PÁCIENSEINK MONDTÁK
Hajbeültetés vélemények, történetek

c
Tovább olvasom
"Igen, ajánlanám és fogom is. Egyenként és komplexen is minden részlet tökéletes volt. Mindenhova 5 csillagot írtam, de nem is tudnék mást. Az ügyfélkommunikációtól kezdve az átláthatóságon, a klinika felszereltségén, minden ott dolgozó kifogásolhatatlan személyiségén és a műtét egyszerűségén át az utánkövetésig. Köszönöm szépen!"
c
Tovább olvasom
"Személyesen máshol nem jártam, telefonon viszont érdeklődtem több helyen, de úgy éreztem ide kell jönnöm.A legjobb döntés volt! Szuper!!!"
Attila
Tovább olvasom
"Régóta játszottam már a gondolattal hogy jelentkeznem kellene egy hajbeültetésre mikor egyik nap megláttam az Art’N Hair hirdetését amiben egy részletes tájékoztatást kaptam a témával kapcsolatosan . Ezt követően felkerestem őket és kb. 2 hét múlva már túl is estem a műtéten.Nem bántam meg hogy őket választottam egy nagyon kedves hozzáértő csapat várt engem és mindvégig úgy éreztem hogy jó kezekben vagyok. Jelenleg a műtét utáni szakaszban a szabályokat betartva várom hogy milyen lesz végeredmény .... Az eddigiek alapján csak ajánlani tudom!"
Götz Attila
Tovább olvasom
"Fiatal csinos szép hölgyekkel voltam körülvéve!! PROFI CSAPAT!!! ... Azt kaptam amit igértek!!! Csókolom hölgyeim!!!! Csók és pacsi!!!! Attila"
c
Tovább olvasom
"Ha jól megcsinálják a hajbeültetést akkor az örök életre szólhat, én mindenkinek ajánlom hogy válasszon profi csapatot és úgy gondolom ti vagytok itthon a legprofibbak! "
Bence
Tovább olvasom
"Már a konzultáció alkalmával Döntöttem, hogy belevágok, mert a legfőbb félelmeim tudták kezelni. A beavatkozás napja olyan volt, amilyenre számítottam... Nem volt kellemetlen... Az orvosok és az asszisztensek is kedvesek, türelmesek voltak és nagyon magabiztosan és profin csináltak mindent... Szóval jó élmény volt. Büszke vagyok magamra, hogy bele mertem vágni és az eredmény is egyre látványosabb (2 hónapja volt a beavatkozás)! Csak ajánlani tudom a csapatot!"
c
Tovább olvasom
"Végleges döntést majd akkor tudok mondani, ha a beültetés eredményes lesz. Most csak azt tudom elmondani, hogy mindenki nagyon kedves, barátságos. Gyönyörű környezet, profi minden! Jó kezekben van az ember! "
Milán
Tovább olvasom
"Már régóta szerettem volna meglépni a hajbeültetést, nem igazán voltam megelégedve a hajammal. Egy kis pluszt szerettem volna az életben, és a hajbeültetés köztük volt! Örülök h sikerült véghez vinnem. Legjobb kezek között voltam, profi csapat foglalkozott végig velem! Eddig minden rendben zajlott, várom már nagyon az eredményét!"
1
Tovább olvasom
"Nagyon alapos, kedves csapat vett körül, minden úgy történt ahogy azt a konzultáció során megbeszéltük."
Márk
Tovább olvasom
"- Van lehetőség a hajbeültetés és a mikropigmentálás kombinációjára. - Nincsenek rejtett költségek, a csomag árának befizetését követően nem kellett még erre-arra költeni, az összes gyógyszer, a nyakpárna, az utókezelések benne vannak az árban. - Erős szakmaiság jellemzi a csapatot - Profi szakemberek alkotják a csapatot, akik ráadásul nem élik fel a vállalkozás által megtermelt összes profitot, hanem készek vissza is forgatni abba."
