Férfi hajbeültetés

Tekerd vissza az idő kerekét hajbeültetéssel!

Tudtad, hogy a 40 év feletti magyar férfiak közel fele kopaszodik?​

Vannak, akiknek jól áll, de legyünk őszinték: a férfiak nagy része megszenvedi a hajvesztést. Reménykedve próbálgatják a szérumokat, tablettákat, forradalmi hajnövesztő szereket…ismerős? Ezen a stádiumon a legtöbben végigmennek, nincs rajta mit szégyellni. De egyszer eljön az a pont, amikor belátod: ami már elveszett, azt csodaszer vissza nem hozza.

MENŐ, HA ELFOGADOD A KOPASZODÁST.
De ha nem akarsz belenyugodni abba, hogy rossz lapokat húztál a genetikai pókerben,

☹️ mert nem áll jól neked a gyérülő haj,
☹️ mert öregít a kopaszodás,
☹️ mert nem a Te stílusod a kopaszra nyírt fej,

Hajbeültetéssel tartósan helyreállítható a régi, fiatalos, dús hajad.

Ha már egy ideje küzdesz a kopaszodással, bizonyára ismered a genetikai eredetű kopaszodás hátterét. Dióhéjban. A férfiaknak kétféle hajszáluk van:

1

A fejtetőn lévő szálak genetikailag érzékenyek lehetnek a DHT hormon működésére. Ez a hormon minden férfi szervezetében jelen van, de az arra érzékenyeknél a hajszálak fokozatos elhalását, tehát kopaszodást okoz.

2

A tarkón lévő hajszálak viszont nem reagálnak a DHT hormonra, mert nincs DHT receptoruk. Nem hullanak, ezért hátul egy vékony sávban még a legkopaszabb férfiaknál is megmarad a haja.

A hajbeültetés során ezt a kettősséget használjuk ki: tarkótájról hajhagymákat emelünk át a kopaszodó fejtetőre.

A tarkótájról származó hajhagymák az átültetés után sem reagálnak a DHT hormonra, így a beültetett hajszálak 95-98%-a tartósan, életed végéig megmarad.

 
Visszafordítottuk az idő kerekét!!! Köszönet és örök hála az @artnhairclinic csapatának! Hajműtét és mikropigmentálás, a Tökéletes koktél!👨🏻‍🦲♻️👦🏼 #forget #alec #be #a #bold #win 😉

Meszes Balázs

Punnany Massif

Jogos a kérdés, ha olyan tuti a hajbeültetés, akkor Bruce Willis vagy Jason Statham miért nem csináltatja meg? Valószínű azért, mert ők elfogadták magukat kopaszon. Jól áll nekik, az imidzsük része.

Matthew McConaughey, David Beckham vagy Benedek Tibor viszont mind felvállaltan estek túl hajbeültető műtéten. Híres vagy civil, magyar vagy külföldi – világszerte évente több, mint 1 millió (!) férfi vállalja be a hajbeültetést. Jól bejáratott, biztos módszerről van tehát szó.

TARTÓS MEGOLDÁS? MIÉRT NEM HULLANAK KI BEÜLTETETT SZÁLAK?

Tényleg tartós. Élethosszig tartó. Ha a műtét utáni 2 hétben az orvos utasításait betartod, műtét csak sikeres lehet és a hajszálak 95-98%-a élethosszig megmarad.

A tarkótájról származó hajhagymákon nincsen DHT receptor, ezért fejtetőre átültetve sem hullanak ki. Munkánkra természetesen írásos garanciát vállalunk. A garancia érinti a beültetett hajszálak 95-98%-os élethosszig való megmaradását, a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel, melyeket együtt álmodtunk meg.

HAJÁTÜLTETÉS UTÁN HOGY FOG KINÉZNI A HAJAM TARKÓTÁJON?​

Annyi hajszálat tudunk beültetni, amennyit a tarkótáji donorod enged. Ha sűrű a donor, akár 8000 hajszálat is ki tudunk venni. Ennyivel már kiterjedt kopaszodást is el lehet rejteni és még mindig nem lesz feltűnően ritka a hátsó terület. Jó hír, hogy a legtöbb esetben ennek a mennyiségnek a fele is elég lehet.

Hajbeültetést csak saját hajból lehet kihozni, különben kilökődnének a hajszálak. Mivel saját hajból dolgozunk, a beültetett szálak teljesen belesimulnak a környezetükbe, egy év múltán sem te, sem mi, sem a fodrászod nem tudja megmondani, hogy melyik a beültetett és melyik az eredeti szál.

Hajbeültetéssel a meglévő kopaszságot állítjuk helyre...

