Tekerd vissza az idő kerekét hajbeültetéssel

Tudtad, hogy a 40 év feletti magyar férfiak közel fele kopaszodik?

Vannak, akiknek jól áll, de legyünk őszinték: a férfiak nagy része megszenvedi a hajvesztést. 

Reménykedve próbálgatják a szérumokat, tablettákat, forradalmi hajnövesztő szereket…ismerős? Ezen a stádiumon a legtöbben végigmennek, nincs rajta mit szégyellni. De egyszer eljön az a pont, amikor belátod: ami már elveszett, azt csodaszer vissza nem hozza.

Menő, ha elfogadod a kopaszodást.

De ha nem akarsz belenyugodni abba, hogy rossz lapokat húztál a genetikai pókerben,
☹️ mert nem áll jól neked a gyérülő haj,
☹️ mert öregít a kopaszodás,
☹️ mert nem a Te stílusod a kopaszra nyírt fej,
ne aggódj. Van megoldás!

Hajbeültetéssel tartósan helyreállítható a régi, fiatalos, dús hajad.

Mi az a hajbeültetés?

Ha már egy ideje küzdesz a kopaszodással, bizonyára ismered a genetikai eredetű kopaszodás hátterét.

Dióhéjban. A férfiaknak kétféle hajszáluk van:

1

A fejtetőn lévő szálak genetikailag érzékenyek lehetnek a DHT hormon működésére. Ez a hormon minden férfi szervezetében jelen van, de az arra érzékenyeknél a hajszálak fokozatos elhalását, tehát kopaszodást okoz.

2

A tarkón lévő hajszálak viszont nem reagálnak a DHT hormonra, mert nincs DHT receptoruk. Nem hullanak, ezért hátul egy vékony sávban még a legkopaszabb férfiaknál is megmarad a haja.

A hajbeültetés során ezt a kettősséget használjuk ki: tarkótájról hajhagymákat emelünk át a kopaszodó fejtetőre.

A tarkótájról származó hajhagymák az átültetés után sem reagálnak a DHT hormonra, így a beültetett hajszálak 95-98%-a tartósan, életed végéig megmarad.

 
Visszafordítottuk az idő kerekét!!! Köszönet és örök hála az @artnhairclinic csapatának! Hajműtét és mikropigmentálás, a Tökéletes koktél!👨🏻‍🦲♻️👦🏼 #forget #alec #be #a #bold #win 😉

Meszes Balázs

Punnany Massif

Jogos a kérdés, ha olyan tuti a hajbeültetés, akkor Bruce Willis vagy Jason Statham miért nem csináltatja meg? Valószínű azért, mert ők elfogadták magukat kopaszon. Jól áll nekik, az imidzsük része.

Matthew McConaughey, David Beckham vagy Benedek Tibor viszont mind felvállaltan estek túl hajbeültető műtéten. Híres vagy civil, magyar vagy külföldi – világszerte évente több, mint 1 millió (!) férfi vállalja be a hajbeültetést. Jól bejáratott, biztos módszerről van tehát szó.

TARTÓS MEGOLDÁS? MIÉRT NEM HULLANAK KI BEÜLTETETT SZÁLAK?

Tényleg tartós. Élethosszig tartó. Ha a műtét utáni 2 hétben az orvos utasításait betartod, műtét csak sikeres lehet és a hajszálak 95-98%-a élethosszig megmarad.

A tarkótájról származó hajhagymákon nincsen DHT receptor, ezért fejtetőre átültetve sem hullanak ki. Munkánkra természetesen írásos garanciát vállalunk. A garancia érinti a beültetett hajszálak 95-98%-os élethosszig való megmaradását, a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel, melyeket együtt álmodtunk meg.

HAJÁTÜLTETÉS UTÁN HOGY FOG KINÉZNI A HAJAM TARKÓTÁJON?​

Annyi hajszálat tudunk beültetni, amennyit a tarkótáji donorod enged. Ha sűrű a donor, akár 8000 hajszálat is ki tudunk venni. Ennyivel már kiterjedt kopaszodást is el lehet rejteni és még mindig nem lesz feltűnően ritka a hátsó terület. Jó hír, hogy a legtöbb esetben ennek a mennyiségnek a fele is elég lehet.

