Tudnivalók a
konzultációs DÍJ ÉS KEZELÉSI ELŐLEG FIZETÉSÉRŐL /
LEMONDÁSI FELTÉTELEK

KEZELÉSEK (MEZOTERÁPIA)

Figyelem! FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI feltételeink változtak 2023. szeptember 1-jétől.:

NEM BÉRLETES, EGYÉNI KEZELÉSEK

A következő mezoterápiás kezelés – nem bérletesek részére – 10.000 Ft időpont foglalási díj ellenében foglalható, a foglalt időpont a pénz beérkezése után válik véglegessé. Az időpontfogalás díja az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával , vagy átutalással, az időpont kiadását követő 24 h-n belül. 

Lemondás:
A mezoterápiás kezelés napján történő lemondás esetén a fenti előleg 100 % -ban elvész, következő kezelési időpont új foglalási díj befizetésével kérhető.
A mezoterápiást kezelést megelőző 48 h belüli lemondás esetén a fenti előleg 50 % -ban elvész, következő kezelési időpont új foglalási díj befizetésével kérhető.

BÉRLETES KEZELÉSEK

A következő mezoterápiás kezelés bérletesek részére ingyenesen, időpont foglalási díj nélkül foglalható továbbra is. 

Lemondás: 
A mezoterápiás kezelés napján történő lemondás esetén 1 alkalom levonásra kerül, így elvész.
A mezoterápiást kezelést megelőző 48 h belüli lemondás egyszer lehetséges, második alkalommal 1 alkalom levonásra kerül, így elvész.

———–
A Vérszérum terápia (PRP) kezelések és a MIKROPIGMENTÁCIÓS kezelések esetében a kezelés napján történő lemondás esetén 20.000 Ft kötbér kerül kiszámlázásra.

KONZULTÁCIÓ

A személyes konzultáció és hajkamerás vizsgálat díja (és az első kezelési időpontfoglalás előlege) 10.000 Ft, mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával , vagy átutalással, az időpont kiadását követő 24 h-n belül

Az online konzultáció díja 5000 Ft, mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával , vagy átutalással, az időpont kiadását követő 24 h-n belül. 

Az időpontfoglalás egyszeri előlegét jóváírjuk a kezelés (műtét, hajkezelés) vagy bérlet árából.

Ha az időpontodat lefixáltuk, de a konzultáció / kezelési előleg díja nem érkezik be az időpont egyeztetést követő 24 órán belül, akkor az adott időpontod törlésre kerül. Természetesen kérhetsz és kaphatsz újabb időpontot, de ezt felszabadítjuk más jelentkező számára.

Személyre szabott ajánlatot, és egyéni hajbeültetési, kezelési tervet kizárólag orvosi konzultáció keretében tudunk adni.

A befizetésről szóló információt az időpont visszaigazoló e-mailben és SMS-ben kapod meg. A bankkártyás fizetés vagy az utalás jóváírása után a konzultáció számláját e-mailben elküldjük. A konzultáció / kezelés időpontjában már nincs lehetőség a díj / előleg helyszíni fizetésére, csak előrefizetéssel tudod biztosítani az időpontodat (online bankkártyás fizetés vagy átutalás).

 

KONZULTÁCIÓ Lemondási feltételek:

A konzultációt / kezelést legkésőbb  a konzultációs időpontod  / kezelési időpontod előtt két munkanappal tudod lemondani ingyenesen, az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

  • Telefonon/SMS-ben/Viberen: +36205553535
  • e-mailen – kapcsolat@artnhair.hu
  • Facebook messengeren – https://m.me/artnhairklinika
 
 

Ha szeretnél eljönni a konzultációra, csak az időpont nem megfelelő, időpont módosítást is kérhetsz, de ezt is a konzultáció, kezelés előtt legkésőbb két munkanappal jelezd.

Példa:

Hétfőre van időpontod a doktornőhöz. (konzultáció / kezelés)
Előző csütörtök reggel 8-ig tudod lemondani vagy áttetetni az időpontodat telefonon, üzenetben, emailben. – így még van esélyünk másik páciensnek átadni a helyedet.
Csütörtök 8 óra utáni lemondás esetén kaphatsz új időpontot, de a kezelési előlegedet sajnos már nem tudjuk beszámítani, az új időpontra újra fogjuk kérni az előleget.

Péntekre van időpontod a doktornőhöz.  (konzultáció / kezelés)
Szerda reggel 8-ig tudod lemondani vagy áttetetni az időpontodat telefonon, üzenetben, emailben. – így még van esélyünk másik páciensnek átadni a helyedet.
Szerda 8 óra utáni lemondás esetén kaphatsz új időpontot, de a kezelési előlegedet sajnos már nem tudjuk beszámítani, az új időpontra újra fogjuk kérni az előleget.

Tehát, ha 2 munkanapon belül mondod le a konzultációt, kezelést, vagy nem jelensz meg a megbeszélt időben, a konzultációs díjat / kezelési díjat sajnos NINCS MÓDUNKBAN VISSZAFIZETNI. 

Ennek az az oka, hogy ha az utolsó pillanatban lemondod a kezelést vagy meg sem jelensz az időponton, már nem tudjuk feltölteni a megüresedett időpontot, és sajnos vannak olyan költségek, amelyeket ilyenkor már mi sem tudunk visszamondani.

 

Ne másold, köszi! :)