Nyerd vissza a hajad (és a régi önmagad) az orvostudomány segítségével

Ha már tudod, hogy egyedül hajbeültetéssel lehet helyreállítani a kopasz foltokat…

...csak egy kérdés maradt:
"Melyik klinikát válasszam?"

      Tipp!
 • Ahol a konzultáló orvos bizalomgerjesztő

 • Ahol a klinika meggyőző referenciákkal rendelkezik

 • Ahol az ajánlat ár-érték arányban megfelelő

 • Ahol a klinika garanciát vállal a hajbeültetés eredményességére

A hajbeültetés nem csupán hajszobrászkodás, hanem egy plasztikai műtét.

Fontos, hogy alaposan tájékozódj, akár több klinikát is felkeress, mielőtt kiválasztod, kire bízod magad. 

Engedd meg, hogy mondjunk 5+1 érvet, amiért érdemes az Art 'N Hair klinikát felkeresned:

 • 1 órás orvosi konzultáció

  A hajbeültetés egy komoly döntés, nem maradhat benned tisztázatlan kérdés a beavatkozást illetően. Te és a doktornő közösen megtervezitek az új hajvonalat és átbeszélitek a műtét részleteit. Kérdezz bátran, ez az 1 óra csak rólad és a hajadról szól.

 • A hajbeültetést tapasztalt orvos végzi

  A hajbeültetés elméletben rém egyszerű, de gyakorlatot csak folyamatos praktizálással szerezhet az orvos. Az Art ‘N Hair hajklinika orvosai évek óta folyamatosan műtenek, megszámlálhatatlanul sok beültetett hajszál tapasztalatával bírnak.

 • Trivellini FUE graftkivétel, DHI beültetés

  A graftok kinyerése 0.8 mm átmérőjű, extra vékony falú Trivellini tűvel történik, így biztosítjuk a hegmentes gyógyulást a donorterületen. A beültetést DHI technikával végezzük a lehető legnagyobb hajsűrűség és a leggyorsabb sebgyógyulás érdekében.

 • Írásos garancia

  A hajbeültetés eredményességére garanciát vállalunk! Pácienseink 98%-a az 1 éves kontrollon az eredményt a várakozásaihoz mérten kiválónak vagy megfelelőnek ítéli. Az esetek 2%-ban előfordulhat az átlagostól eltérő biológiai reakció, tehát a páciens egyedi adottságai miatt a hajhagymák alacsonyabb százalékban épülnek be a fejbőrbe.
  Ha orvosaink az 1 éves kontroll elteltével úgy ítélik meg, hogy a beültetett haj kevesebb, mint 90%-a maradt meg, pótoljuk a hiányzó mennyiséget, és ezért ilyen esetben kizárólag műtőhasználati díjat számolunk fel (az 1 napos hajbeültetés aktuális listaárának 25%-a).

 • Alapos tájékoztatás, 1 éves utánkövetés

  Nálunk nem érhet meglepetés, fontosnak tartjuk, hogy a műtét előtt, alatt és után is minden lépéssel tisztában légy.
  A műtét után szeretnénk tudni, hogy rendben halad a hajad növekedése, ezért hatszor találkozunk kontroll vizsgálaton a műtétet követő egy évben: a műtét után 1 héttel és 1-3-6-9-12 hónappal.

 • Kedves, barátságos csapat

"Nem tudom, honnan szedtetek össze ennyi kedves, vidám embert ebben a búvalbélelt országban - a recepciósoktól a folyosón felbukkanó bármelyik random ápolónőn át az orvosokig mindenki nagyon-nagyon aranyos volt. Maradjatok ilyenek :)"
Róbert

Az igazán sikeres férfiak titka, hogy szembenéznek a problémákkal és megoldják azokat– az élet bármely területéről legyen is szó.

A kopaszság probléma, ha Te annak érzed. 

“Az egyedüli dolog amit bánok a hajbeültetés után, az a sok sapka alá rejtett pillanat, amit emelt fővel és mosollyal az arcomon élhettem volna meg, ha hamarabb szánom rá magam a hajbeültetésre.”
Péter

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetés ára attól függ, hogy hány graft (hajhagyma egység) beültetésére van szükséged. Ezt a doktornő egy hajfelmérő konzultáción tudja pontosan megállapítani. Árajánlatot csak a személyes vagy videós konzultáción tudunk adni, de az alábbi táblában láthatod, hogy kb. mire lehet számítani.

 

Addig is egy jó hír: Szerencsére eléggé tele van a naptárunk a következő 2 hónapra, de ha rugalmas vagy és elfogadod az általunk ajánlott szabad időpontok egyikét, jelentős kedvezménnyel lehet hajbeültetésed Magyarország legnívósabb hajklinikáján!

1 napos műtét

1500+ graft

949.000 Ft 

879.000 Ft*

+ 350 Ft / graft

2 napos műtét

3000+ graft

1.579.000 Ft 

1.490.000 Ft*

+ 350 Ft / graft

*A szabad időpontok függvényeben március 31-ig való konzultációs bejelentkezés esetén.

Graft = hajhagyma egység, melyben átlagosan 1-4 hajszál található. 

Áraink bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák. Bizonyos, orvosilag alaposan alátámasztott esetetekben az Áfa-mentesség törvényileg biztosított. A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

Érdekel a hajbeültetés, szeretnék többet megtudni!

Az első lépés egy 1 órás orvosi konzultáció, mely során felmérjük, hogy hány graft (hajhagyma egység) szükséges a látványos sűrítéshez és hogy ennyi graftot ki tudunk-e  észrevétlenül emelni a tarkótáji donorterületről. 

Megismerkedhetsz doktornőinkkel és klinikánkkal – csak így épülhet ki a bizalom, ami megalapozza a hajbeültetés sikerét.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy új élet kezdődik azzal, hogy visszanyered a régi külsőd.

A konzultáció díja 10.000 Ft (online konzultáció esetén 5.000 Ft), mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel.

Ha nálunk foglalsz hajbeültetést, a konzultáció díját jóváírjuk a műtét árából. 

“Már a konzultáció alkalmával döntöttem, hogy belevágok, mert a legfőbb félelmeim tudták kezelni.
Köszönetem a profi munkáért, hogy csak rám figyeltek, hogy mindent alaposan, többször elmondtak!
A műtét során sem ért váratlanul semmi, mert mindenről megfelelően tájékoztattak. :)”
Attila

JELENTKEZZ BE MOST HAJFELMÉRŐ KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Akik az art 'N Hair-t ajánlják

Több infóra van szükségem

Az Art ‘N Hair hajklinikáról és az orvosokról.

A hajhullás okairól és a hajbeültetésről. 

 

Ne másold, köszi! :)