Hajbeültetést csak saját hajból lehet kihozni, különben kilökődnének a hajszálak. Mivel saját hajból dolgozunk, a beültetett szálak teljesen belesimulnak a környezetükbe, egy év múltán sem te, sem mi, sem a fodrászod nem tudja megmondani, hogy melyik a beültetett és melyik az eredeti szál.

HAJBEÜLTETÉSSEL A MEGLÉVŐ KOPASZSÁGOT ÁLLÍTJUK HELYRE...

Hajbeültetéssel a már meglévő kopaszságot állítjuk helyre és erre semmilyen más módszer nem képes. Amit beültetünk, az örökké a helyén marad. 

A kopaszodás azonban egy folyamat…a fejtetőn lévő eredeti szálak sajnos továbbra is ki vannak téve a DHT fojtogatásának. A jó hír: ezen is tudunk segíteni! 

Mezoterápia amerikai hatóanyaggal, saját gyártású vitamin és szérum – melyiket választod? Doktornőink a konzultáción segítenek, hogy a legjobb döntést hozhasd meg a kopaszodás lassítása érdekében!

hajbeültetés
 
 
Az egyedüli dolog amit bánni fogsz a hajbeültetés után, az a sok kalap/ sapka alá rejtett pillanat, amit emelt fővel és mosollyal az arcán élhettél volna meg eddig is, ha hamarabb megteszed ezt a lépést.

L. Péter

páciens

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetés ára a beültetett hajszálszámtól függ. A hajbeültetés önmagában is eredményes, de kiegészítő kezelésekkel még látványosabb eredmény érhető el, ezért 3 csomagot ajánlunk.

Minimalista. Realista. Maximalista. 

Melyik vagy Te?

MAXIMALISTA
csomag

FUE ART HAJBEÜLTETÉS


(4000 szálig/1600 graftig)

Vérszérum terápia
(a gyorsabb regenerálódásért)


AJÁNDÉK - 79.000 Ft értékben​

Vitaminos, tápanyagdús
hajhagymakezelés (mezoterápia)


10+2 alkalom

Optikai sűrítés
mikropigmentációval


1 tenyérnyi területen

Kopaszodást lassító gyógynövény-
-komplex kapszula és szérum


AJÁNDÉK 3 havi adag

990.000 Ft + Áfa*

REALISTA
csomag

FUE ART HAJBEÜLTETÉS


(4000 szálig/1600 graftig)

Vérszérum terápia
(a gyorsabb regenerálódásért)


AJÁNDÉK - 79.000 Ft értékben​

Vitaminos, tápanyagdús
hajhagymakezelés (mezoterápia)


Nem tartalmazza a csomag

Optikai sűrítés
mikropigmentációval


Nem tartalmazza a csomag

Kopaszodást lassító gyógynövény-
-komplex kapszula és szérum


AJÁNDÉK 1 havi adag

740.000 Ft + Áfa*

MINIMALISTA
csomag

FUE ART HAJBEÜLTETÉS


(2000 szálig/800 graftig)

Vérszérum terápia
(a gyorsabb regenerálódásért)


Nem tartalmazza a csomag​

Vitaminos, tápanyagdús
hajhagymakezelés (mezoterápia)


Nem tartalmazza a csomag

Optikai sűrítés
mikropigmentációval


Nem tartalmazza a csomag

Kopaszodást lassító gyógynövény-
-komplex kapszula és szérum


Nem tartalmazza a csomag

370.000 Ft + Áfa*

* Bizonyos, orvosilag alaposan alátámasztott esetetekben az Áfa-mentesség törvényileg biztosított. A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak.  Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

Minimalista – csak amennyit feltétlenül szükséges. 2000 hajszál beültetése, további kezelések nélkül. Kisebb mértékű kopaszodásra, sűrítésre ajánljuk.

Realista – megdolgozik a sikerért. A 4000 hajszál beültetését Plazma-terápia kezeléssel támogatjuk meg, a műtét utáni gyorsabb regenerálódás érdekében (7-10 nap helyett 5-7 nap).
Egy havi kopaszodást lassító gyógynövény-komplex kapszulát és szérumot adunk ajándékba, hogy belülről is támogassuk a további kopaszodás lassítását.

