NŐI HAJBEÜLTETÉS

HAJBEÜLTETÉSSEL visszanyerheted a régi dús hajadat.

Hajhullást minden nő tapasztal tavasszal, ősszel, terhesség alatt. Ez természetes folyamat és a kihullott haj visszanő. 

De mi van akkor, ha a hajvesztés látványos…és hiába minden vitamin, szérum és csodatabletta, csak nem akarnak megjelenni az új hajszálak?

Tudnod kell, hogy a komolyabb hajhullás általában tünet.

Csak úgy tudjuk megállítani, ha tisztában vagyunk az okával. Pajzsmirigy? Hormonok? Gyulladás? Ásványianyag hiány? Genetika? Visszanő vagy végleges? Ezt mind egy alaposabb kivizsgálással tudjuk megmondani.
A női hajhullás kezelése klinikánkon ezért egy alapos orvosi konzultációval és laborvizsgálattal kezdődik.

Ha kizártuk a szervi problémát, vagy megtaláltuk a ludast és kezeltük a betegséget, akkor kezdődhet a hajnövesztés!

Az esetek többségében 6-10 alkalom vitaminos, tápanyagdús hajhagymakezeléssel, másnéven mezoterápiával kezelni tudjuk a női hajhullást.

Ha viszont egy tipikus mintázatban ritkul a hajad, akkor hormonális probléma állhat a háttérben. Ezen sajnos sampon, vitamin, hajápoló nem segít. Egyedül hajbeültetéssel lehet visszasűríteni a hajadat. A hajbeültetés maradandó, élethosszig tartó megoldást nyújt, soha többé nem kell a ritkuló részeket takargatnod!

Ha a fenti kép alapján ritkul a hajad, akkor egy férfias jellegű hormon, a DHT gonoszkodik a hajhagymáiddal. Menopauza környékén a nők hormonegyensúlya felborul és a férfias hormonok nagyobb arányban jelenhetnek meg.

A fejtetőn lévő hajszálak egyes nőknél (és a férfiak közel felénél) genetikailag érzékenyek lehetnek a hormon jelenlétére, és véglegesen elhalnak. Szerencsére a tarkótáji hajszálakon nincs DHT receptor, ha tehát tarkóról fejtetőre ültetünk át hajszálakat, akkor azok tartósan megmaradnak új helyükön.

Ne ess tehát kétségbe, van remény! A női kopaszodás az orvostudomány segítségével ma már eredményesen kezelhető.

A FUE hajbeültetést elsősorban a férfiak kopaszodására találták ki, évente több millió pasi vállalja be a beavatkozást világszerte. A legújabb eredmények szerencsére azt mutatják, hogy a nők esetében hasonló sikerrel lehet hajbeültetéssel visszaállítani a hajkoronát!

Egy komoly hátránya viszont van a hajbeültetésnek és ez sajnos sok nőt riaszt vissza attól, hogy meglépje a műtétet és egy életre megszabaduljon a gyérülő haj okozta súlyos önbizalomhiánytól. A tarkótáji donorterületet le kell borotválni, hogy a hajhagymákat ki lehessen nyerni…

De nem nálunk! Az Art ‘N Hairnél beszereztük a világ egyetlen olyan hajbeültető gépét, ami hosszú hajat is képes kinyerni a donorterületről! Kicsit lassabb, kicsit bonyolultabb, de a lényeg, hogy lehetséges.

A Trivellini hajbeültető segítségével úgy nyerheted vissza hajadat, hogy végig megtartod a nőiességed! Ez Magyarországon jelenleg egyedül az Art ‘N Hair klinikán lehetséges.

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetés ára a beültetett hajszálszámtól függ. A hajbeültetés önmagában is eredményes, de kiegészítő kezelésekkel még látványosabb eredmény érhető el, ezért 3 csomagot ajánlunk.

afrodité. athéné. artemisz. 

Te melyik istennő vagy?

Afrodité
csomag

FUE ART HAJBEÜLTETÉS
donorterület borotválása nélkül


(2000 szálig/800 graftig)

Vérszérum terápia
(a gyorsabb regenerálódásért)


AJÁNDÉK - 79.000 Ft értékben​

Vitaminos, tápanyagdús
hajhagymakezelés (mezoterápia)


10+2 alkalom

Optikai sűrítés
mikropigmentációval


1 tenyérnyi területen

Kopaszodást lassító gyógynövény-
-komplex kapszula és szérum


AJÁNDÉK 3 havi adag

1.090.000 Ft

Athéné
csomag

FUE ART HAJBEÜLTETÉS
donorterület borotválása nélkül


(2000 szálig/800 graftig)

Vérszérum terápia
(a gyorsabb regenerálódásért)


AJÁNDÉK - 79.000 Ft értékben​

Vitaminos, tápanyagdús
hajhagymakezelés (mezoterápia)


Nem tartalmazza a csomag

Optikai sűrítés
mikropigmentációval


Nem tartalmazza a csomag

Kopaszodást lassító gyógynövény-
-komplex kapszula és szérum


AJÁNDÉK 1 havi adag

792.000 Ft

Artemisz
csomag

FUE ART HAJBEÜLTETÉS
klasszikus módon


(2000 szálig/800 graftig)