Matolcsi Stefán
Tovább olvasom
"A neten kerestem es vettem fel a kapcsolatot. Nagyon kedves fogadtatas ert, es ugyan igy törtent a müttet napjan is. Nagyon elegedet vagyok es töbször is ajanlottam ismeröseim köreben. sajnos nincs Facebook om itt tudok köszönetet mondani. Köszönöm mindenkinek ki hozza jarult! tisztelettel Matolcsi Stefan."
1
Tovább olvasom
"Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, abszolút profi csapat volt, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Kiváló volt a kiszolgálás, a hangulat. Végig azt éreztem, hogy segítő kezekben vagyok."
c
Tovább olvasom
"Profi és kedves csapat. Picit feszült voltam, de a környezet és a csapat nyugodtságot adott nekem."
Tamás
Tovább olvasom
"8 évvel ezelőtt volt màr hajbeültetésem az 2 napig tartott,de hàla az Art'n hair kiváló csapatának most kb ugyanazt a graftszàmot egy nap alatt áthelyezték .Nem kellett a munkàmból egy napot sem hiányoznom a hosszú hajam eltakarta a donor területet senki nem vette észre h hajbeültetésen voltam.Izgatottan vàrom az eredményt, csak ajànlani tudom mindenkinek az Art'n hair csapatàt!"
1
Tovább olvasom
"Miért ajánlon? Mert a csapat profi, plusz láthatóan és érezhetően jól összeszokott."
István
Tovább olvasom
"Nehezen fogadtam el a helyzetet, hogy kopaszodom. Majd megtaláltam az Art’n Hair klinikát. Már az első konzultáció alkalmával eldöntöttem, ha bele vágok a műtétbe, akkor csak náluk fogom megcsináltatni. Két napos műtétre készítettek fel. Tény az első nap délutánja fájdalmas volt (“utólag ki bírható, egyszer”"
1
Tovább olvasom
"Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással.Precíz, profi csapattal voltam körülvéve.Minden pénzt megért a beavatkozás."
1
Tovább olvasom
"Nagyon csinosak a hölgyek, így gyorsan megy az idő!"
Adrián
Tovább olvasom
"Az egesz folyamat alapjan ugy ereztem, hogy jol felkeszult profi csapatra bizom magam. Es ez biztonsag erzetet adott a mutet alatt is! Amikor 10 eve eszrevettem, hogy a genetikai orokseg engem sem kerul el, egyszer nekifutottam a folyamatnak, de a konzultacio al tovabb nem jutottam. Most ujra felvettem a fonalat es belevagtam. Remelem jo dontest hoztam es az eredmeny is magaert beszel majd... mar csak birjam kivarni :-)"
hajbeultetes-előtte-utána_2814graft_7468hajszal
Erik
Tovább olvasom
"Néhány éve kezdtem kopaszodni aminek következtében a hajvonalam egy szabályos \"V\" alakra emlékeztetett, nem volt vészes de engem zavart a két kopasz háromszög alakú folt. Sok gondolkodás után végül a beültetés mellett döntöttem. Nagyon kedves, jó hangulatú csapat fogadott a műtét napján. A műtét meglepően gyorsan és könnyen telt el. Jól éreztem magam, kellemesen elbeszélgettünk. Az érzéstelenítő injekció volt a legkellemetlenebb dolog az egészben, de az sem volt fájdalmas. 1 hónap telt el a műtét óta, a donorterület már teljesen rendbejött, a beültetett rész még egy kicsit piros. Kíváncsian várom hogyan alakul majd a hajam. A műtét napján felrajzolt hajvonalam és az eddigiek alapján úgy gondolom elégedett leszek az eredménnyel. Erik"
József
Tovább olvasom
"Többöször hajbeültetés után ez már az utolsónak bizonyult és jól körbejártam a piacot ahol több cég is felmerült azonban az Art'n hair kiválló választás volt ugyanis prezicen és nagyon kiemelkedő szolgálgatási szintet biztosítottak. A személyzet jól képzett és figyelmes a műtét során azt éreztem hogy prémium szolgáltatást kapok."
