női hajbeültetés

   

női haj minta

#nyerdvisszadushajad

Tudnod kell, hogy a komolyabb hajhullás általában tünet. Csak úgy tudjuk megállítani, ha tisztában vagyunk az okával. Pajzsmirigy? Hormonok? Gyulladás? Ásványianyag hiány? Genetika? Visszanő vagy végleges? Ezt mind egy alaposabb kivizsgálással tudjuk megmondani.

A női hajhullás kezelése klinikánkon ezért egy alapos orvosi konzultációval és laborvizsgálattal kezdődik.

Ha kizártuk a szervi problémát, vagy megtaláltuk a ludast és kezeltük a betegséget, akkor kezdődhet a hajnövesztés!

Az esetek többségében 6-10 alkalom vitaminos, tápanyagdús hajhagymakezeléssel, másnéven mezoterápiával kezelni tudjuk a női hajhullást.

Ha viszont egy tipikus mintázatban ritkul a hajad, akkor hormonális probléma állhat a háttérben. Ezen sajnos sampon, vitamin, hajápoló nem segít. Egyedül hajbeültetéssel lehet visszasűríteni a hajadat. A hajbeültetés maradandó, élethosszig tartó megoldást nyújt, soha többé nem kell a ritkuló részeket takargatnod!

Ha a fenti kép alapján ritkul a hajad, akkor egy férfias jellegű hormon, a DHT gonoszkodik a hajhagymáiddal. Menopauza környékén a nők hormonegyensúlya felborul és a férfias hormonok nagyobb arányban jelenhetnek meg.

A fejtetőn lévő hajszálak egyes nőknél (és a férfiak közel felénél) genetikailag érzékenyek lehetnek a hormon jelenlétére, és véglegesen elhalnak. Szerencsére a tarkótáji hajszálakon nincs DHT receptor, ha tehát tarkóról fejtetőre ültetünk át hajszálakat, akkor azok tartósan megmaradnak új helyükön.

Ne ess tehát kétségbe, van remény! A női kopaszodás az orvostudomány segítségével ma már eredményesen kezelhető.

A FUE hajbeültetést elsősorban a férfiak kopaszodására találták ki, évente több millió pasi vállalja be a beavatkozást világszerte. A legújabb eredmények szerencsére azt mutatják, hogy a nők esetében hasonló sikerrel lehet hajbeültetéssel visszaállítani a hajkoronát!

Egyetlen hátránya van a hajbeültetésnek és ez sajnos sok nőt riaszt vissza attól, hogy meglépje a műtétet és egy életre megszabaduljon a gyérülő haj okozta súlyos önbizalomhiánytól. A tarkótáji donorterületen egy kis ablaknyi részt le kell borotválni, hogy a hajhagymákat ki lehessen nyerni. Ezt persze úgy csináljuk, hogy a hajad akár kiengedve, akár összefogva hordod, nem fog látszani

#igazitsahajvonalon

Egy gyönyörű, szabályos hajvonal igazán nőiessé tudja tenni tulajdonosát, de sajnos nem mindenki születik Jennifer Lopezes homlokkal. 

Van, akinek a homlokvonala egyenetlen, de az is gyakori probléma, hogy a homlok két szélén kis háromszögekben hiányos a haj. 

Eddig a megoldás a frizurában rejlett: frufruval vagy egy megfelelő irányba fésült hajjal eltakarható a cikkcakkos hajvonal…de mi van akkor, ha ezek a megoldások egyszerűen nem állnak jól a viselőjének? Vagy nyáron jól esne csak hátrafogni az egészet egy lófarokba – de frusztrál, hogy mindenki a homlokodat bámulja?

magas homlok a női hajbeültetés előtt

Hajbeültetéssel ez az esztétikai probléma is kezelhető! Tarkótájon egy kis ablakban leborotváljuk a hajad, úgy, hogy a hajad akár kiengedve, akár összefogva hordod, nem fog látszani. Innen, hátulról tudunk hajhagymákat előre, a homlokvonaladra vagy a kis háromszögekbe ültetni. 

Frufruval ki kell húznod még addig, meg az új haj ki nem nő, de ha tényleg bánt ez a szépséghiba és hosszútávra tervezel, akkor megéri belevágni! 

Ha a műtét utáni 2 hétben betartod az orvos utasításait, a beültett hajszálak 98%-a biztos, hogy megmarad – erre írásos garanciát is vállalunk! 

Mennyibe kerül a hajvonal igazítás?

A hajbeültetés ára attól függ, hogy hány hajszál beültetésére van szükséged. Ezt a doktornő egy hajfelmérő konzultáción tudja pontosan felmérni.
Egy jó hír! 

A rugalmasságot most kedvezménnyel jutalmazzuk. 

Bízd ránk műtéti napod kiválasztását és jelentős kedvezménnyel lehet hajbeültetésed Magyarország legmodernebb hajklinikáján!

