Hajfelmérő KONZULTÁCIÓ AZ ART 'N HAIR hajklinikán

Ha hullik a hajad és szeretnéd megállítani a folyamatot,
ha már kialakultak kopasz foltok és szeretnéd tudni, van-e visszaút, gyere el klinikánkra hajfelmérő konzultációra!

  • Az egy órás konzultáció során doktornőink felmérik, hogy mezoterápiás kezelés, hajbeültetés, mikropigmentáció vagy ezek kombinációja hozná el neked legideálisabb hajdúsítást. 
  • Ha hajbeültetésben gondolkozunk, felmérjük, hogy hány graft (hajhagyma egység) szükséges a látványos sűrítéshez és hogy ennyi graftot ki tudunk-e  észrevétlenül emelni a tarkótáji donorterületről.
  • A hajkamerás vizsgálat segít diagnosztizálni, hogy a fejbőröd van-e olyan állapotban, hogy befogadja az átültetett hajhagymákat.
  • Megismerkedhetsz doktornőinkkel és klinikánkkal – csak így épülhet ki a bizalom, ami a közös, sikeres munkához szükséges! 

Te is kellesz hozzá

  • Te és a doktornő közösen megálmodjátok az új hajvonalat, elmesélheted, hogy vannak-e félelmeid, kétségeid a beültetéssel kapcsolatban. Nem maradhat homályos folt, tisztázatlan kérdés. Bátran kérdezz bármiről!
  • Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy új élet kezdődik azzal, hogy visszanyered a régi külsőd.

Mi abban segítünk, hogy a legjobb megoldást keressük a számodra.
Nem a legdrágábbat, a legjobbat!

A hajad és a fejbőröd mellett az egészségi állapotodat is felmérjük

Az alapos hajkamerás vizsgálaton túl azt is megnézzük, hogy a fejbőröd befogadó állapotban van-e az új hajhagymákra. Gyakori a fejbőr bakteriális vagy gombás fertőzése, ezt a hajbeültetés előtt érdemes kezelnünk.

Ha az egészségügyi kérdéssort kitöltve a doktornő úgy ítéli, hogy a genetikai kopaszodást valami egyéb egészségügyi tényező gyorsítja, további laborvizsgálatra vagy pajzsmirigy ultrahangra küldhet. A kiegészítő vizsgálatokat a klinikán, házon belül végezzük el. A hajbeültetés nem csupán hajszobrászkodás, hanem egy plasztikai műtét. Hogy az eredmény valóban olyan legyen, mint amit együtt megálmodtunk, vizsgáljuk a hajbeültetést támogató vagy nehezítő orvosi tényezőket is.

hajbeültetés előtte-utána eredmény

a konzultáció díját VISSZAADJUK
a műtét árából!

A konzultáció díja 10.000 Ft, (online konzultáció esetén 5.000 Ft) mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Nyári kedvezményeink keretein belül, egy jó hír! 👇

Júniusban ingyenes a konzultáció!

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. Ez még nem minden! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a műtét árából. A konzultációval tehát nem veszíthetsz semmit, sőt! A fizetős konzultáció részletes feltételei

Személyre szabott ajánlatot, és egyéni hajbeültetési, kezelési tervet kizárólag orvosi konzultáció keretében tudunk adni!

Ha nagyon messze laksz – külföldön, távoli településen – megoldjuk. Ebben az esetben a doktornővel videóchaten konzultálhatsz. Az orvosi vizsgálat ebben az esetben a műtéti időpont előtt közvetlenül történik.

JELENTKEZZ BE MOST hajfelmérő KONZULTÁCIÓRA!

Júniusban ingyenes a konzultáció!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)

Nyári szünet

A klinika nyári szünet miatt július 15. és 28. között zárva tart. Hajfelmérő konzultációra vagy hajkezelésekre online időpontfoglalónk segítségével tudsz bejelentkezni. Egyéb kérdés esetén írj emailt a kapcsolat@artnhair.hu-ra, a július 29-ei héten mindenképp válaszolunk Neked.