c
Tovább olvasom
"Már az oldal (és a hely) is profi és igényes. Más klinikát is néztem, de úgy voltam vele, hogy mindig az első gondolat a jó. Nem is bántam meg, hogy maradtam ennél a megérzésemnél. Lehet, hogy más klinika olcsóbb, de egy ilyen beavatkozásnál abszolúte úgy érzem, hogy megérte a többlet kiadás és minőségi beavatkozást kaptam. *****"
András
Tovább olvasom
"Facebook hirdetésen találtam rá a klinikára. Nyári kedvezmény fogott meg elöször. Aztán a referenciák között megtaláltam Győzőt, akiről tudtam, hogy régen kopasz volt. Felvettem a kapcsolatot Győzővel és ő nyugodt szivvel ajánlotta a klinikát. Igy konzultáció után elfogadtam az ajánlatot. Kedvező ár érték arányú ajánlatot kaptam."
István
Tovább olvasom
"Maszkban is feltűnően csinos a doktornő. ;))))))))))) Két napos műtétem volt. Az első nap viszonylag gyorsan, nyugalomban telt, ebben kiemelt szerepe volt a velem foglalkozó csapatnak. Mindig törekedtek arra, hogy a beavatkozás gyors és fájdalommentes legyen, folyamatosan érdeklődtek, hogy hogy érzem magam, és elmagyarázták a folyamatokat, a következő lépést. Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna választ. Két napos ottlétem alatt folyamatosan éreztem az odafigyelést. Egy rendkívül felkészült, mindenben segítőkész, kedves, profi, az aprólékos részletekkel is foglalkozó társasággal találkoztam"
Péter
Tovább olvasom
"Már régóta érett bennem a gondolat a hajbeültetésre, de valahogy eddig sose kezdtem bele, de amikor egy ismerősömön láttam, hogy elvégeztette magán én is belevágtam.Ő ajánlott titeket, nagyon megvolt elégedve veletek. Mindenki nagyon kedves volt velem mind a 2 nap nap, csak ajánlani tudlak titeket.6 hét telt el a beavatkozás óta és nagyon megvagyok elégedve az eredménnyel, látszik hogy már nőnek ki a beültetett hajszálak.Nagyon köszönök mindent!"
1
Tovább olvasom
"Fiatal csinos szép hölgyekkel voltam körülvéve!! PROFI CSAPAT!!!"
Róbert
Tovább olvasom
"Aki hajbeültetésen gondolkodik, annak elmondhatom, nincs miért hezitálnia! Ha, a szinte fájdalommentes beavatkozást, profi, segítőkész , kedves csapattal szeretné elvégeztetni, úgy feltétlen az Art 'N Hair klinikát javaslom! Visszatérek! :)"
Gyula1
Tovább olvasom
"Nagyon Tetszett hogy az orvosom és asszisztensei nagyon közvetlenek voltak és lehetett velük mindenről beszélgetni, hiszen azért sokáig a kezük alatt fekszik az ember. Nagyon profi, korrekt, minden szempontból kiváló szolgáltatás"
János
Tovább olvasom
"Csodálatos,tanulságos èlményben volt részem,de folytatom és megyek újra,sőt amennyire izgultam pont annyira várom már a következő beavatkozást!!!!"
