TAMÁS hajbeültetés sztorija

Tomi a megérzéseiről és élete nagy döntéséről beszél: élet a hajbeültetés előtt és után.

A műtét napja - összefoglaló

„Aki bele szeretne ebbe az egészbe vágni, annak abszolút nyugodt szívvel tudom, mind az Art ‘N Hair Hajklinikát javasolni, mind pedig azt, hogy vágjon bele ebbe az egész hajbeültetés sztoriba.” ___________

Tekintsd meg a műtét előtti készült nagyinterjút teljes terjedelemben.

A hajbeültető műtét estéjén

„Amire most nagyon figyelni kell az éjszaka kapcsán, hogy csak a háton alvás megengedett. És ehhez pedig kaptam egy szuper nyakpárnát a klinkától.”

Tamás túl van az első műtéti napon, mely szinte végig fájdalommentes volt. Most lefekvéshez készülődik, illetve bemutatja a műtét utáni csomagot, amit a klinikától kapott.

1. nap reggel

„…nem volt egy teljesértékű alvás, hiszen mindvégig próbáltam figyelni, hogy még véletlenül se érjen semmi a beültetett területhez. Ebben nagy segítségemre volt a klinikától kapott nyakpárna.”

Az első éjszaka a műtét után. Megfigyelések, érzetek homlok és tarkótájon. Mire jó a nyakpárna, a sóoldat?

2. napi műtét után

„Azt tudom elmondani, hogy minden szuperül, gördülékenyen és profin ment végbe.”

A második napi műtétre már rutinosan érkezett Tamás… miben volt más, mint az előző napi műtét? 

Hogyan készül az elkövetkező időszakra?

A műtét utáni 2. reggel

„Fájdalom tekintetében továbbra is az tudom mondani, hogy semmi komoly.”
Tamás még szedi a műtét után javasol gyógyszereket, de a fájdalomcsillapítót már elhagyta. Fájdalmat ugyan nem érez, viszont az alvás egyelőre körülményes számára, ami a műtét utáni első pár nap során természetes.

A műtét utáni 3. nap reggel

„A viszkető érzésen kívül fájdalomról nem tudok beszámolni.”

Tamás ma először megmoshatta meg haját. Fájdalmat nem érez, de a viszketés emlékezteti, hogy még óvatosan kell bánnia a hajával. Mivel a hajához nem érhet, ezért a tőlünk kapott oldattal permetezi a fejbőrét, ami a viszketés ellen is hatásos.

2 héttel a műtét után

„Én bátran, őszintén és jó szívvel merem ajánlani a műtétet.”

Tamás haja nagyon szépen alakul. Az orvos tanácsai szerint még elővigyázatos, de egyre bátrabban kezeli a beültetett területet.

1 hónappal a műtét után

„Határozottan azt érzem, hogy megérte belevágni a műtétbe.”

Tamás kontrollon járt és lassan visszatér a megszokott hétköznapokhoz.
Jó hír, hogy nála is elkezdődött a babahaj kihullása, hamarosan indul a tartós hajnövekedés.

2 hónappal a műtét után

2 hónappal a műtét után újabb jelentés a hajhelyzetről….
„Megfigyelésem szerint másfél hónapig ki is hullott az ígért módon az összes hajszál (…) ami ebben a folyamatban teljesen normális. Most vagyok egy olyan fordulópontnál, ahol már az összes „babahaj” kihullott, és a végleges, új hajszálak növekedésnek indultak.”

3 hónappal a műtét után

Napról napra látom megjelenni az új hajszálakat, így lassan de biztosan elindultam a végcél irányába,
Ennél a pontnál lehetőség van egy hajmegerősítő kezelés elkezdésére, ez a mezoterápia, ami esetemben is elkezdődött. A kezelés során különböző vitaminokból, aminosavakból álló koktélt juttatnak be a fejbőr alá közvetlenül a hajhagymákhoz, megerősítve azokat, illetve megtámogatva az egész műtéti folyamatot.”

4 hónappal a műtét után

A növekedésnek indult hajszálak már nem csak nekem tűnnek föl, hanem az ismeretségi körömből igen sok pozitív visszajelzést kapok arra vonatkozólag, hogy ‘Wow, újra van hajad!’, – aminek tényleg szívemből örülök.”

5 hónappal a műtét után

„A gyarapodás, növekedés megállíthatatlanul zajlik. Csúcsszuper érzés, hogy mostmár teljesen jól kitapinthatóak a hajszálak a fejemen, ahogy végighúzom rajta a kezemet.”

Fél évvel a műtét után

„Három hete nem nyírom már fölül a hajam és azt veszem észre hogy már igen gyorsan növekszik. Az új hajszálak megjelenése, gyarapodása továbbra is töretlenül zajlik, ami nagy boldogsággal tölt el.”

7 hónappal a műtét után

7 hónappal a műtét után újabb jelentés a hajhelyzetről…. 

Tamás a fejtetőről egészen közeli szelfi videót készített, hogy közelről látni lehessen az eredményt a műtét után 7 hónappal.

1 éves interjú

„Ez annyit lendített az önbizalmomon, az egész élethez való hozzáállásomon, hogy ez egy csoda számomra… Ez nekem mindent megér. Úgyhogy, aki teheti, az csináltassa meg!”

FOLYTATÁSA következik

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

JELENTKEZZ BE MOST TE IS KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)