Erős, egészséges, dús haj mezoterápiás kezeléssel!

Ha hajhullással küszködsz, biztos Te is kipróbáltál már többféle vitamin kapszulát sampont, szérumot, hajcseppet. 

Elárulunk egy titkot: azt a legdrágább csodaszertől se várd, hogy a kopasz foltokat újra haj borítja majd. Erre a tudomány jelenlegi állása szerint csak a hajbeültetés képes.

mezoterápiás pisztoly

A kapszulák vagy szérumok maximum a meglévő hajadat erősítik meg. De gondolj bele: egy kapszula hatóanyagainak csak töredéke jut el a hajhagymáidhoz, mert túl hosszú az út az emésztőszerveiden és a véráramodon keresztül a hajhagymáidhoz.

Nagyon fontos a vitaminpótlás és a fejbőröd is meghálálja a rendszeres masszírozást. Segít, támogat, de ha Te komolyan gondolod a hajápolást, akkor acélosabb eszközhöz kell nyúlnod.

mezoterápiás pisztoly

A már kialakult kopaszságot egyedül hajbeültetéssel lehet helyreállítani. DE...

…a kopaszodás folyamatát  mezoterápiával le tudjuk lassítani! A meglévő hajhagymáidat feltöltjük vitaminokkal, tápanyagokkal, növekedési faktorokkal, a kopaszodás ellen pedig egy speciális, amerikai DHT blokkoló szert is be tudunk vetni.

hajhullás elleni szérum

A mezoterápia kiválthatja a hajbeültetést?
Nem, sajnos semmiképpen. Azok a hajhagymák, amiket a DHT hormon már megfojtott, sajnos nem élednek újra a legtutibb tápanyagkoktéltól sem. A mezoterápiára inkább a hajbeültetés kiegészítőjeként érdemes gondolni. Azoknak, akik komolyan veszik a kopaszodás elleni harcot, azt szoktuk javasolni, hogy a műtét előtti pár hétben jöjjenek el hozzánk mezora, hogy a donor hajhagymákat megerősítsük. A műtét után pedig érdemes az átültetett hajhagymákat “megöntözni” a tápanyagokkal, illetve a mezoterápiás vitamin-koktéloknak és a speciális DHT blokkolónak köszönhetően a kopaszodás további folyamatát is lelassítjuk.

Miben különbözik a mezoterápia a kapszuláktól, szérumoktól?

Mezoterápia során a hatóanyagokat közvetlenül a fejbőrbe juttatjuk. 20 perc alatt 120 ponton a fejbőr egészét feltöltjük vitaminokkal, tápanyaggal és növekedési faktorokkal.

Többféle hatóanyagot alkalmazunk, attól függően, hogy mi a cél: a hajhullás megfékezése, a haj erősítése, vagy mindkettő.

Kopaszodás lassítására egy speciális, amerikai DHT blokkolót használunk. A fejbőrbe juttattva ez helyileg hat, a hajhagymák környékén átalakuló DHT hormon létrejöttét blokkolja.

Míg más DHT blokkoló 1-2 év után kimeríti a hajhagymákat, és ekkor a hajhullás fokozottan újraindulhat, az Art ‘N Hairnél alkalmazott különleges hatóanyag nem rendelkezik ilyen mellékhatással.

DHT-blokkolós kezelést 3 havonta ajánlott elvégezni. A teljes fejtetős hajbeültetések kivételével minden hajbeültetésen átesett páciensnek erősen ajánlott a 3 havonkénti DHT-s kezelés, hogy a meglévő, eredeti haj lassabb ütemben hulljon (a beültetett szálakra nem hat a DHT, így azt elég csak tápanyagokkal feltölteni).

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK A MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEINKRŐL

A kezeléseket személyre szabottan állítjuk össze. A vitamin-koktélban használatos hatóanyagok, azok arányai egyedileg kerülnek meghatározásra.
 
MILYEN GYAKRAN KELL MEZOTERÁPIÁRA JÁRNI?
 
  • Az első négy kezelést 1 – 2 hetente javasolt elvégezni
  • Az 5-6. kezeléseket kétheti rendszerességgel ajánljuk
  • Az ezutáni kezeléseket (pl 8+2 alkalmas bérlet esetén) pedig havi gyakorisággal szoktuk javasolni
A DHT-BLOKKOLÓVAL TÖRTÉNŐ KEZELÉS TUDNIVALÓI
 
  • *A DHT-blokkolóval történő kezelések közt 3 hónapnak kell eltelnie (egyedi tervtől és ajánlástól függően), a hatóanyag hosszútávú hatása miatt
  • Ha az 5+1 alkalmas bérletet válaszod, ezek közül 1 kezelésnél, 8+2 alkalmas bérletnél 2 kezelés esetén építhető be DHT-blokkoló a mezoterápiás kezelésbe.

Mennyibe kerül a mezoterápia?

Mezoterápia (vitaminos)

1 db kezelés

39.900 Ft
Mezoterápia DHT blokkolóval

1 db kezelés

39.900 Ft
Mezoterápia DHT  éves bérlet

4 db kezelés

139.000 Ft
Mezoterápia 5+1 bérlet*

1 kezelés ajándékba (34.900 Ft-ot spórolsz)

199.500 Ft
Mezoterápia 8+2 bérlet*

2 kezelés ajándékba (69.800 Ft-ot spórolsz)

319.000 Ft

SZÉP kártyát elfogadunk (Szabadidő Zseb)

  • A DHT-blokkolóval történő kezelések közt 3 hónapnak kell eltelnie (egyedi tervtől és ajánlástól függően), a hatóanyag hosszútávú hatása miatt
  • Ha az 5+1 alkalmas bérletet válaszod, ezek közül 1 kezelésnél, 8+2 alkalmas bérletnél 2 kezelés esetén építhető be DHT-blokkoló a mezoterápiás kezelésbe.

kik végzik a kezeléseket?

Kovács Kriszta hajmezoterápia mikropigmentáció hajkezelések

Kovács Kriszta

mezoterápiás hajterapeuta, kozmetikus

miskolczi bence hajbeültető asszisztens

Miskolczi Bence

mezoterápiás hajterapeuta, hajbeültető asszisztens

hencz edina hajbeültető asszisztens

Hencz Edina

mezoterápiás hajterapeuta, hajbeültető asszisztens

bejelentkezem
mezoterápiáS KEZELÉSRE

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, ha úgy szeretnél bejelentkezni.

Az időpontfoglalás díja 10.000 Ft, mely előre fizetendő bankkártyával, vagy átutalással. A díjat jóváírjuk a kezelés / bérlet árából. A díjfizetés részletes feltételeit itt olvashatod.

Ne másold, köszi! :)

Nyári szünet

A klinika nyári szünet miatt július 15. és 28. között zárva tart. Hajfelmérő konzultációra vagy hajkezelésekre online időpontfoglalónk segítségével tudsz bejelentkezni. Egyéb kérdés esetén írj emailt a kapcsolat@artnhair.hu-ra, a július 29-ei héten mindenképp válaszolunk Neked.