Ivanics Tamás
Tovább olvasom
"Évek óta nyomasztott az egyre látványosabb hajritkulásom, ezért úgy döntöttem, inkább felvállalom: borotvát ragadtam és kopasz stílusra váltottam. Azonban színészként nem éreztem magam elég univerzális karakternek, rájöttem, hogy beskatulyáz a külsőm. A koronavírus járvány miatti kötelező itthonmaradás kapóra jött, úgy döntöttem, megkeresem a legszimpatikusabb, legközvetlenebb hangulatú klinikát, és belevágok a műtétbe. Az Art 'N Hair rászolgált a bizalmamra: gyors és hatékony ellátásban részesültem! Jelenleg örömmel várom az új színházi évadot: akkor már hajkoronával és önbizalommal."
Odabasi Kadir
Tovább olvasom
"Korábban is volt már hajbeültetésem, de még mindig kiterjedt hajhiányom volt, amit szerettem volna végleg megoldani. A jó kritikák miatt választottam az Art N Hair klinikát és nem csalódtam. Nagyon profi munkát végeztek. Nagyon elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatással."
Bence
Tovább olvasom
"A genetikai csomagomból a szakáll érdemi része valahogy teljesen kimaradt, de mindig szakállas akartam lenni. Év elején megnéztem, milyen lehetőségek vannak ennek orvoslására Budapesten, és a tiétek volt messze a legmegbízhatóbb, leginkább elérhető és leginkább transzparens klinika az összes közül, a márka és a kommunikáció is jól felépített és bizalomgerjesztő, a mögötte álló arcokról nem is beszélve. Onnantól minden sima volt, januárban jártam konzultáción, február végén pedig a két napos műtéten. Röviden: volt valami, amire már 16 éves korom óta vártam, és hála nektek, a várakozásnak végre vége. Bence"
József
Tovább olvasom
"Mindig is szerettem a hajamat 🙂 volt hosszú szamuráj - egyenes, oladalt hátul rövid elől hossz...aztán 40 éves koromra lett egy,, szép \" trendi kopsz maradt a kommandós sero Ami sokaknak tetszett, de nekem nem tükrözte a benső önképemet Fiatal koromban elképzeltem kb, hogy fogok kinezni közel az ötvenhez Úgy gondolom ez most sikerül Nem tökéletes fiatal hajamat akartam hanem azt ami szerintem egy érettebb férfinek jól áll Hosszas megbeszélés, tervezés után megszuletett az új frontvonal ami teljesen olyan mint ha a természet alkotta volna egy kissé magas homloku de még jól, fesulheto klasszikus ,, olaszos \" frizurával elő képet mutat Ez számomra nagyon fontos Az műtét sikerült az önkep helyre állt 🙂 ugyan még csak lassan de már nő az új, amúgy nekem a regi jól megszokott frizuram Boldog vagyok ! Köszönöm"
1
Tovább olvasom
"Nem érzem fontosnak, hogy az orvos jófej legyen. A műtétet végző doktornő számomra szimpatikus személyiséggel rendelkezik. Minden olyan tulajdonsága megvan amihez én a kiváló orvos jelzőt társítom. Köszönöm a munkáját!"
1
Tovább olvasom
"Profi, alapos, kedves, kitartó csapatot ismerhettem meg, akiknek ezúton is köszönöm a hozzám való kedvességét, alaposságát és precizitását. A műtét közbeni, gyakorlatilag egész napos és - - a rövid ebédidő kivételével -megállás nélküli aprólékos precizitása és a mindvégig fenntartott pontosság és figyelem miatt külön köszönet a doktornőnek."
István
Tovább olvasom
"Sajnos engem is elért a hajritkulás,sok szert, módszert próbáltam, semmi sem segített.Arról nem is beszélve, hogy ha megnézi az ember, csak egy évben mennyit költ ilyesmire gyorsan össze jön a műtét ára! Igaz még messze vagyok a végkifejlet állapottól, csak négy hónapja volt a beavatkozás, viszont már hallottam pozitív visszajelzést. Egyszer kaptam mezoterápiás kezelést eddig amit három havonta kell ismételni, itt sincs fájdalom!Aki hozzám hasonlóan járt a hajával, neki, nekik csak ajánlani tudom a műtétet! Illetve csak az Art'n hair-t"
c
Tovább olvasom
"Mindenképpen ajánlanám másnak is, mert nagyon kultúrált, profi és színvonalas kezelést kaptam, valamint rendkívül közvelten volt mindenki és kellemes társaságban tölthettem ezt a 2 napot."
