A dús, egészséges, gyorsan növekvő haj titka

Mezoterápiás vitaminos kezelés

Ha hajhullással küszködsz, biztos Te is kipróbáltál már többféle vitamin-
-kapszulát
, szérumot, hajcseppet.

Elárulunk egy titkot: bármilyen szuper összetétele is van egy kapszulának, a hatóanyagainak sajnos csak töredéke jut el a hajhagymáidhoz. Gondolj bele, milyen hosszú utat kell megtenniük az emésztőszerveiden és a véráramodon keresztül a hajhagymáidhoz.

Nem akarunk lebeszélni az étrend-kiegészítőkről, hiszen mi is fejlesztettünk gyógynövényes kapszula-komplexet és szérumot férfi hajhullás ellen. 

Fontos a vitaminpótlás a tested egészének és kétségkívül léteznek eredményes kapszulák a piacon. De ha valami igazán átütő hajszépítő megoldást keresel, akkor itt és most jársz a legjobb helyen! 

Miben különbözik a mezoterápia a kapszuláktól, szérumoktól?

Mezoterápia során a hatóanyagokat közvetlenül a hajhagymákhoz juttatjuk20 perc alatt 120 ponton kezeljük a fejbőr egészét, feltöltjük vitaminokkal, tápanyaggal és növekedési faktorokkal.

Többféle koktélt keverünk, attól függően, hogy mi a cél: a hajhullás megfékezése, a haj erősítése, vagy mindkettő.

Mit várhatsz a mezoterápiától?

A hajad az értékes tápanyagoktól gyorsabban fog növekedni, vastagabb, dúsabb és egészségesebb lesz, mint előtte. A hajhagymák megerősödnek, ellenállnak az évszakok változásának. Ha gyulladástól, felborult hormonegyensúlytól ritkult meg a hajad, mezoterápiával elérjük a gyorsabb visszadúsulást.

Milyen gyakran kell mezoterápiára járni?

A kúra kezdetén hetente, majd az ötödik alkalomtól kéthetente. A kúra végeztével, a 10. alkalom után elég, ha 3-6 havonta egyszer benézel hozzánk egy kezelésre.

Mennyibe kerül a mezoterápia?

Egy kezelés ára 21.900 Ft. Érdemes bérletet váltanod, 5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 1 kezelést ajándékba adunk. A 10 alkalmas bérlet ára 219.000 Ft helyett csak 199.000 Ft és további 2 kezelésre a vendégünk vagy!

NE FELEDD:

A haj ápolása a gyökereknél kezdődik, de a hajvégeknél végződik.
Ne félj a fodrásztól, ha töredezett a hajvéged, vágass belőle. A mezótól úgyis gyorsabban visszanő a hajad a kívánt hosszra!
A hajfestést bízd a fodrászra. Kérd ki a véleményét a samponnal, balzsammal, pakolással kapcsolatban is, mert nem mindegy mit kensz a hajad hosszára. Mi feltöltjük és tápláljuk, Te tisztítod és ápolod…és pár hónapon belül a hajad a legszebb ékszered lehet.

A mezoterápiát az Art ‘N Hair-nél nem akárki végzi.

Orbán Ági 10 éve foglalkozik hajbeültetés szakasszisztenciával és évek óta mezózik. Ez idő alatt több száz páciens fordult meg gondos kezei között. Sokan ragaszkodnak hozzá, évek óta járnak hozzá. Egyedül nem is bírná az iramot. A mosolygós, vidám Adri tőle tanulta a fogásokat, ma már ő is olyan ügyes mezóssá vált, mint Ági.

A mezoterápiát az Art ‘N Hair-nél nem akárki végzi.

Orbán Ági 10 éve foglalkozik hajbeültetés szakasszisztenciával és évek óta mezózik. Ez idő alatt több száz páciens fordult meg gondos kezei között. Sokan ragaszkodnak hozzá, évek óta járnak hozzá. Egyedül nem is bírná az iramot. A mosolygós, vidám Adri tőle tanulta a fogásokat, ma már ő is olyan ügyes mezóssá vált, mint Ági.

JELENTKEZEM MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSRE ÉS HAJFELMÉRÉSRE

Ne másold, köszi! :)