Maximalista – nem ismer kompromisszumot. A 4000 hajszál beültetését vérszérum terápia kezeléssel támogatjuk meg, a műtét utáni gyorsabb regenerálódás érdekében (7-10 nap helyett 5-7 nap). 10+2 alkalom mezoterápiás kezeléssel feltöltjük a hajhagymákat életet adó tápanyaggal és vitaminokkal. A még sűrűbb hatás érdekében hajtetoválással pigmentáljuk (Finishing Touches módszer) a donor vagy a fejtető területét. 3 havi kopaszodást lassító gyógynövény-komplex kapszulát és szérumot adunk ajándékba, hogy belülről is támogassuk a további kopaszodás lassítását.

Miért az Art 'N Hair?

ÍRÁSOS GARANCIA – A beültetett hajszálak a tapasztalataink alapján minimum 95-98%-ban élethosszig megmaradnak. Munkánkra írásos garanciát vállalunk! Ha az eredmény ennél kevesebb hajszálat mutat a 12. hónap elteltével, saját költségünkön pótoljuk, illetve ha ennek orvosilag indokolt akadálya lenne, arányosan visszatérítjük a műtéti díjat. Garantáljuk továbbá a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel.

A CSAPAT – Csapatunk elhivatott, tapasztalt és gyakorlott orvosokból, asszisztensekből áll. Dr. Tess több, mint  700 hajbeültetés műtéttel az ország egyik legtapasztaltabb hajbeültetőjének számít. Orbán Ági 2008 óta végez hajbeültető szakasszisztenciát.

Célunk, hogy kezelések kombinációjával a lehető legtöbbet hozzuk ki a hajadból és visszagondolva azt mondd: imádom az új külsőmet, megérte belevágni!

garancia. tapasztalat. gondoskodás. technológia. 

Mi, az Art ‘N Hairnél nem csupán átültetjük a hajadat, megköszönjük a műtéti díjat és utadra engedünk.
Az első konzultációtól a hajbeültetés utáni első év végéig fogjuk a kezed és segítjük a hajad növekedését, dúsulását. Mivel nálunk nem futószalagon történnek a műtétek, igyekszünk személyes kapcsolatot kiépíteni pácienseinkkel. Emlékszünk minden egyes esetre, így a tiédre is. Ha hívsz minket, tudjuk ki vagy, honnan indultunk, mire kell figyelni a hajad, fejbőröd, egészségi állapotod alapján. Mindebben a technológia is segítségünkre van…

A HAJAD ÉS A FEJBŐRÖD MELLETT AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTODAT IS FELMÉRJÜK

  • HAJKAMERÁS VIZSGÁLAT – részletesen megvizsgáljuk, hogy alkamas vagy-e a hajbeültetésre és hogy hány szál szükséges a látványos hajsűrítéshez.
  • meghatározzuk a beültetett terület nagyságát, az átültetésre kerülő graftok/hajszálak számát
  • Az alapos hajkamerás vizsgálaton túl azt is megnézzük, hogy a fejbőröd befogadó állapotban van-e az új hajhagymákra. Gyakori a fejbőr bakteriális vagy gombás fertőzése, ezt a hajbeültetés előtt érdemes kezelnünk.
  • Ha az egészségügyi kérdéssort kitöltve a doktornő úgy ítéli, hogy a genetikai kopaszodást valami egyéb egészségügyi tényező gyorsítja, további laborvizsgálatra vagy pajzsmirigy ultrahangra küldhet. A kiegészítő vizsgálatokat a klinikán, házon belül végezzük el. 
 

A hajbeültetés nem csupán hajszobrászkodás, hanem egy plasztikai műtét. Az eredmény egyénenként változhat, függ a hajsűrűségtől, hajminőségtől. Hogy az eredmény valóban olyan legyen, mint amit együtt megálmodtunk, vizsgáljuk a hajbeültetést támogató vagy nehezítő orvosi tényezőket is. A konzultáción őszintén elmondjuk, a hajad jelenlegi állapota alapján milyen eredményre számíthatsz. 

A legalább fél órás, alapos orvosi konzultáció és hajvizsgálat – melynek értéke kb. 10.000 Ft – nálunk még egy darabig ingyenes.

A vizsgálattal csak nyerhetsz: akár a hajbeültetés mellett döntesz, akár nem, a kezedben van egy részletes lelet a hajad és fejbőröd állapotáról. 

JELENTKEZZ BE MOST INGYENES HAJÁLLAPOT FELMÉRÉSRE!

Ne másold, köszi! :)

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletes információ a sütikről →