1
Tovább olvasom
"Felkészült az orvosi stáb, aszisztensek, kedvesek meg bizalmat sugalnak. Nem féltem egyáltalán a beavatkozástól."
c
Tovább olvasom
"Miért ajánlanám? Mert k*rva jók vagytok!"
Miklós
Tovább olvasom
"Már egy ideje zavart, hogy megemelkedett a hajvonalam. Az élet úgy hozta, hogy most lett lehetőségem arra, hogy megcsináltathassam. Több klinikáról kértem ajánlatot. De egyedül az Art N’ Hair volt aki számomra megfelelően kezelt, mint leendő ügyfél. A konzultáció után egyértelmű volt számomra, hogy őket választom. Legjobb döntésem volt 2021-ben."
c
Tovább olvasom
"Az összes klinika között amelyeket elötte leteszteltem, Art N Hair a leg profibb."
Norbert
Tovább olvasom
"Zavart a kevés hajam,ezert dontottem a hajbeultetes mellett. Art,n hair klinika szimpatikus volt es nem csalodtam. Mar most par nap utan,jobb az onbizalmam! Es mar csak jobb lesz remélhetoleg. Rita (Dr. Pénzes) is nagyon ugyesen mutott,de Mónika (Dr. Krix) nálam csillagos ötös."
1
Tovább olvasom
"Ajánlás alapján jutottam el a klinikához és nem csalódtam. Az orvosi csapat felkészült és barátságos, a műtéti nap kellemesen telt."
Tamás
Tovább olvasom
"Igen, ajánlanám, mert egy közvetlen, barátságos csapat vagytok, akik gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Bár szükség volt korrekciót kérnem a műtétet követően, mert felfedeztem nem elég körültekintően beültetett pici területeket, de ehhez is nyitottan álltatok, gyorsan és díjmentesen kaptam szakszerű ellátást."
Dániel
Tovább olvasom
"Egy idő után elkezdett zavarni, hogy a hajam hullik, ami az önbizalmamra is hatással volt. Ezért döntöttem úgy, hogy próbát teszek a hajbeültetéssel. A konzultáció és a hajbeültetés is kiemelkedő színvonalú volt. Segítőkész volt mindenki és minden kérdésemre választ kaptam. 🙂 ... Magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak. Nagyon értik a munkájukat. "
Péter
Tovább olvasom
"Erősen kopaszodok. Télen fázik a fejem, nyáron meg megég a fejbőröm a kopaszságom miatt. Szétnéztem az elérhető ajánlatok között és szubjektív okok miatt adtam egy esélyt az Art'n HAIR-nek. Még az elején vagyok a folyamatnak (műtét utáni nap) de eddig pozitívak a tapasztalataim. Esetemben kétnapos beavatkozás volt szükséges. Professzionális szolgáltatás, ügyfélbarát környezet, szakképzett és gyakorlott orvosok. Ha minden jól alakul jövő nyárra nyoma sem marad a kopaszságnak :-)"
Gergő
Tovább olvasom
"Minden történet mesélés úgy kezdődik, hogy “egyszer volt”. A hajam története sem kezdődött másként, csak gyorsan jött az “itt a vége”, ugyanis az évek során a távozás mellett döntött. Én pedig sok-sok gondolkodás és utánajárás után a hajbeültetés mellett. Úgyhogy vettem egy nagylevegőt, és rányomtam a konzultációs időpontot kérek gombra. Ezt követően hamar jött a kapcsolatfelvétel, az időpontegyeztetés és az első konzultáció. A fogadtatás, a bánásmód végig, az első pillanattól fogva kimagasló volt. A csapat minden tagja végtelenül közvetlen