FUE ART hajbeültetés

Hajvonal igazítás: 1 napos műtét, 800-1200+ graft

női haj minta

889.000 Ft helyett

829.000 Ft

A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra. 

női hajbeültetés

#hozdlejjebbahomlokod

A magas homlok az intelligencia jele, ezért viselői gyakran büszkék rá, de azért vannak, akik elcserélnének pár IQ pontot egy arányosabb méretű homlokért. A jó hír az, hogy nem kell választanod az ész és a szépség között, hajbeültetéssel áthidalhatjuk ezt a méretes problémát!

női hajbeültetés

Tarkótájon egy kis ablakban leborotváljuk a hajad, úgy, hogy a hajad akár kiengedve, akár összefogva hordod, nem fog látszani. Innen, hátulról tudunk hajhagymákat előre, a homlokvonaladra ültetni. Frufruval ki kell húznod még addig, míg az új haj ki nem nő, de ha tényleg bánt ez a szépséghiba és hosszútávra tervezel, akkor megéri belevágni!

Ha a műtét utáni 2 hétben betartod az orvos utasításait, a beültett hajszálak 98%-a biztos, hogy megmarad – erre írásos garanciát is vállalunk! 🙂

Mennyibe kerül a homlokvonal igazítás?

A hajbeültetés ára attól függ, hogy hány hajszál beültetésére van szükséged. Ezt a doktornő egy hajfelmérő konzultáción tudja pontosan felmérni.
Egy jó hír! 

A rugalmasságot most kedvezménnyel jutalmazzuk. 

Bízd ránk műtéti napod kiválasztását és jelentős kedvezménnyel lehet hajbeültetésed Magyarország legmodernebb hajklinikáján!

FUE ART hajbeültetés

Homlokvonal igazítás: 2 napos műtét, 2000-2500 graft

női haj minta

1.524.000 Ft helyett

1.370.000 Ft

A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

A 10 leggyakoribb kérdés...

Nem, csak annyi hajszálat veszünk ki a donorterületről, amennyi nem tűnik fel. 

Klinikánkon mikropigmentációval is foglalkozunk, ez azért előnyös, mert ha más klinikán túlszedték a donorodat vagy még a régebbi FUT módszerrel volt hajbeültetésed, akkor a tarkótáji foltokat egy teljesen élethű “tetoválással” el tudjuk tüntetni. 

Ha több hajszálat szeretnél átültettetni, mint amennyit a donorod enged, mikropigmentációval tudunk egy kicsit csalni…nyugodtan túlszedhetjük a donorterületet, hiszen utána mikropigmentációval optikailag visszasűrítjük a hajat.

Nem. A hajbeültetés olyan, mint a szervátültetés. Még ha nagy nehezen találnánk is valakit, akinek hozzád hasonlóak a genetikai adottságai, több ezer hajhagymánál nem lehetne feltartóztatni a kilökődést. 

Idegen anyagot ugyanebből az okból nem használunk, plusz nem tudna növekedni, nem lenne természetes a hatás. Vannak kísérletek biorost szerű anyag beültetésére, de nem igazán hatékony a módszer. 

Az igazi áttörést a hajklónozás fogja meghozni, amikor pár száz hajhagymát több ezerre tudunk majd klónozni és így bőven lesz anyagunk a beültetésre. Egy londoni csapat 2028-ra ígéri a módszer bevezetését,  amint lehet, az Art ‘N Hair klinika is átveszi a technológiát. 

A hajbeültetés után kb. 8-12 hónappal körvonalazódik a végleges eredmény. Ez rossz hír a türelmetleneknek, de jó hír azoknak, akik nem szeretnének feltűnést kelteni a hajbeültetéssel. 

A férfiak jórésze diszkréten szereti kezelni a szépészeti beavatkozásokat. 

Hajbeültetés esetén erre minden lehetőség adott, hiszen a haj növekedése fokozatos, így az  ismerőseid és környezeted is fokozatosan szoknak hozzá új, megszépült külsődhöz.

A hajbeültetés plasztikai beavatkozásnak számít, Magyarországon csak diplomás orvos végezheti. Doktornőink rendelkeznek a megfelelő képesítéssel – és még fontosabb: a megfelelő tapasztalattal. A hajbeültetés egy precíziós munka, kizárólag megfelelő gyakorlattal lehet elsajátítani. Az első tíz, de még az ötvenedik műtét sem sikerül olyan szépen, mint a századik. Dr. Tess 700+ hajbeültetést végzett már el, dr. Szodorai Ildikó páciensi köre is 300 fölött jár. Mivel a hajbeültetés egy monoton, szemet és testet egyaránt megterhelő munka, a legtöbben 1-2 éven belül feladják. A mi doktornőink negyedik éve állnak helyt, figyelik a külföldi piacot, fejlődnek, szeretik a szakmájukat.

Mivel a saját hajadból dolgozunk, a beültetett hajszálak színben és formában teljesen belesimulnak a környezetükbe, így egy év múlva sem te, sem mi, sem a fodrászod nem tudja megmondani, hogy melyik a beültetett és melyik az eredeti szál. 

