Hajfelmérő KONZULTÁCIÓ AZ ART 'N HAIR hajklinikán

Ha hullik a hajad és szeretnéd megállítani a folyamatot,
ha már kialakultak kopasz foltok és szeretnéd tudni, van-e visszaút, gyere el klinikánkra hajfelmérő konzultációra!

  • Az egy órás konzultáció során doktornőink felmérik, hogy mezoterápiás kezelés, hajbeültetés, mikropigmentáció vagy ezek kombinációja hozná el neked legideálisabb hajdúsítást. 
  • Ha hajbeültetésben gondolkozunk, felmérjük, hogy hány graft (hajhagyma egység) szükséges a látványos sűrítéshez és hogy ennyi graftot ki tudunk-e  észrevétlenül emelni a tarkótáji donorterületről.
  • A hajkamerás vizsgálat segít diagnosztizálni, hogy a fejbőröd van-e olyan állapotban, hogy befogadja az átültetett hajhagymákat.
  • Megismerkedhetsz doktornőinkkel és klinikánkkal – csak így épülhet ki a bizalom, ami a közös, sikeres munkához szükséges! 

Te is kellesz hozzá

  • Te és a doktornő közösen megálmodjátok az új hajvonalat, elmesélheted, hogy vannak-e félelmeid, kétségeid a beültetéssel kapcsolatban. Nem maradhat homályos folt, tisztázatlan kérdés. Bátran kérdezz bármiről!
  • Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy új élet kezdődik azzal, hogy visszanyered a régi külsőd.

Mi abban segítünk, hogy a legjobb megoldást keressük a számodra.
Nem a legdrágábbat, a legjobbat!

A hajad és a fejbőröd mellett az egészségi állapotodat is felmérjük

Az alapos hajkamerás vizsgálaton túl azt is megnézzük, hogy a fejbőröd befogadó állapotban van-e az új hajhagymákra. Gyakori a fejbőr bakteriális vagy gombás fertőzése, ezt a hajbeültetés előtt érdemes kezelnünk.

Ha az egészségügyi kérdéssort kitöltve a doktornő úgy ítéli, hogy a genetikai kopaszodást valami egyéb egészségügyi tényező gyorsítja, további laborvizsgálatra vagy pajzsmirigy ultrahangra küldhet. A kiegészítő vizsgálatokat a klinikán, házon belül végezzük el. A hajbeültetés nem csupán hajszobrászkodás, hanem egy plasztikai műtét. Hogy az eredmény valóban olyan legyen, mint amit együtt megálmodtunk, vizsgáljuk a hajbeültetést támogató vagy nehezítő orvosi tényezőket is.

hajbeültetés előtte-utána eredmény

a konzultáció díját VISSZAADJUK
a műtét árából!

A konzultáció díja 10.000 Ft, (online konzultáció esetén 5.000 Ft) mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. Ez még nem minden! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a műtét árából. A konzultációval tehát nem veszíthetsz semmit, sőt! A fizetős konzultáció részletes feltételei

Személyre szabott ajánlatot, és egyéni hajbeültetési, kezelési tervet kizárólag orvosi konzultáció keretében tudunk adni!

Ha nagyon messze laksz – külföldön, távoli településen – megoldjuk. Ebben az esetben a doktornővel videóchaten konzultálhatsz. Az orvosi vizsgálat ebben az esetben a műtéti időpont előtt közvetlenül történik.

JELENTKEZZ BE MOST hajfelmérő KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)