és barátságos volt, pont olyan, amilyenre egy ilyen ismeretlen szituban vágyik az ember. De legalábbis én biztosan, nekem sokat segített ez. A konzultáció és a műtéti időpont lefoglalása között eltelt egy kisebb idő, mert azért valamilyen szintű előre tervezést azért igényel a beavatkozás (pl. 3 hétig nem igazán sportolni). De végül 2 héttel ezelőtt megtörtént a nagynap. Nagyon barátságos hangulatban telt a műtét 2 napja. Az egész beavatkozás lényegében fájdalommentes, az elején kell pár szurit elviselni (egyáltalán nem tragikus), utána semmit nem érezni az egészből (feltéve, ha mindig jelzed, hogy múlik az érzéstelenítő hatása és újat kérsz). Számomra az otthoni rész volt a megterhelőbb, de leginkább a várakozás, hogy mielőbb gyógyuljanak be az apró sebek. De jó érzés napról napra látni a javulást. Összességében nagyon jó döntésnek tartom, hogy belevágtam a műtétbe, és örülök hogy Dr. Tess és csapata “babrált” a fejemen. 🙂 És mit adott a hajbeültetés? Éveket. 🙂 De lehet, hogy a végén még a rövid hajviseletet is megszokom és megszeretem, főleg ha már a nap sem égeti well-done -ra az üres területeket. 🙂 Gergő"
Márk
Tovább olvasom
"Már huszonéves koromban elkezdett hullani a hajam, ami az évek előrehaladtával egyre jobban zavart. Rengeteg mindent kipróbáltam, de a hajnövesztő szérumok, hajszeszek, samponok egytől egyig hatástalannak bizonyultak, legalábbis a hajam nem nőtt ki tőlük. Egy napon eljutottam oda, hogy megelégeltem azt, hogy a reggeli készülődésre fordított idő körülbelül 1/3-át a hajam \"belövése\" teszi ki, és hogy nem merek sapkát húzni, mivel tudom, ha megteszem, az tönkre teszi a reggeli \"remekművemet\". Egyszer csak arra eszméltem, hogy a különböző fésülési technikákkal már nem tudom eltüntetni a kopasz részeket, illetve a rólam készült fotók alapján már azt gondoltam magamban, hogy ha látnék egy ilyen csávót az utcán, akkor azt javasolnám neki, hogy ne küzdjön tovább, inkább vágassa le a haját, mert már annyira kevés van neki, hogy ebből már nem lehet normális frizurát csinálni. Gondolkodtam persze más megoldásokban is, mint a kopaszra vágatás. Elsőként a hajtetoválásnak néztem utána, mivel az egyik barátom átesett egy hajbeültetésen, aminek az első hónapokban nem igazán látszódott az eredménye. Azt gondoltam, nem ér meg az egész annyi pénzt. Aztán teltek múltak a hónapok, és egyre sűrűbb hajkoronára tett szert, amitől már gondolkodóba estem. Mindkét típusú beavatkozásnak láttam az előnyeit. Úgy voltam vele, hogy a fej hátsó területein tökéletesen elegendő lenne a mikropigmentálás, elöl viszont szükség lenne a beültetésre. Elkezdtem keresgélni a klinikák között, és meglepve tapasztaltam, hogy az Art'N Hair-nél volt olyan csomag, ami mindkét technikát magába foglalta, innentől pedig nem volt megállás! Egyelőre a beültetés fázison estem csak át, így végső eredményről beszámolni még nem tudok, de a beültetés szerintem jól sikerült, és bízom a folytatás sikerében is :)!"