Feszítő, duzzadó érzésed lehet, az első pár napban még piros a fejtető. A beültetés után apró pörkök képződnek, ezek 4-7 nap alatt száradnak le. Ha hiú vagy és teheted, az első héten maradj otthon, de ha ez nem megoldható, akkor se aggódj – látható lesz, hogy valami történt a fejeden, de nem kelt feltűnést.

A beültetés után első napokban kerüld a kávét és a cigit. Hogy miért? Az első három napban ágyazódnak be a graftok. A kávé és a cigi befolyásolja a fejbőr vérkeringését és így a beágyazódás sikerességét is. A legjobb, ha a műtét előtti héten fokozatosan csökkented az adagodat, így könnyebb lesz átvészelned azt a pár napot. 

A beültetés utáni első hónapban tűző nap ne érje a fejtetőt. Nyáron is lehet hajbeültetést végezni, izzadás esetén fiziológiás sóoldattal kell sprickolni a fejet – ezt még kedvelni is fogod, mert kellemesen hűsít. 

A beültetés utáni első 2-3 hétben hagyd ki a sportot, edzéseket, mert ez fokozott izzadást és feji vérbőséget okoz, amit most kerülni kell. Ne hajolgass, ne emelj. A szexet passzívan műveld 🙂 Egy hónap elteltével az életed visszatérhet a rendes kerékvágásba, már nincsenek megkötések.

Maga a műtét nem fáj, hiszen a beavatkozást érzéstelenítésben végezzük. Az érzéstelenítő injekciók beadása kellemetlen lehet. A műtét után duzzadt a fejbőr és ez egy enyhe feszítő érzéssel jár, de ezt sem mondhatjuk fájdalomnak. A pörkök leszáradása viszket, de sóoldatos sprickolással azonnali megnyugvásra lelsz.

Igen, mi, az Art ‘N Hair-nél teljes mértékben felelősséget vállalunk a munkánkért. A beültetett hajszálak a tapasztalataink alapján minimum 95-98%-ban élethosszig megmaradnak. Munkánkra írásos garanciát vállalunk! Ha az eredmény ennél kevesebb hajszálat mutat a 12. hónap elteltével, saját költségünkön pótoljuk, illetve ha ennek orvosilag indokolt akadálya lenne, arányosan visszatérítjük a műtéti díjat. Garantáljuk továbbá a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel.

Érdemes több helyre is elmenni konzultációra. Fontos a személyes szimpátia és az, hogy mennyire érzed meggyőzőnek, tapasztaltnak azt, akivel konzultálsz. Kérdezz rá, hogy mióta műt az orvos, nézd meg a referenciákat. 

Plasztikai sebészeti beavatkozásokra nem a legolcsóbbat, hanem a legszebb munkákat felmutató, legszimpatikusabb, legbizalomgerjesztőbb csapatot érdemes választani 🙂 

 

Miért érdemes az Art ‘N Hair hajklinikát választani?

  1. Tapasztalt, összeszokott csapat – a hajbeültetés egy monoton, szemet és testet egyaránt megterhelő munka, a legtöbben 1-2 éven belül feladják. A mi doktornőink negyedik éve állnak helyt, figyelik a külföldi piacot, fejlődnek, szeretik a szakmájukat. Asszisztenseink minden rezdülésüket ismerik, szavak nélkül is megértik egymást. A kiegyensúlyozott, bejáratott csapatdinamika kiváló alapot ad a sikeres műtéthez. 
  2. Gondoskodás – mi ezt a klinikát hivatásból és szívből csináljuk. Akkor alszunk jól, ha minél több elégedett, önbizalommal teli, boldog páciens kerül ki a kezeink közül. Olyan kezelési tervet állítunk neked össze, amivel a létező legjobban fogsz kinézni egy év múlva. Mivel a műtéteket nem futószalagon végezzük, minden egyes esetre emlékszünk – ha felhívsz minket tanácsért, pontosan fogjuk tudni, hogy ki vagy és mi történt a hajaddal, mióta először nálunk jártál. 
  3. Garancia – munkánkra írásos garanciát vállalunk. Tapasztalataink alapján a beültetett hajszálak minimum 95-98%-ban élethosszig megmaradnak. Munkánkra írásos garanciát vállalunk! Ha az eredmény ennél kevesebb hajszálat mutat a 12. hónap elteltével, saját költségünkön pótoljuk, illetve ha ennek orvosilag indokolt akadálya lenne, arányosan visszatérítjük a műtéti díjat. Garantáljuk továbbá a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel.

a konzultáció díját VISSZAADJUK
a műtét árából!

A személyes konzultáció díja 10.000 Ft az online konzultáció díja 5.000 Ftmely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. Ez még nem minden! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a műtét árából.

A fizetős konzultáció részletes feltételei

JELENTKEZZ BE MOST hajfelmérő KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletes információ a sütikről →