Hajbeültetéssel a már meglévő kopaszságot állítjuk helyre és erre semmilyen más módszer nem képes. Amit beültetünk, az örökké a helyén marad. 

A kopaszodás azonban egy folyamat…a fejtetőn lévő eredeti szálak sajnos továbbra is ki vannak téve a DHT fojtogatásának. A jó hír: ezen is tudunk segíteni

A magyar hajklinikák közül egyedül nálunk érhető el a leghatásosabb amerikai DHT blokkolós koktél, melyet mezoterápia formájában juttatunk a fejbőrbe 120 ponton! 

Ha eljössz a hajfelmérő konzultációra, a mezoterápiáról is bővebben fogunk neked mesélni. 

férfi hajbeültetés előtte-utána
 
 
Mit adott nekem a hajbeültés?
Igazából egy kicsit a fiatalságomat hozta vissza, értelemszerűen ilyenkor az ember jobban érzi magát a bőrében, jót tesz az önbecsülésnek, jót tesz az önbizalomnak, és nekem aki emberekkel foglalkozom, meg elég sokat adok elő, ez most érződik a kisugárzásomon. Főleg, hogy egy életmódváltással párosult az egész és így nagyon sokat hozzáadott a megjelenésemhez.

Győző

páciens

hajbeültetés eredménye
 
 
Hosszú és lehangoló hullámvasút utazás során tanultam csak meg, hogy nem léteznek csodaszerek. A hajbeültetés áll a legközelebb hozzájuk. Csak leül az ember pár órára, és egy kedves doktornő segítségével szép lassan visszatekeri az idő kerekét. Az egyedüli dolog amit bánni fog utána, az a sok kalap/ sapka alá rejtett pillanat amit emelt fővel és mosollyal az arcán élhetett volna meg eddig is, ha hamarabb megteszi ezt a lépést. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

L. Péter

páciens

 
 
Eleinte hajvitaminokkal, koffeines samponokkal, drága hajszeszekkel próbaltam a hajhullásom kezelni, de ezek csak pillanatnyi, rövid ideig tartó megoldást nyújtottak. A hajhullásom tovább fokozódott, a szerek eredményt nem hoztak. Ekkor a Facebook hirdetései között találkoztam maradandó eredményt ígérő hajbeültetéssel, melyhez 100% - os hajbeültetési garanciát vállalnak. Veszteni valóm nem volt, így Tess doktornő személyes konzultaciója után már tudtam, belevágok. A képeken is látszik hogy mennyire megéri... A hajam visszatérésével az önbizalmam és a magabiztosságom is visszatért.

V. Péter

páciens

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetés ára attól függ, hogy hány hajszál beültetésére van szükséged. Ezt  a doktornő egy hajfelmérő konzultáción tudja pontosan felmérni. 

Az alábbi táblázatban láthatod a leggyakoribb kopaszodási mintázatokat és a hozzávetőleges árakat. A Te fejtetőd melyikre hasonlít leginkább? Ne feledd, akár benne vagy a négy alaptípusban, akár nem, pontos árajánlatot a Te hajszerkezeted alapján a konzultáción tudunk adni!

Egy jó hír: a rugalmasságot most kedvezménnyel jutalmazzuk! Bízd ránk a műtéti napod kiválasztását és jelentős kedvezménnyel lehet hajbeültetésed Magyarország legmodernebb hajklinikáján! 

Ha a homlok két oldalán két kis 
háromszög formában kopik ki a haj

Háromszögek
kb. 2000 - 2500 hajszál

538.000 - 648.000 Ft
 • 368.000 – 460.000 Ft*

 • FUE Art hajbeültetés
 • utógondozási csomag
 • AJÁNDÉK vérszérum terápia a műtét napján
Ha pár centivel felkúszik a hajvonal és
kétoldalt a háromszögek is felkopnak

Háromszögek és hajvonal kb. 3000 - 4000 hajszál

758.000 - 978.000 Ft
 • 552.000 – 736.000 Ft*

 • FUE Art hajbeültetés
 • utógondozási csomag
 • AJÁNDÉK vérszérum terápia a műtét napján
Ha hajvesztés leginkább a
forgó területére koncentrálódik

Háromszögek és hajvonal kb. 3000 - 4000 hajszál

758.000 - 978.000 Ft
 • 552.000 – 736.000 Ft*

 • FUE Art hajbeültetés
 • utógondozási csomag
 • AJÁNDÉK vérszérum terápia a műtét napján
Előrehaladott hajvesztés, amely a teljes
fejtető beültetését igényli

Teljes fejtető helyreállítás​​ kb. 5000 - 7000 hajszál

1.198.000 - 1.517.000 Ft
 • 920.000 – 1.195.000 Ft*

 • FUE Art hajbeültetés
 • utógondozási csomag
 • AJÁNDÉK vérszérum terápia a műtét napján

* Figyelem! A kedvezményes listaárak a megmaradt szabad időpontjainkra vonatkoznak, 2020. december 31-ig.

