Balázs hajbeültetés sztorija

A hajbeültetésről - őszintén és kendőzetlenül, Balázs szemüvegén keresztül.

A műtét reggelén

A hajhullás már a huszas éveimben elindult, a "Mickey egér" kezdett megjelenni. Utánaolvastam a lehetőségeknek, az összes létező eszközt kipróbáltam, de tulajdonképpen nem segített semmi. Utána találtam meg azt, hogy a leghatékonyabb a hajbeültetés műtéti eljárás.

A műtét szünetében

Én az igazat megvallva sokkal rosszabbra számítottam. A délelőtti etapból, ami 2-2.5 órás volt, maximum egy perc volt, ahol felszisszentem. Ha ilyen ez a hajátültetés, akkor jövök máskor is! 😎

A műtéti nap vége

A beültetés alatt, a délután első felében aludtam. Az utolsó egy órában már éreztem, hogy böködik a fejbőrömet, ami nincs benne az első három kedvenc érzésemben. De egyébként ezt leszámítva jó volt a hajbeültetés napja, ajánlom másnak is!

Első este otthon...

Szerencsére már nem érzek kifejezett fájdalmat. Ez a műtét után közvetlenül nem volt így, a beültetett területen akkor azért érezhető volt fájdalom. A donor területen nem, az nem fájt akkor sem, amikor kiszedegették és azóta sem fáj.

1. nap reggel

(A hajbeültetés utáni reggel) - A fejem pontosan ugyanolyan állapotban van, mint tegnap este, de nem fáj. Ami minimálisan fáj, az a donorterület - egy minimális érzékenység, amikor a párnával találkozott, akkor azért éreztem...

2. nap reggel

(A hajbeültetés utáni 2. reggel) - A homlokom kezd egy kicsit megduzzadni, ettől nem kell megijedni, ez a műtét során kapott érzéstelenítő lefolyása, ez majd szépen felszívodik, nem egy fájdalmas dolog.

3. nap reggel

(A hajbeültetés utáni 3. reggel) - Elkezdett viszketni, viszont holnap a hajmosás már megengedett és ha minden igaz, le fog ázni róla a piros pörk és már csak a gyógyulás van hátra!

5. nap reggel

(A hajbeültetés utáni 5. reggel) - Már sokkal kevésbé piros, látszódik, hogy gyógyul. Viszont egyre jobban viszket, erős önkontrollnak kell lenni.

1 hónap múlva

(Hajbeültetés után 1 hónappal) - "A gyógyulási folyamat, a pirosodás eltarthat egy-másfél hónapig, emiatt nem kell aggódni. Ebben az időszakban a beültetett graftok kipotyognak, ez egy természetes folyamat, utána nyomban kinőnek a maradandó hajszálak. A bőrpír elmúlta után jöhet a mezoterápiás kezelés, mely megerősíti a beültetett és a meglévő hajszálakat."

FOLYTATÁSA következik

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

JELENTKEZZ BE MOST TE IS HAJÁLLAPOT FELMÉRÉSRE!​

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)