hajbeültetés előtte-utána blog borítókép

Hogyan néz ki a hajbeültetés előtte-utána? (fotó)

Hogyan fog kinézni a hajbeültetés előtte-utána? Megéri a beavatkozás és elégedettek leszünk a műtét eredményével? 

A hajbeültetés egyre népszerűbb beavatkozásnak számít. Ez nem meglepő, hiszen az esztétikus és stílusos megjelenés a férfiak számára is egyre fontosabb. A hajbeültetéssel pedig végre eljutottunk oda, hogy már nem kell beletörődni a hajhullásba és rejtegetni azt.

Hajbeültetés előtte-utána fotók és sztorik az Art ‘N Hair Hajklinikáról

Győző 9.950 hajszál beültetése előtt-után

Győző egy igen kiterjedt, előrehaladott kopaszodással keresett fel minket. A kétnapos műtét remekül sikerült. Győző a hajbeültetést egy aktív életmódváltással is megkoronázta, így tényleg döbbenetes átalakuláson ment keresztül.

férfi hajbeültetés előtte-utána

V. Péter 4.700 hajszál beültetése előtt-után

Péter sok mindent kipróbált, mielőtt a hajbeültetésre szánta el magát. Vitaminok, speciális samponok, hajszeszek. Ezek azonban nem nyújtottak segítséget a kopaszodás ellen, hiszen a kopaszodást egy hormon okozza, ez ellen pedig samponokkal, vitaminokkal nem tudunk fellépni. 

hajbeültetés előtte-utána

L. Péter 3.820 hajszál beültetése előtt-után

Sokan azt hiszik, hogy az igazán látványos eredményhez rengeteg hajszál átültetésére van szükség. Ez azonban nem feltétlenül igaz, nézzük meg Peti esetét, aki kevesebb, mint 4.000 hajszál átültetése után teljesen kicserélődött. 

Miklós 3.500 hajszál beültetése előtt-után

Miklós előtte-utána képe is remekül bemutatja, hogy pár ezer hajszál beültetése után is milyen döbbenetes karakterváltozáson mehetünk keresztül. Miklós fejteteji haja ritkulásnak indult és a halántéka felett két oldalt is elkezdett felkopni az eredeti haja. 

A havonal visszahozása és sűrítése, illetve a fejteteji sűrítés miatt éveket fiatalodott Miklós.

András 4.535 hajszál beültetése előtt-után

András haja is tipikus módon ritkult. A fejteteji intenzív és fókuszált hajhullás mellé a halántéktáji terület is felcsúszott. 

Mivel a sűrített részen a beültetett haj elvesztésétől már nem kell tartani (az átültetett hajra nem hat a hajhullást okozó DHT hormon), de az eredeti haj hullása nem áll meg, ezért András a hajbeültetés után rendszeres időközönként vesz részt DHT-blokkoló mezoterápiás kezelésen, hogy az eredeti haja se hulljon tovább.

hajbeültetés előtte-utána

Azoknak a pácienseknek, akiknek a hajhullás még nem állt meg, illetve nem teljes pótlásról, hanem csak sűrítésről van szó, a DHT blokkoló mezoterápia egy kiváló megoldás, hogy hajunk hullását megállítsuk.

János 2.968 hajszál beültetése előtt-után

János fiatalkori dús és erős haja hullásnak indult. Ő is úgy döntött először, hogy inkább leborotválja az egész haját, de nem érezte jól magát a bőrében. Ezért választotta inkább a hajbeültetést. 

A frontvonal visszaépítése után János visszakapta fiatalkori énjét.

hajbeültetés előtte-utána

Hogyan maxold ki a hajbeültetés előtte-utána fotóidat Photoshop nélkül?

A fenti hajbeültetés előtte-utána fotók mindenkit meggyőznek arról, hogy ez az eljárás megfelelő szakértelemmel és technológiával végezve egy kiváló lehetőség a kopaszodó férfiak (és nők) számára.

A hajbeültetés mellé azonban egyre gyakrabban választanak kiegészítő kezeléseket és beavatkozásokat. Részben a dús haj érzetének felturbózása miatt, részben akár költségcsökkentés miatt.

Mikropigmentáció

A mikropigmentáció önmagában is látványos, élethű borostás hatást nyújt, de az igazi varázslat gyakran akkor kezdődik, ha hajbeültetéssel kombináljuk. 

A mikropigmentáció során orvosi sterilitású és precizitású eszközökkel apró, a hajszín színével azonos színű pontokat tetoválnak a fejbőrbe, ezzel akár rövidre vágott haj esetén borostás, hosszabb haj esetén sűrűbb érzetű hajunk lesz. 

Meszes Balázs, a Punnany Massif tagja is ilyen beavatkozáson vett részt klinikánkon, ahol a hajbeültetését egy további, mikropigmentációs sűrítéssel tette igazán sűrűvé.

férfi mikropigmentáció előtte-utána Meszes Balázs

Hajerősítő és kopaszodást gátló mezoterápiás kezelés

Akár önmagában, de a hajbeültetés előtt és után is kiemelkedő eredményt adhat kopaszodó férfiaknak a mezoterápiás kezelés. A mezoterápiás kezelések során egy erre kifejlesztett adagoló fecskendőpisztollyal alkalmanként 120 különböző ponton juttatnak közvetlenül a fejbőrbe a hajhagymákhoz egy speciális tápanyag- és vitaminkoktélt. 

Ez erősíti a hajhagymákat, ellenállóbbá teszi őket és gyorsabb növekedésre serkenti őket. Mezoterápiából megkülönböztetünk hajhullást gátló és hajerősítő mezoterápiát.

Hajerősítő mezoterápia

Hajhullást gátló mezoterápia

Ezt a beavatkozást kúra jelleggel szokták alkalmazni. Jellemzően 6-12 alkalmat jelent 1-1 kúra, melynek számát a páciensek egyéni adottságai határozzák meg. Egy 12 alkalmas kúra során az első 4 kúrát hetente, majd a következő 4 kúrát kéthetente, majd a maradék 4 alkalmat havonta szokták alkalmazni (ez egyénenként akár el is térhet). 

A hajerősítő mezoterápia fokozatosan fejti ki hatását és eredménye hosszan tart.

A hajhullást gátló mezoterápiát 2 fő különbség választja el a hajerősítő mezoterápiától. Amíg a hajerősítőt kúra jelleggel alkalmazzák, addig a hajhullást gátlót nem kell hetente-kéthetente ismételni, hanem már az első alkalom is tökéletes hatást mutat. 

Ugyanakkor míg a hajerősítő mezoterápia a kúrát követően hosszú hónapokra, akár évekre is javít a haj állapotán, addig a hajhullást gátló mezoterápia hatása általában 3 hónapig állítja meg a hajhullást (ekkorra ürül ki a szervezetből), ezután újra lehet ismételni ezt a mezoterápiát és újra védettséget nyújt a hajhullást ellen.

Az előtte-utána fotók alapján látható, hogy a hajhullás problémája manapság már az érintettek döntő többségénél kiválóan kezelhető. Ha te is szeretnéd visszaszerezni hajad, az orvostudomány megfelelő és kipróbált segítséget tud nyújtani számodra. 

Tedd meg a következő lépést és jelentkezz konzultációnkra, ahol orvosaink megvizsgálnak és elmondják, hogy a te esetedben milyen kezelést, beavatkozást javasolnak a hajproblémáidra.

2019 © Art N' Hair | Minden jog fenntartva.

Ne másold, köszi! :)