Bizonyos, orvosilag alaposan alátámasztott esetetekben az Áfa-mentesség törvényileg biztosított. A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

HÁNY HAJSZÁLRA VAN SZÜKSÉGEM?

Hajbeültetés GYIK - gyakori kérdésekre őszinte válaszok

A fejtetőn lévő hajszálak hullását a DHT nevű hormon okozza. A DHT jelenléte nélkülözhetetlen a férfiassághoz, de sajnos van egy sötét oldala is: az arra érzékenyeknél megtámadja a hajhagymákat és a prosztatát. 

A különbség kopasz és dús hajú férfi közt általában nem a tesztoszteron vagy a DHT szintjükben keresendő, hanem abban, hogy mennyire érzékenyek a hajhagymáik a DHT-ra. 

A kopaszodó férfiak hajhagymái kevésbé bírják a DHT fojtogató jelenlétét.

Egy dologban minden férfi megegyezik: tarkótájon, a két fül közötti sávban még a legkopaszabb férfiaknak is marad egy holdsarlónyi haja. A tarkótáji hajszálakon nincs DHT receptor, tehát ezeket a hajszálakat nem érinti a genetikai kopaszodás. Ebben rejlik a hajbeültetés egész módszertana és a tartósság kulcsa is. Tarkótáji donorterületről hajhagymákat emelünk át fejtetőre. Mivel a tarkótáji hajhagymákon nincs DHT receptor, az átültetés után nem áll fenn a veszély, hogy ezek a szálak a hormon miatt kihullanának.

Nem. A hajbeültetés olyan, mint a szervátültetés. Még ha nagy nehezen találnánk is valakit, akinek hozzád hasonlóak a genetikai adottságai, több ezer hajhagymánál nem lehetne feltartóztatni a kilökődést. 

Idegen anyagot ugyanebből az okból nem használunk, plusz nem tudna növekedni, nem lenne természetes a hatás. Vannak kísérletek biorost szerű anyag beültetésére, de nem igazán hatékony a módszer. 

Az igazi áttörést a hajklónozás fogja meghozni, amikor pár száz hajhagymát több ezerre tudunk majd klónozni és így bőven lesz anyagunk a beültetésre. Egy londoni csapat 2028-ra ígéri a módszer bevezetését,  amint lehet, az Art ‘N Hair klinika is átveszi a technológiát. 

A hajbeültetés után kb. 8-12 hónappal körvonalazódik a végleges eredmény. Ez rossz hír a türelmetleneknek, de jó hír azoknak, akik nem szeretnének feltűnést kelteni a hajbeültetéssel. 

A férfiak jórésze diszkréten szereti kezelni a szépészeti beavatkozásokat. 

Hajbeültetés esetén erre minden lehetőség adott, hiszen a haj növekedése fokozatos, így az  ismerőseid és környezeted is fokozatosan szoknak hozzá új, megszépült külsődhöz.

Feszítő, duzzadó érzésed lehet, az első pár napban még piros a fejtető. A beültetés után apró pörkök képződnek, ezek 4-7 nap alatt száradnak le. Ha hiú vagy és teheted, az első héten maradj otthon, de ha ez nem megoldható, akkor se aggódj – látható lesz, hogy valami történt a fejeden, de nem kelt feltűnést.

A műtét utáni első hónapban az új hajszálak növekedésnek indulnak új helyükön. Ez nem tart sokáig, egy hónap elteltével ugyanis mind kihullik. Ekkor nem kell megijedni, természetes folyamatról van szó. A 3.-4. hónap táján megerősödve és megállíthatatlanul nőnek a babahajak a beültetett területen. A végleges eredmény a 8. hónap táján körvonalazódik és a 12. hónapra konkretizálódik.

Maga a műtét nem fáj, hiszen a beavatkozást érzéstelenítésben végezzük. Az érzéstelenítő injekciók beadása kellemetlen lehet. A műtét után duzzadt a fejbőr és ez egy enyhe feszítő érzéssel jár, de ezt sem mondhatjuk fájdalomnak. A pörkök leszáradása viszket, de sóoldatos sprickolással azonnali megnyugvásra lelsz.

hajbeültető műtét

Miért
az Art 'N Hair?

