Tegyél minket a biztonságos küldők listájára, mielőtt elveszne az e-mailed.

Manapság az email szolgáltatók folyamatos technikai fejlődése miatt néha előfordul, hogy az email szolgáltatód olyan e-mail-eket is levélszemét vagy spam mappába tesz, amelyeket meg szeretnél kapni. Talán már Te is tapasztaltad ezt…

 

Ahhoz hogy biztosan megkapd az Art 'N Hair klinika e-mailjeit, a következőket kell tenned:

Add hozzá az Art ‘N Hair klinikától érkezett toth.rita@artnhair.hu vagy turoczy.rita@artnhair.hu e-mail címet a biztonságos feladók listájához!

A biztonságos feladók lista egy lista az általad elfogadott tételekről, személyekről illetve ezek e-mail címeiből vagy annak domain nevéből készült csoport, amiket az e-mail blokkoló szoftverek átengednek, hogy megérkezhessen hozzád a levelünk.

Miért fontos ez?

 

A kéretlen hirdetői e-mailek, közismertebb néven spamek, egy igen nagy problémává váltak mára. Eljutott odáig, hogy a legtöbb e-mail, vagy internet szolgáltató valamilyen szűrő vagy blokkoló programot helyezett működésbe, ezeknek az e-maileknek a visszaszorítására.

Az Art ‘N Hair klinika fenntartja azt a jó szokását, hogy megvéd téged a spam-ektől. Viszont a jelenlegi szűrő rendszerek sokszor kiszűrik az olyan leveket is, amiket te ugyan szeretnél megkapni, de az valaki más meglátása szerint kéretlen levélnek tűnik. Akármennyire is próbáljuk kiszűrni ezeket a hamisan letiltott leveleket, előfordulhat, hogy mégsem kapsz meg minden e-mailt, amit szerettél volna.

A jó hír viszont, hogy tehetsz ellene, így biztosra mehetsz, hogy minden e-mailed megérkezzen.
Nincs más dolgod mint biztonságos feladónak beállítani minket.

Tegyél minket a biztonságos küldők listájára, mielőtt elveszne az e-mailed.

Természetesen minden e-mail szolgáltató más, ezért alább összeszedtük a nagyobbakat egy rövid instrukcióval, hogy hogyan is teheted ezt meg. Amennyiben nem találod a saját rendszeredet az alábbiak között, akkor a saját szolgáltatódtól kérhetsz segítséget.

 

Gmail:

1. A bejövő leveleid között keresd meg a Tóth Rita <toth.rita@artnhair.hu> feladót (pl. a konzultáció utáni levél és ajánlat).

2. Húzd át ezt az e-mailt a “primary/elsődleges” fülre a bejövő leveleid közé.

 

Yahoo! Mail

Amikor megnyitsz egy emailt, egy „+” jel jelenik meg a Küldő: a küldő neve mellet.
Kattints rá és egy „Hozzáadás a kapcsolatokhoz” felugró ablak jelenik meg, itt kattints a „Mentés”-re.

Mac Mail

1. A Spam mappában kattints a legördülő menü nyílra, ami a  küldő e-mail címétől jobbra található.

2. A legördülő menüben válaszd ki az Add to Address Book lehetőséget.

Ezek után erről az e-mailről érkező levelek biztonságos feladóként lesznek felismerve, így már a bejövő üzenetek között fognak szerepelni.

 

Outlook 2003 vagy későbbi:

Jobb klikk az üzenetre a bejövő üzeneteid között.

Válaszd ki a „Levélszemét” menüpontot.

Kattints a „Feladó blokkolásának mellőzése” lehetőségre.

Ne másold, köszi! :)