Minden vágyad, hogy visszanyerd a hajad?

Indítsd az évet hajbeültetéssel, hogy 2024-ben már dús hajjal ünnepelhess!

Idén leszámolok a kopaszodással – ez is lehetne egy újévi fogadalom. Használd ki ezt az időszakot, fektess önmagadba! Hajbeültetéssel visszanyerhetsz akár tíz évet a külsődnek és rengeteg önbizalmat a lelkednek! 

Tekerd vissza az idő kerekét hajbeültetéssel!

A férfias hajhullást a DHT hormon okozza, ami minden férfi szervezetében jelen van, de az arra érzékenyeknél hajhullást okoz.

DHT érzékeny hajszálak csak a fejtetőn helyezkednek el, a tarkó hajszálai érzéketlenek a hormonra. Ezért van az, hogy a legkopaszabb embernek is marad némi haja a tarkó fölött, félkörívben. 

Hajbeültetés során hajszálakat ültetünk tarkóról fejtetőre, így az évek során elvesztett hajmennyiség visszasűríthető.

Csak annyi hajszálat emelünk ki hátulról, hogy a ritkítás észrevétlen maradjon. 

Mivel a tarkótájról származó érzéketlen hajszálak a fejtetőre átültetve sem reagálnak a DHT-ra, az átültetett haj nem hullik ki, élethosszig a fejtetőn maradEz egy orvosi beavatkozás, orvosilag és tudományosan megalapozott eljárás, amelyet világszerte, évente kb. egy millió férfi bevállal. 

Gyakran kérdezik, hogyha ilyen tuti, akkor Bruce Willis vagy Jason Statham miért nem csináltatja meg? Valószínű azért, mert nekik jól áll a kopaszság és az imidzsük része… Ugyanakkor évente közel 1 millió férfi vállalja be a hajbeültetést világszerte. Köztük Elon Musk, David Beckham, Antonio Conte.

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetés ára attól függ, hogy hány graft (hajhagyma egység) beültetésére van szükséged. Ha egy kicsit lejjebb görgetsz, két példát találsz, ebből már ki lehet indulni. Ne feledd, a hajfelmérő konzultáción derül ki pontosan, hogy neked  hány hajszálra van szükséged a dús haj eléréséhez! 

Addig is egy jó hír: most még a tavalyi árakon foglalhatsz műtétet.

Január 5-én sajnos árat kell emelnünk, de ha addig bejelentkezel konzultációra még áll számodra az alábbi kedvezményes ajánlat! 👇

1 napos műtét

1500-2000 graft

996.000 Ft 

879.000 Ft

Ha január 4. éjfélig bejelentkezel konzultációra!

2 napos műtét

2500-3000 graft

hajbeültetés előtte-utána eredmény

1.579.000 Ft 

1.340.000 Ft

Ha január 4. éjfélig bejelentkezel konzultációra!

Graft = hajhagyma egység, melyben átlagosan 1-4 hajszál található. 

2 napos műtét során – a magyar klinikák közül szinte egyedüliként – akár 3500-4000 graft/ 7000-8800 hajszál beültetését is vállaljuk, a fenti csomagajánlat + 350 Ft/graft áron!) 

Klinikánkon részletfizetés lehetséges!

Áraink bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák. Bizonyos, orvosilag alaposan alátámasztott esetetekben az Áfa-mentesség törvényileg biztosított. A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

Az első lépés: jelentkezz be hajfelmérő konzultációra!

A konzultáció időtartama 1 óra. Ezalatt a doktornő egy mikrokamera segítségével alaposan megvizsgálja a fejbőröd és hajad állapotát és felméri, hogy hány hajszál szükséges a kívánt állapot eléréséhez. A hajbeültetéssel kapcsolatos összes kérdésedet felteheted, ez az óra csak rólad és a hajadról szól!

Vidéken vagy külföldön élő érdeklődőinknek ONLINE konzultációs lehetőséget biztosítunk!

A személyes konzultáció díja 10.000 Ft online konzultáció díja 5.000 Ftmely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. És ez még nem minden. 

 Ha a konzultációt követően műtéti időpontot (vagy mikropigmentációs kezelést) foglalsz, a konzultációs díjat jóvá írjuk a műtét/kezelés díjából! Így a konzultációs díj számodra egy 100%-ban megtérülő befektetés!

A fizetős konzultáció részletes feltételei

Előtte-utána képek

JELENTKEZZ BE MOST HAJFELMÉRŐ KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)