Róbert
Tovább olvasom
"Róbert vagyok, 48 éves. 20-23 éve, volt már 2 hajbeültetésem, melyet még a régi, FUT módszerrel végeztek sikeresen, egy másik klinikán. Igaz, még az-az eljárás, kellemetlen érzéssel járt, az akkori magas szintű hajbeültetés technika eljárásaként. Viszont az eredmény, mindenért kárpótolt, ezért is döntöttem pár évre rá, az újbóli hasonló beültetésnél. Eltelt 20 év, és sajnos, az idő, a nem beültetett területen, fejtetőmön és lefelé, ismét hajvesztéssel \" ajándékozott \" meg. Nagyon sokat vívódtam, az újbóli hajbeültetésen. Utána olvasva fedeztem fel, hogy létezik már az új, FUE graft kiemeléses, kíméletesebb technika. Az internetet böngészve, a sok klinika ajánlatai közül, az Art 'N Hair oldala tetszett meg elsőként, gondoltam megpróbálom, egy konzultációt megér, milyen lehetőségeim vannak még, Egy kedves hölgy vette fel a telefont, és az ingyenes konzultációra egy héten belül időpontot is adott. Maga az orvosi intézmény, és benne a teljesen új haj klinika, rögtön bizalmat adott. Szívélyesen fogadtak, csak kedves, segítő bánásmódot tapasztaltam, a konzultáció alatt is, mely meg is győzött abban, hogy jelentkezzek a műtétre, melyre már 2 héten belül, időpontot is kaptam. A műtét napjáig, e-mailben, és telefonon, folyamatosan tájékoztattak a beavatkozásról. Elérkezett, a műtét napja. Autóval érkeztem, melyet, a klinika saját parkolójában, díjmentesen hagyhattam. 9.30 perckor a megbeszélt időpontban megjelentem. Az ügyfélszolgálatos hölgy, kedvesen fogadott, a doktornő, és asszisztensei mind bemutatkoztak, és bekísértek a szobámba. Kitöltöttem a megfelelő papírokat, felvettem az egyszer használatos ruhát, bevettem az előírt gyógyszereket. Míg vártam a beavatkozás kezdetét, jött az egyik asszisztens hölgy, és egy bő választékos étlapról, kiválaszthattam, a majdani ebédemet. Elkezdődött a beavatkozás. Tartottam a fájdalomtól, de pár kis csípéssel járó lidocain injekciók után, szinte semmit nem érzetem. Ha, egy helyen mégis érzékeny volt, a doktornő azonnal érzéstelenítette azt a területet. Megkezdődött a graftok kivétele, mely 13 óráig tartott. Párhuzamosan,, az asszisztensek, előkészítették a beültetéshez a hajhagymákat. 13 óra körül, a kivétel befejeződött. A szobámba fáradhattam, ahova pár perc múlva, szervírozták is, a bőséges, kiválasztott ebédet. Már, teljesen megnyugodva vártam, a beültetés fázisát, mivel tudtam, hogy ténylegesen minimális kellemetlenségre számíthatok. A beültetés, ismét kis érzéstelenítéssel kezdődött, a doktornő, az asszisztensek segítségével, lendületes precizitással, ültette a kivett graftokat, miközben kellemes zenét hallgathattam, de akár filmet is nézhettem volna. 16.30 körül, sikeresen végződött a szinte fájdalommentes beavatkozás. Búcsúzóul, összekészítve, instrukciókkal ellátva várt, minden gyógyszer és egyéb segédlet, mely az otthoni regenerációhoz szükséges. Megköszönve segítségüket, saját magam vezethettem hazáig, problémamentesen. Másnap, kedvesen érdeklődtek, hogy minden rendben van e, és várnak a kontroll időpontján. Végezetül elmondhatom,: aki hajbeültetésen gondolkodik, nincs miért hezitálnia! Ha, a szinte fájdalommentes beavatkozást, profi, segítőkész, kedves csapattal szeretné elvégeztetni, úgy feltétlen az Art 'N Hair klinikát javaslom! Én, még visszatérek! :)"

JELENTKEZZ BE TE IS
hajfelmérő KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)