A dús, egészséges, gyorsan növekvő haj titka

Mezoterápiás vitaminos kezelés

Ha hajhullással küszködsz, biztos Te is kipróbáltál már többféle vitamint, kapszulát, szérumot, hajcseppet.

Elárulunk egy titkot: bármilyen szuper összetétele is van egy kapszulának, a hatóanyagainak sajnos csak töredéke jut el a hajhagymáidhoz. Gondolj bele, milyen hosszú utat kell megtenniük az emésztőszerveiden és a véráramodon keresztül a hajhagymáidhoz.

Nem akarunk lebeszélni az étrend-kiegészítőkről, hiszen fontos a vitaminpótlás a tested egészének és kétségkívül léteznek eredményes kapszulák a piacon. De ha eleged van abból, hogy egymás után próbálgatod  a drága hajnövesztő csodaszereket különösebb eredmény nélkül, akkor most jó helyen jársz. Hajnövesztés az orvostudomány segítségével – ez a mezoterápia! 

Miben különbözik a mezoterápia a kapszuláktól, szérumoktól?

A mezoterápia során a hatóanyagokat közvetlenül a hajhagymákhoz juttatjuk. 20 perc alatt 120 ponton kezeljük a fejbőr egészét, feltöltjük vitaminokkal, tápanyaggal és növekedési faktorokkal.

Többféle hatóanyagot alkalmazunk, attól függően, hogy mi a cél: a hajhullás megfékezése, a haj erősítése, vagy mindkettő. A kezeléseket személyre szabottan állítjuk össze, a terápiás terv egyedileg kerül meghatározásra.

MIT VÁRHATSZ A MEZOTERÁPIÁTÓL?​

A hajad az értékes tápanyagoktól gyorsabban fog növekedni, vastagabb, dúsabb és egészségesebb lesz, mint előtte. A hajhagymák megerősödnek, ellenállnak az évszakok változásának. Ha gyulladástól, felborult hormonegyensúlytól ritkult meg a hajad, mezoterápiával elérjük a gyorsabb visszadúsulást.

Milyen gyakran kell mezoterápiára járni?

A kúra kezdetén hetente, majd az ötödik alkalomtól kéthetente. A kúra végeztével, a 10. alkalom után elég, ha 3-6 havonta egyszer benézel hozzánk egy kezelésre.

NE FELEDD:

A haj ápolása a gyökereknél kezdődik, de a hajvégeknél végződik. 
Ne félj a fodrásztól, ha töredezett a hajvéged, vágass belőle. A mezótól úgyis gyorsabban visszanő a hajad a kívánt hosszra!
A hajfestést bízd a fodrászra. Kérd ki a véleményét a samponnal, balzsammal, pakolással kapcsolatban is, mert nem mindegy mit kensz a hajad hosszára. Mi feltöltjük és tápláljuk, Te tisztítod és ápolod…és pár hónapon belül a hajad a legszebb ékszered lehet.

Mennyibe kerül a mezoterápia?

Mezoterápia (vitaminos)

1 db kezelés

39.900 Ft
Mezoterápia 5+1 bérlet*

1 kezelés ajándékba (34.900 Ft-ot spórolsz)

199.500 Ft
Mezoterápia 8+2 bérlet*

2 kezelés ajándékba (69.800 Ft-ot spórolsz)

319.000 Ft

SZÉP kártyát elfogadunk (Szabadidő Zseb)

  • A DHT-blokkolóval történő kezelések közt 3 hónapnak kell eltelnie (egyedi tervtől és ajánlástól függően), a hatóanyag hosszútávú hatása miatt
  • Ha az 5+1 alkalmas bérletet válaszod, ezek közül 1 kezelésnél, 8+2 alkalmas bérletnél 2 kezelés esetén építhető be DHT-blokkoló a mezoterápiás kezelésbe.

kik végzik a kezeléseket?

Kovács Kriszta hajmezoterápia mikropigmentáció hajkezelések

Kovács Kriszta

mezoterápiás hajterapeuta, kozmetikus

miskolczi bence hajbeültető asszisztens

Miskolczi Bence

mezoterápiás hajterapeuta, hajbeültető asszisztens

hencz edina hajbeültető asszisztens

Hencz Edina

mezoterápiás hajterapeuta, hajbeültető asszisztens

bejelentkezem
mezoterápiáS KEZELÉSRE

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, ha úgy szeretnél bejelentkezni.

Az időpontfoglalás díja 10.000 Ft, mely előre fizetendő bankkártyával, vagy átutalással. A díjat jóváírjuk a kezelés / bérlet árából. A díjfizetés részletes feltételeit itt olvashatod.

Ne másold, köszi! :)

Nyári szünet

A klinika nyári szünet miatt július 15. és 28. között zárva tart. Hajfelmérő konzultációra vagy hajkezelésekre online időpontfoglalónk segítségével tudsz bejelentkezni. Egyéb kérdés esetén írj emailt a kapcsolat@artnhair.hu-ra, a július 29-ei héten mindenképp válaszolunk Neked.