LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az előjegyzett műtéti időpont lemondása vagy a műtéti időpont módosítása bizonyos időn belül térítési kötelezettséget von maga után. Kifejezett hozzájárulásomat adom, hogy az Art ‘N Hair a részére megfizetett előlegből a műtéti időpont lemondása vagy módosítása esetén az alábbiak szerint megállapított térítési díjat levonja:

  • Az időpont legkésőbb a kitűzött műtéti dátumot megelőző 7. naptári napig előlegvesztés nélkül módosítható vagy lemondható.
  • Ha a lemondás a kitűzött időpontot megelőző 7. naptári napon belül történik, a befizetett előleg nem kerül visszafizetésre. Megjegyzés: Az orvosilag igazolt akadályoztatás egyéni elbírálás alá esik.
  • Ha az időpont módosítása a kitűzött időpontot megelőző 7. naptári napon belül történik, a befizetett előleg 50 %-a elveszik. Megjegyzés: Az orvosilag igazolt akadályoztatás egyéni elbírálás alá esik.
 
Kiegészítés a lemondási feltételekhez: a koronavírus járvány okozta intézkedések miatti műtéti halasztás esetén az előleg összegét nem érinti a későbbi időpontra módosítás, illetve esetleges meghiúsulás esetén teljes egészében visszafizetésre kerül.
 
Műtéti időpont lemondása vagy módosítása e-mail, telefonon útján vagy személyesen lehetséges. Amennyiben az időpont módosítás miatt a befizetett előlegből levonás történik a fentebb részletezettek szerint, és a levonással csökkentett összeg már nem fedezi az új műtéti időpont lefoglalásához szükséges előleget, ezért ezt az összeget ki kell pótolni. 
 
Az Art ‘N Hair műtéti lemondási feltételeit, a műtétre vonatkozó tájékoztatást megismertem, átvettem és az azokban foglaltakat magamra nézve kötelezőnek elfogadom:

 

 

Kérdés, módosítás, lemondás:
telefon: + 36 / 20 555 4545
e-mail: kapcsolat@artnhair.hu, toth.rita@artnhair.hu

 

LETÖLTÖM PDF-ben a feltételeket.

Ne másold, köszi! :)