Hajbeültetéssel egy életre visszanyerheted a hajad!

Tudtad, hogy a 40 év feletti magyar férfiak kb. 47%-a kopaszodik?

Van, aki a kopaszodást simán elfogadja, sőt, olyan is van, akinek egyenesen jól áll. 

De legtöbbünk nehezen törődik bele a kopaszodásba. A jó hír az, hogy orvosi úton ma már vissza lehet állítani a pár évvel ezelőtti állapotot

Miért kopaszodnak a férfiak?

A férfias hajhullást a DHT hormon okozza, ami minden férfi szervezetében jelen van, de az arra érzékenyeknél hajhullást okoz.

Neked is feltűnt, hogy a legkopaszabb embernek is marad némi haja a tarkó fölött, félkörívben? Ez azért van, mert DHT érzékeny hajszálak csak a fejtetőn helyezkednek el, a tarkó hajszálai érzéketlenek a hormonra

Hajbeültetés során DHT-ra érzéketlen hajszálakat ültetünk tarkóról fejtetőre.

Mivel a tarkó hajszálai érzéketlenek a hormonra, fejtetőre átültetve sem fognak hullani.

A hajbeültetést csak egyszer kell bevállalnod, a kopasz foltoktól örökre elbúcsúzhatsz és egy életen át élvezheted visszadúsult hajadat!

Tényleg nem hullik?

Tényleg nem! Ha az első 3 hétben betartod az orvos utasításait, a hajhagymák beágyazódnak és élethosszig a helyükön maradnak. A DHT nem hat rájuk, mi bajuk lehetne? 🙂 

Ezek nem csak üres ígéretek, hiszen munkánkra írásos garanciát vállalunk!

hajbeültetés ára mennyibe kerül

És a hajam nem lesz ritkább hátul?

Nem, csak annyi graftot (hajhagyma egység) veszünk ki a tarkódról, amennyi még nem okoz feltűnő ritkítást.

Ha annyira működik a hajbeültetés, Bruce Willis miért kopasz?

Neki sajnos olyan kiterjedt a kopaszsága, amit hajbeültetéssel sem lehet helyrehozni. 

Ha a donorterületed gyenge és nem tud annyi hajszálat adni, amennyi a kopasz foltokat elfedné, azzal őszintén szembesítünk – nem szeretnénk rábeszélni egy olyan műtétre, aminek az eredményére sem te, sem mi nem lennénk büszkék. 

Jason Statham vagy Dwayne Johnson pedig azon szerencsések közé tartoznak, akiknek jól áll a kopaszság, valószínű eszük ágában sincs változtatni azon, ami az imidzsüket adja… Matthew McCounaghy, David Beckham vagy Benedek Tibor viszont felvállaltan estek túl hajbeültető műtéten. 

Híres vagy civil, magyar vagy külföldi, évente több, mint 1 millió férfi dönt a hajbeültetés mellett! Bejáratott rutinműtétről van tehát szó. 

Nézd végig az alábbi képgalériát, győzödj meg Te is pácienseink átváltozásáról. 

Előtte-utána képek

Az igazán sikeres férfiak titka, hogy szembenéznek a problémákkal és megoldják azokat

… – az élet bármely területéről legyen is szó. A kopaszság probléma, ha Te annak érzed.  A jó hír, hogy a kopasz foltok orvosi úton visszasűríthetőek.

Fájdalmas?

A hajbeültetés érzéstelenítésben történik. Legtöbb páciensünk az érzéstelenítés pár percét tartja a legkellemetlenebbnek, a műtét során nem éreznek fájdalmat. Persze van olyan páciensünk is, aki nehezebben viseli a beültetést. Olyannal azonban még nem találkoztunk, aki az egy éves kontrollon ne azt mondta volna, hogy megérte a kezdeti kellemetlenség. 

Működik?

Igen, nézd meg referenciáinkat.

Drága? 

Az a drága, ami nem éri meg. Ha benned napi szinten rossz érzést kelt a kopaszodás látványa, akkor érdemes bevállalni a műtétet és egy életre túllépni ezen a problémán, hogy az élet sokkal fontosabb dolgaival foglalkozhass.
Hogy ezért sok-e egy tizenéves használtautó ára – ezt döntsd el Te.

