hajbeültetés eredménye

Hajbeültetés eredménye – hirtelen változás vagy fokozatos növekedés?

Sokféle férfi jön hozzánk konzultációra, de most két típust emelnénk ki:

Az egyik azonnal meg akar szabadulni a kopaszságtól, elege van, bármit megadna, csak legyen ennek a rémálomnak vége, ha lehet már holnap. Vagy inkább tegnap. De mielőbb látni akarja a hajbeültetés eredményét. 

A másik lassan szánja rá magát, hosszan mérlegel. Megéri? Nem ciki? Mit gondolnak rólam, ha megtudják, hogy “plasztikáztattam”?

Valamelyikben magadra ismertél?

Akkor kulcskérdés lehet, hogy a hajbeültetés azonnali változást hoz vagy fokozatosan nő ki a beültetett haj. Nézzük, mikor látszódik a hajbeültetés eredménye, mi történik a hajbeültetés utáni hetekben-hónapokban!

A hajhagymák átültetése után az új hajszálak pár hétig növögetnek, de ez sajnos nem tart sokáig. A hajbeültetés utáni 4-6 hét között az átültetett hajszálak mind kihullanak. Elég komoly megpróbáltatás volt nekik a transzplantáció, a hajhagymának regenerálódásra van szüksége, mielőtt növeszteni tudná az erős, egészséges hajszálakat. 

A regenerációs időszak kb. 3 hónapot vesz igénybe, tehát a hajbeültetéstől számított 4-5 hónapban elkezdenek kinőni a babahajak. Adottságtól és utókezelésektől is függ, de a hajbeültetés után 6-12 hónappal számíthatsz arra, hogy a hajad a végleges formáját elnyeri. 

A hajbeültetés eredménye fokozatosan kezdi megmutatni magát

Ha tehát a második típusba tartozol és cikinek érzed azt, hogy férfi létedre teszel magadért, teszel a külsődért, akkor megnyugodhatsz – ha a beültetés után egy bő hétig otthon maradsz, senki meg nem mondja, hogy beavatkozáson estél át. Egy hét kell ahhoz, hogy a pirosság elmúljon, a pörkök leszáradjanak. Utána a hajad szépen fokozatosan fog kinőni, így a környezetednek lesz ideje hozzászokni a változáshoz. 

Ha türelmetlenebb fajta vagy, arra gondolj, hogyha minél előbb bevállalod a hajbeültetést, annál hamarabb lesz meg az új külsőd. Persze vannak kellékek, amik gyorsabban rejtik el a kopaszságot, mint a hajbeültetés: paróka vagy színezett fejbőr spray. De Te is tudod, hogy ez nem megoldás. Megéri kivárni, míg beérik a hajbeültetés, mert utána egy életen át élvezheted a dús hajat és a kopaszodásnál sokkal fontosabb dolgok tölthetik ki a mindennapjaidat. 

Gyere el az Art ‘N Hair-hez, megnézzük most mit lehet kihozni a hajadból!

2019 © Art N' Hair | Minden jog fenntartva.

Ne másold, köszi! :)