TegyÉl egy STOP táblát a hajhullás útjába!

Ha kopaszodással küszködsz, biztos Te is kipróbáltál már többféle vitamin kapszulát sampont, szérumot, hajcseppet. 

Elárulunk egy titkot: azt a legdrágább csodaszertől se várd, hogy a kopasz foltokat újra haj borítja majd.

Bármilyen szuper összetétele is van egy kapszulának vagy szérumnak, a hatóanyagainak sajnos csak töredéke jut el a hajhagymáidhoz. Gondolj bele milyen hosszú utat kell megtenniük az emésztőszerveiden és a véráramodon keresztül a hajhagymáidhoz. 

Nem akarunk lebeszélni az étrend-kiegészítőkről, hiszen mi is fejlesztettünk saját hajvitamint és szérumot – igaz, igen speciális összetétellel. Nagyon fontos a vitaminpótlás és a fejbőröd is meghálálja a rendszeres masszírozást. Segít, támogat, de ha Te komolyan gondolod, hogy leszámolsz a kopaszodással, akkor acélosabb eszközhöz kell nyúlnunk.

A már kialakult kopaszságot egyedül hajbeültetéssel lehet helyreállítani. DE...

…a kopaszodás folyamatát viszont egy vitaminos koktéllal le tudjuk lassítani. Készülj fel, egy vitaminos tápanyagbomba-sorozatot kapsz tőlünk! Ez a tápanyagbomba a mezoterápia!

A mezoterápia kiválthatja a hajbeültetést?
Nem, sajnos semmiképpen. Azok a hajhagymák, amiket a DHT hormon már megfojtott, sajnos nem élednek újra a legtutibb tápanyagkoktéltól sem. A mezoterápiára inkább a hajbeültetés kiegészítőjeként érdemes gondolni. Azoknak, akik komolyan veszik a kopaszodás elleni harcot, azt szoktuk javasolni, hogy a műtét előtti pár hétben jöjjenek el hozzánk mezora, hogy a donor hajhagymákat megerősítsük. A műtét után pedig érdemes az átültetett hajhagymákat “megöntözni” a tápanyagokkal.

Miben különbözik a mezoterápia a kapszuláktól, szérumoktól?

Mezoterápia során a hatóanyagokat közvetlenül a fejbőrbe juttatjuk. 20 perc alatt 120 ponton a fejbőr egészét feltöltjük vitaminokkal, tápanyaggal és növekedési faktorokkal.

Többféle koktélt keverünk, attól függően, hogy mi a cél: a hajhullás megfékezése, a haj erősítése, vagy mindkettő.

Kopaszodás lassítására dutaszteridet használunk. Ez egy DHT blokkoló gyógyszer. A dutaszterid klinikai eredmények alapján eredményesebb és biztonságosabb, mint a széles körben elterjedt finaszterid vagy a minoxidil. Szintetikus DHT blokkolók szájon át történő alkalmazását semmiképp nem javasoljuk, mert impotenciát okozhatnak. A fejbőrbe injekciózva a dutaszterid helyileg hat, a hajhagymák környékén átalakuló DHT hormon létrejöttét blokkolja, ezért használata biztonságos.

Míg a minoxidil 1-2 év után kimeríti a hajhagymákat, és ekkor a hajhullás fokozottan újraindulhat, a dutaszterid nem rendelkezik ilyen mellékhatással.

Milyen gyakran kell mezoterápiára járni?

A kúra kezdetén hetente, majd az ötödik alkalomtól kéthetente. A kúra végeztével elég, ha 3 havonta egyszer benézel hozzánk egy kezelésre.

Mennyibe kerül a mezoterápia?

Egy kezelés ára 21.900 Ft. Érdemes bérletet váltanod, 5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 1 kezelést ajándékba adunk. A 10 alkalmas bérlet ára 219.000 Ft helyett csak 199.000 Ft és további 2 kezelésre a vendégünk vagy!

A mezoterápiát az Art ‘N Hair-nél nem akárki végzi.

A mezoterápiát az Art ‘N Hair-nél nem akárki végzi. Orbán Ági 10 éve foglalkozik hajbeültetés szakasszisztenciával és évek óta mezózik. Ezidő alatt több száz páciens fordult meg gondos kezei között. Sokan ragaszkodnak hozzá, évek óta járnak hozzá. Egyedül nem is bírná az iramot. A mosolygós, vidám Adri tőle tanulta a fogásokat, ma már ő is olyan ügyes mezóssá vált, mint Ági.

A mezoterápiát az Art ‘N Hair-nél nem akárki végzi.

A mezoterápiát az Art ‘N Hair-nél nem akárki végzi. Orbán Ági 10 éve foglalkozik hajbeültetés szakasszisztenciával és évek óta mezózik. Ezidő alatt több száz páciens fordult meg gondos kezei között. Sokan ragaszkodnak hozzá, évek óta járnak hozzá. Egyedül nem is bírná az iramot. A mosolygós, vidám Adri tőle tanulta a fogásokat, ma már ő is olyan ügyes mezóssá vált, mint Ági.

Mielőtt a mezoterápia mellett döntenél, szeretnénk megvizsgálni a hajad és fejbőröd állapotát, hogy a hajhullás elleni harcban valóban a mezo-e a leghatásosabb fegyvernem számodra. A vizsgálaton azt is meg tudjuk állapítani, hogy 6 vagy 12 alkalomra lesz-e szükséged. A vizsgálat ingyenes. Ha mindent rendben találunk, rögtön megteheted az első nagy lépést a kopaszodás megfékezésére – megkezdheted a mezoterápia kúrát.

JELENTKEZEM MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSRE ÉS HAJFELMÉRÉSRE

Ne másold, köszi! :)