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetés ára attól függ, hogy hány graft (hajhagyma egység) beültetésére van szükséged.

Ezt a doktornő egy hajfelmérő konzultáción tudja pontosan megállapítani.

Az alábbi táblázatban láthatod a leggyakoribb kopaszodási mintázatokat és a hozzávetőleges árakat. A Te fejtetőd melyikre hasonlít leginkább? Ne feledd, akár benne vagy a két alaptípusban, akár nem, pontos árajánlatot a Te hajszerkezeted alapján a konzultáción tudunk adni!

Addig is egy jó hír: Szerencsére eléggé tele van a naptárunk a következő 2 hónapra, de ha rugalmas vagy és elfogadod az általunk ajánlott szabad időpontok egyikét, jelentős kedvezménnyel lehet hajbeültetésed Magyarország legnívósabb hajklinikáján

1 napos műtét

1200 – 1500 graft

889.000 Ft 

829.000 Ft

2 napos műtét

2500 – 3000 graft

1.528.000 Ft 

1.370.000 Ft

1 napos műtét

1500+ graft

949.000 Ft 

879.000 Ft*

+ 350 Ft / graft

2 napos műtét

3000+ graft

1.579.000 Ft 

1.490.000 Ft*

+ 350 Ft / graft

*A szabad időpontok függvényeben március 31-ig való konzultációs bejelentkezés esetén.

Graft = hajhagyma egység, melyben átlagosan 1-4 hajszál található. 

Áraink bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák. Bizonyos, orvosilag alaposan alátámasztott esetetekben az Áfa-mentesség törvényileg biztosított. A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

Érdekel a hajbeültetés? Hogyan tovább? Jelentkezz be konzultációra!

Az 1 órás orvosi konzultáció során a doktornő felméri, hogy hány hajszálra van szükséged a kívánt állapot eléréséhez, valamint egy mikrokamera segítségével alaposan megvizsgálja a fejbőröd és hajad állapotát.
A hajbeültetéssel kapcsolatos összes kérdésedet felteheted, ez az óra csak rólad és a hajadról szól!
Ha külföldön vagy vidéken élsz, online videochates konzultációra is van lehetőség.

A klinika elhelyezkedése nagyon előnyös, a Megyeri úton vagyunk, közel az M0-hoz. Az egészségközpont saját parkolóval rendelkezik, tehát a parkolás miatt sem kell aggódnod! 🙂  

A személyes konzultáció díja 10.000 Ft, online konzultáció díja 5.000 Ft, mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással.

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. Ez még nem minden! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a műtét árából.

A fizetős konzultáció részletes feltételei

Ki végzi a hajbeültetést?

A hajbeültetés plasztikai beavatkozásnak számít, Magyarországon csak diplomás orvos végezheti. Doktornőink rendelkeznek a megfelelő képesítéssel – és még fontosabb: a megfelelő tapasztalattal.
Mind a 4 orvosunk több száz műtét tapasztalatával rendelkezik. Mivel a hajbeültetés egy monoton, szemet és testet egyaránt megterhelő munka, a legtöbben 1-2 éven belül feladják. A mi doktornőink sokadik éve állnak helyt, figyelik a külföldi piacot, fejlődnek, szeretik a szakmájukat.

„A hajbeültetés számomra meditatív állapot…ráadásul minden nap újabb jófej pácienseket ismerhetek meg” – dr. Tess (Al-Aisa Abtessam Nariman)
„A hajbeültetés egy olyan terület, ahol az orvosi gondoskodás és az esztétikai érzék találkozhat.” – dr. Krix Mónika
„Fontos számomra a bizonyítékokon alapuló orvoslás. Az Art’N Hairnél történő munkám precíz kivitelezése az alkotás örömével tölt el.” – dr. Pénzes Rita
„A hajbeültetésnél a pontosság és a természetes hajvonalak alkotása az erősségem.” – dr. Szodorai Ildikó

JELENTKEZZ BE MOST HAJFELMÉRŐ KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)