Vérszérum terápia
(a gyorsabb regenerálódásért)


Nem tartalmazza a csomag​

Vitaminos, tápanyagdús
hajhagymakezelés (mezoterápia)


Nem tartalmazza a csomag

Optikai sűrítés
mikropigmentációval


Nem tartalmazza a csomag

Kopaszodást lassító gyógynövény-
-komplex kapszula és szérum


Nem tartalmazza a csomag

419.000 Ft

Artemisz – a harcos istennő. 2000 hajszál beültetése, a donorterület borotválásával, klasszikus FUE technológiával. A férfiakkal ellentétben hölgyeknél a fogadóterületet természetesen nem borotváljuk.

Athéné – az eszes istennő. A 2000 hajszál beültetését a donorterület borotválása nélkül végezzük a forradalmi Trivellini, hosszú haj átültetésére is képes géppel. A hajbeültetést vérszérum-terápia kezeléssel támogatjuk meg, a műtét utáni gyorsabb regenerálódás érdekében (7-10 nap helyett 5-7 nap). Egy havi genetikai hajhullást lassító gyógynövény-komplex kapszulát és szérumot is adunk ajándékba, hogy belülről is támogassuk a szervezetet.

Afrodité – a szépség istennője. A 2000 hajszál beültetését a donorterület borotválása nélkül végezzük a forradalmi Trivellini, hosszú haj átültetésére is képes géppel. A hajbeültetést vérszérum-terápia kezeléssel támogatjuk meg, a műtét utáni gyorsabb regenerálódás érdekében (7-10 nap helyett 5-7 nap). 10+2 alkalom mezoterápiás kezeléssel feltöltjük a hajhagymákat életet adó tápanyaggal és vitaminokkal. A még sűrűbb hatás érdekében hajtetoválással pigmentáljuk (Finishing Touches módszer) a donor vagy a fejtető területét. 3 havi genetikai hajhullást lassító gyógynövény-komplex kapszulát és szérumot is adunk ajándékba, hogy belülről is támogassuk a szervezetet.

A HAJAD ÉS A FEJBŐRÖD MELLETT AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTODAT IS FELMÉRJÜK

HAJKAMERÁS VIZSGÁLAT – részletesen megvizsgáljuk, hogy alkamas vagy-e a hajbeültetésre és hogy hány szál szükséges a látványos hajsűrítéshez.

  • meghatározzuk a beültetett terület nagyságát, az átültetésre kerülő graftok/hajszálak számát
  • Az alapos hajkamerás vizsgálaton túl azt is megnézzük, hogy a fejbőröd befogadó állapotban van-e az új hajhagymákra. Gyakori a fejbőr bakteriális vagy gombás fertőzése, ezt a hajbeültetés előtt érdemes kezelnünk.
  • Ha az egészségügyi kérdéssort kitöltve a doktornő úgy ítéli, hogy a genetikai kopaszodást valami egyéb egészségügyi tényező gyorsítja, további laborvizsgálatra vagy pajzsmirigy ultrahangra küldhet. A kiegészítő vizsgálatokat a klinikán, házon belül végezzük el. 
 

A hajbeültetés nem csupán hajszobrászkodás, hanem egy plasztikai műtét. Hogy az eredmény valóban olyan legyen, mint amit együtt megálmodtunk, vizsgáljuk a hajbeültetést támogató vagy nehezítő orvosi tényezőket is.

Nyerj vissza 2 x 10000 Ft-ot
a műtét árából

Foglalj le mielőbb egy egyórás konzultációs időpontot 10000 Ft-ért, amit kétszeresen írunk jóvá a hajbeültető műtéted, vagy a mikropigmentációs kezelésed árából. Így az 20.000 Ft-tal lesz olcsóbb számodra a listaárnál. A konzultáció díja előre fizetendő bankkártyával, vagy átutalással.

Semmit nem kockáztatsz, csak nyerhetsz az időpontfoglalással, hiszen ha a konzultáció során úgy döntesz, hogy most mégsem szeretnél hajbeültetést, vagy mikropigmentációs kezelést, akkor a konzultáció teljes díját visszaadjuk neked, sőt ekkor már a kezedben lesz egy részletes orvosi lelet a fejbőröd és a hajad állapotáról. 

Három fontos információ

  1. Ha a konzultáció díja nem érkezik be a 48 órával a konzultációd előtt, akkor az időpontodat sajnos törölnünk kell. 
  2. Ha mégsem tudsz megjelenni a konzultáción, kérjük, jelezd nekünk előre 48 órával és visszautaljuk a pénzed. Időpontmódosítás miatt is legalább 48 órával korábban vedd fel velünk a kapcsolatot. 
  3. A mezoterápiás kezelés konzultációs díja továbbra is díjmentes. 

JELENTKEZZ BE MOST HAJÁLLAPOT FELMÉRÉSRE!

Ne másold, köszi! :)