ÍRÁSOS GARANCIA – A beültetett hajszálak a tapasztalataink alapján minimum 95-98%-ban élethosszig megmaradnak. Munkánkra írásos garanciát vállalunk! Ha az eredmény ennél kevesebb hajszálat mutat a 12. hónap elteltével, saját költségünkön pótoljuk, illetve ha ennek orvosilag indokolt akadálya lenne, arányosan visszatérítjük a műtéti díjat. Garantáljuk továbbá a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel.

A CSAPAT – Csapatunk elhivatott, tapasztalt és gyakorlott orvosokból, asszisztensekből áll. Orvosaink kezében sok éves gyakorlat és több száz műtét van!

Célunk, hogy kezelések kombinációjával a lehető legtöbbet hozzuk ki a hajadból és visszagondolva azt mondd: imádom az új külsőmet, megérte belevágni!

hajbeültető műtét

garancia. tapasztalat. gondoskodás. technológia. 

Az alap az lenne, hogy átültetjük a hajadat, megköszönjük a műtéti díjat és utadra engedünk…de mi, az Art ‘N Hair-nél ennél többet szeretnénk neked adni!

Azt szeretnénk, hogy amennyire csak lehet, a műtét napja egy kellemes élményként maradjon meg az emlékeidben. Kényelmes páciens szobába vonulhatsz vissza a műtét szüneteiben, a nap során az ételről-italról  gondoskodunk, bármikor megállunk, ha szünetet kérsz, és a kedvenc zenéidet tesszük be. Persze ez nem egy wellness hétvége, de mindent megteszünk, hogy a lehető legjobban érezd magad a hajbeültetésed napján. 

Az első konzultációtól a hajbeültetés utáni első év végéig fogjuk a kezed és segítjük a hajad növekedését, dúsulását. Mivel nálunk nem futószalagon történnek a műtétek, igyekszünk személyes kapcsolatot kiépíteni pácienseinkkel. Emlékszünk minden egyes esetre, így a tiédre is. Ha hívsz minket, tudjuk ki vagy, honnan indultunk, mire kell figyelni a hajad, fejbőröd, egészségi állapotod alapján. 

A HAJAD ÉS A FEJBŐRÖD MELLETT
AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTODAT IS FELMÉRJÜK

HAJKAMERÁS VIZSGÁLAT – részletesen megvizsgáljuk, hogy alkamas vagy-e a hajbeültetésre és hogy hány szál szükséges a látványos hajsűrítéshez.

 • meghatározzuk a beültetett terület nagyságát, az átültetésre kerülő graftok/hajszálak számát
 • Az alapos hajkamerás vizsgálaton túl azt is megnézzük, hogy a fejbőröd befogadó állapotban van-e az új hajhagymákra. Gyakori a fejbőr bakteriális vagy gombás fertőzése, ezt a hajbeültetés előtt érdemes kezelnünk.
 • Ha az egészségügyi kérdéssort kitöltve a doktornő úgy ítéli, hogy a genetikai kopaszodást valami egyéb egészségügyi tényező gyorsítja, további laborvizsgálatra vagy pajzsmirigy ultrahangra küldhet. A kiegészítő vizsgálatokat a klinikán, házon belül végezzük el. 
 

A hajbeültetés nem csupán hajszobrászkodás, hanem egy plasztikai műtét. Hogy az eredmény valóban olyan legyen, mint amit együtt megálmodtunk, vizsgáljuk a hajbeültetést támogató vagy nehezítő orvosi tényezőket is.

A vizsgálattal csak nyerhetsz: akár a hajbeültetés mellett döntesz, akár nem, a kezedben van egy részletes lelet a hajad és fejbőröd állapotáról. 

digitális hajvizsgálat

Nyerj vissza 10.000 Ft-ot
a műtét árából és ápold a hajad AJÁNDÉK prémium termékeinkkel!

A konzultáció díja bruttó 10.000 Ft, mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés és hajkamerás vizsgálat eredménye, orvosi szakvéleménnyel. És ez még nem minden. Most a konzultációhoz jár egy 10.000 Ft értékű hajápoló csomag is, melynek elemeit Te válogathatod össze!

De mi még többet szeretnénk neked adni! Ha a konzultációt követően műtéti időpontot (vagy mikropigmentációs kezelést) foglalsz, az ajándékcsomag mellett a 10.000 Ft-os konzultációs díjat még jóvá is írjuk a műtét/kezelés díjából! Így a konzultációs díj számodra egy 200%-ban megtérülő befektetés!

A fizetős konzultáció részletes feltételei

JELENTKEZZ BE MOST SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj online időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével.

Ne másold, köszi! :)

Hogyan szerezz 10 000 forintot egy hajfelmérő konzultációval?

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletes információ a sütikről →