fodrász eszközök

Segíts vendégeidnek visszaszerezni dús hajukat és

NYERD MEG A PRÉMIUM FODRÁSZCUCCOKAT

fodrász eszközök

Hogyan lehet enyém a nyeremény?

Regisztrálj ezen az oldalon, hogy megkapd a Fodrász Mesterkódod! A vendégeid erre fognak hivatkozni a klinikára bejelentkezéskor.

Ajánld ritkuló hajú vendégeidnek, hogy jöjjenek el az Art ‘N Hair Hajklinikára hajfelmérő konzultációra.

Ahány vendéged eljön hozzánk az orvosi konzultációra, annyi pontot kapsz. A legtöbb pontot összegyűjtő fodrász kapja a fodrászkellék nyereménycsomagot!

nyírógép, olló, hajszárító

Van olyan vendéged, akinek erősen hullik a haja?

Segíts, hogy segíthessünk neki visszaszerezni elvesztett hajkoronáját!

Van, akinek jól áll, de azért a férfiak nagy része megszenvedi a hajvesztést. Fodrászként bizonyára Te is tudod, hogy a szérumok, tabletták, forradalmi hajnövesztő szerek nem igazán hoznak áttörő eredményt. Biztos veled is előfordult már, hogy a vendéged kétségbeesetten várta tőled a tuti megoldást, hogy mit javasolsz hajhullásra, kopaszodásra. Tudtad, hogy az orvostudománynak van egy garantált módszere a kopaszság helyreállítására? Ez a hajbeültetés.

Hajbeültetés során tarkótájról hajhagymákat emelünk át a kopaszodó fejtetőre. Mi ennek az értelme? Talán volt szó róla fodrász tanulmányaid során, hogy a férfiaknak kétféle hajszála van. A fejtetőn lévő szálakon van DHT hormon receptor, a tarkótáji szálakon viszont  nincs. A férfiak kb. fele genetikai okokból érzékeny a DHT hormonra, ami valósággal megfojtja a fejtetőn lévő hajszálaikat.  A tarkótájról származó hajhagymákon nincs DHT receptor, így az átültetés után sem reagálnak a DHT hormonra. A beültetett hajszálak 95-98%-a tartósan, a páciens élete végéig megmarad. A hajbeültetéssel tartósan helyreállítható a régi, fiatalos, dús haj. Ehhez az első lépés egy konzultáció a nálunk klinikán. 

Küldd tehát hozzánk a kopaszodó vendégeid, hogy sokáig legyen még mit nyírnod a fejükön. És hogy Te nyerd meg a prémium fodrászkellékeket!

Nézzük a nyereményeket. Mire vágysz?

Játék határideje

Azok után a vendégeid után kapsz pontot, akik szeptember 31-ig megjelennek az orvosi konzultáción. Október 1-jén hirdetünk nyertest.

Nyeremény (!)

Ez mind a tiéd lehet, ha te küldöd a legtöbb pácienst:

hajformázó eszközök

WAHL HAJVÁGÓGÉP

100 Year Clipper Limited (81919-016) – Alkoss szabadon! Li-ion Akkumulátoros/hálózatos professzionális hajvágógép.

KASHO KDM 5.5 S fodrászolló
A Design Master sorozatból, a legnagyobb mesterek kezébe!

Gamma Piú 7005 Tormalionic Hajszárító
Ultra erős 2500W-os hajszárító. Tourmaline kristály bevonatú fűtőráccsal, a gyorsabb, kímélőbb száradásért.

Mielőtt regisztrálok, van pár kérdésem

Először is: kik vagytok?

Magyarország egyik legexkluzívabb hajbeültető klinikája vagyunk. Kopaszodó férfiaknak és hajhullással küzdő nőknek nyújtunk orvosi segítséget, hogy visszaszerezzék hajukat.

Milyen szolgáltatásokat nyújtotok?

Az első lépés egy 1 órás, alapos orvosi konzultáció, amely során felmérjük a páciens hajának és fejbőrének állapotát. A felmérés alapján kezelési terv készül. Hajbeültetéssel, mezoterápiával, mikropigmentációval vagy ezek kombinációjával érjük el a kívánt hajsűrűséget, hajvonalat.  Ami neked is jó, mert akkor van mit fazonírozni 🙂

Hogyan számoljátok a pontokat a játékban?
A regisztrációval kapsz egy Fodrász Mesterkódot.
1. Ajánld a vendégednek a hajklinikánkat és hogy az Art ‘N Hair weboldalán jelentkezzen be hajvizsgálati konzultációra
2. A konzultáció lefoglalása során tüntesse fel a Fodrász Mesterkódod a “Megjegyzés” rovatban.
3. Ha a vendéged megjelenik a konzultációnkon, akkor kapsz tőlünk 1 versenypontot.
Melyik vendégemnek szóljak erről a lehetőségről?

Elsősorban a kopaszodó férfiaknak tudunk segíteni a hajbeültetéssel, mezoterápiával, vagy orvosi mikropigment kezeléssel. 

Női pácienseink haját legtöbbször mezoterápiával erősítjük, de ha olyan női vendéged van, akinek középen, a választéknál ritkul a haja, kopaszodik, akkor számára is a hajbeültetés a legjobb megoldás. Ha a homlokvonala nem szép a hölgy vendégednek, túl magas a homloka, vagy a homlok két oldalán kis háromszögekben kopik a haja, ezeket is mind meg tudjuk oldani. 

Azt, hogy melyik páciensünknek mire van szüksége, az orvosi konzultáción tudjuk megmondani.

Mi történik az orvosi konzultáción, ahova a vendégeimet hívjátok?

A közel egyórás konzultáció során hajspecialista orvosaink egy mikrokamera segítségével megvizsgálják vendéged haját és fejbőrét. Megállapítják a kopaszodás okát és javaslatot tesznek, hogy mely kezelésünkkel tudnának segíteni nekik: hajbeültetéssel, mezoterápiával vagy orvosi mikropigmentációval.

Mit nyerek azzal, ha a vendégeim felkeresnek titeket?

Ha a vendégeid eljönnek az orvosi konzultációnkra, megnyerheted az értékes nyereményeket. De itt még nincs vége, hiszen ha vendégeid igénybe veszik valamelyik szolgáltatásunkat, akkor visszaadjuk nekik dús és erős hajukat, melyet továbbra is Te fogsz gondozni – és még hálás is lesz neked az ajánlásért!

Mi a garancia, hogy tényleg tudtok segíteni ritkuló hajú vendégeimnek?

Orvosaink már több ezer nőnek és férfinak segítettek megküzdeni a kopaszodással. 

Klinikánk kizárólag a hajproblémával küzdő páciensekre szakosodott, így orvosi felszereléseink, technológiánk is a legmagasabb színvonalat képviseli. Nem árulunk zsákbamacskát, csak olyan esetet vállalunk el, amit a páciens elképzelései mentén meg is tudunk csinálni. Így engedhetjük meg magunknak, hogy minden kezelésünkre írásos garanciát vállalunk.

REGISZTRÁLOK A VERSENYRE,
KÉREM A FODRÁSZ MESTERKÓDOM

Ne másold, köszi! :)

Nyári szünet

A klinika nyári szünet miatt július 15. és 28. között zárva tart. Hajfelmérő konzultációra vagy hajkezelésekre online időpontfoglalónk segítségével tudsz bejelentkezni. Egyéb kérdés esetén írj emailt a kapcsolat@artnhair.hu-ra, a július 29-ei héten mindenképp válaszolunk Neked.