Art 'N Hair

Az Art ‘N Hair-nél egy 20 éve sikeresen működő plasztikai sebészetet ötvöztünk az ország válogatott hajbeültető specialistáival.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen erős csapat állt össze az Art ‘N Hair zászlaja alatt. És büszkék vagyunk minden egyes páciensünkre is, akik szembe mernek szállni az idővel, genetikával és bevállalják a hajbeültetést! 

al-asia abtessam nariman dr. tess hajbeültető orvos

Dr. Al-Aisa Abtessam Nariman (Tess)

hajbeültető orvos

“A hajbeültetésbe 5 évvel ezelőtt szerettem bele, azóta több, mint ezer férfinak segítettem visszanyerni az önbizalmát a hajműtéteken keresztül. A hajbeültetést alkotómunkaként fogom fel, rendkívül fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés és a kreativitás.”

dr. krix mónika hajbeültető orvos

Dr. Krix
Mónika

hajbeültető orvos

"Sokat gondolkoztam, hogy művészi vagy orvosi pályára menjek. Végül az orvosi hivatástudat győzött, de a hajbeültetés az a terület, ahol az alkotói vénát az orvoslással ötvözhetem. Imádom, amikor a kontrollra visszatérő pácienseimen látom, hogy önbizalmuk látványosan nő, elkezdenek sportolni, adni magukra. A hajbeültetés nem csak a pácienseimnek, hanem nekem is sokat ad.

dr.kucher dóra hajbeültető orvos

Dr. Kucher
Dóra

hajbeültető orvos

Az egyetem alatt több szakterület is megtetszett, ami közös volt bennük az a manualitás. Hobbijaim is aprólékos, precíz kézügyességet igényelnek (festés, rajzolás). Ezeket tökéletesen egyesíti a hajbeültetés, ami tulajdonképpen egy esztétikai érzéket igénylő mikrosebészet. Sok páciensünk egész életét tudjuk megváltoztatni azzal, hogy a hajbeültetés révén visszanyerik az önbizalmukat.

dr.michael wilkes hajbeültető orvos

Dr.Michael
Wilkes

hajbeültető orvos

Úgy érzem hogy a hajbeültetés ötvözi a művészi kreativitást és az orvoslást. Több mint egy orvos-paciens viszony, ami kialakul a műtét napján, hiszen a betegekkel egy egy műtét során hosszú órákat töltünk el, így alkalmunk nyílik érdekes beszélgetésekre is. Orvosként jó érzés hogy a legkorszerűbb technikákkal egy professzionális, összetartó és vidám csapatban dolgozhatok.

Molnár Bianka asszisztens

Molnár
Bianka

hajbeültetés
szakasszisztens

Gyerekként is szerettem másoknak/másokon segíteni, ezért is választottam az egészségügyet. Munkám során lényegesnek tartom, hogy precízen és lelkiismeretes dolgozzak. Fontosnak tartom azt a nyugodt környezetet és a barátságos légkört amit a klinika sugároz. Amit, ha belép egy páciens érezhet is, és ezzel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy megnyugodjon a műtét előtt.

miskolczi bence hajbeültető asszisztens

Miskolczi
Bence

hajbeültetés
szakasszisztens

A munkám során nagy odafigyeléssel és kellő részletességgel kell minden pillanatban figyelni, de ha lehet így mondani, engem ez “villanyoz fel” így állandóan fenntartva az érdeklődésem.

borbély klein éva hajbeültető asszisztens

Borbély
Éva

hajbeültetés
szakasszisztens

Szeretek alkotni és élvezem minden pillanatát. Örülök hogy a munkámmal hozzá tudok járulni mások elégedettségéhez. A munkámnál csak a csapatot szeretem jobban, imádom, hogy ilyen családias hangulat van a klinikán .❤️

hencz edina hajbeültető asszisztens

Hencz
Edina

hajbeültetés
szakasszisztens

A munka a legnagyobb odafigyeléssel, mégis jó hangulatban telik a klinikán. Igyekszünk pácienseinknek ezt a pozitív energiát átadni, és tapasztalatok alapján ez sikerül is.

varga szabo barbara hajbeültető asszisztens

Varga-Szabó
Barbara

hajbeültetés
szakasszisztens

A haj sokszínűségéről a graftokon keresztül rengeteget tanulok. Izgatottan várom minden nap, hogy milyen üzenetét fedezhetem fel egy-egy graftnak. Emellett pedig egy fantasztikus csapat tagja lehetek. Egy nagy család, ahol segítjük, meghallgatjuk, támogatjuk a másikat. Az empatikus és ítélkezésmentes légkör mintája az Art' N Hair.

Kovács Kriszta hajmezoterápia mikropigmentáció hajkezelések

Kovács
Kriszta

MEZOTERÁPIÁS
HAJTERAPEUTA

A hajmezoterápiát azért szeretem csinálni, mert jókat lehet beszélgetni a páciensekkel. Kedvelem az emberek sokszínűségét, a barátságos hangulatot és az élet érdekességeit, amit kezelés közben megosztanak velem. A fejbőr pigmentálása során a sminktetováló múltamban szerzett tapasztalataimat kamatoztathatom. Szeretem csinálni mert kiélhetem benne a kreativitásomat.

Turóczy
Rita

ügyfél
menedzser

Az Art N' Hair Klinikát nemcsak az exkluzív környezet varázsolja egyedivé, hanem a pácienseinkhez fűződő kapcsolatunk is: a nyitottság, bizalom és a kedvesség, mely magas fokú szakértelemmel párosul ebben a csapatban. Azt nem lehet mondani, hogy az ügyfelekkel való kapcsolattartás egy unalmas munka lenne. Minden nap más és más és bármilyen kihívást gördülékenyen tudunk megoldani, egymást segítve.

Tóth
Rita

Klinika
vezető

Kilencedik éve vezetek hajbeültetéssel foglalkozó klinikát, ezidő alatt több ezer ügyfél csodálatos és örömteli átalakulásának voltam szemtanúja és mentora. Én felelek azért, hogy az Art 'N Hair Klinkán a legmagasabb színvonalon nyújtsunk minden elérhető szolgáltatást. Nagyon fontosnak tartom, hogy komplexen kezeljük pácienseink problémáit, ezért az összes olyan kezelés elérhető az Art 'N Hairnél, amely a haj-, vagy szakáll visszanyerését, megtartását vagy dúsítását biztosítja. Hiszem, hogy az őszinte, egyenes kommunikáció az egymás iránti bizalom kulcsa.

Miért az Art ‘N HAIR

Orvos partnereink

A hajbeültetés műtéti beavatkozás, ezért fontosnak tartjuk, hogy bőrgyógyász, plasztikai sebész és labordiagnosztika is segítse munkánkat. Ha úgy látjuk, a hajhullásod vagy fejbőröd állapota további kivizsgálást igényel, szakorvosaink azonnal rendelkezésedre állnak. A tapasztalatot itt is ki kell emelnünk: Dr. Kovács Hedvig, klinikánk vezető főorvosa 20 éve műt Magyarországon és külföldön egyaránt, tagja a Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak.

Ne másold, köszi! :)

Nyári szünet

A klinika nyári szünet miatt július 15. és 28. között zárva tart. Hajfelmérő konzultációra vagy hajkezelésekre online időpontfoglalónk segítségével tudsz bejelentkezni. Egyéb kérdés esetén írj emailt a kapcsolat@artnhair.hu-ra, a július 29-ei héten mindenképp válaszolunk Neked.