Mikropigmentáció.
élő “Photoshop”
a hajnak

A dús haj minden nő kívánságlistáján szerepel

…de sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Vannak, akik komolyabb összegeket is hajlandóak elkölteni hajnövesztő kapszulákra, szérumokra, samponokra, minden újdonságot kipróbálnak, ami a piacon megjelenik.

A haj erősítésére, tápanyagokkal való feltöltésére a létező legjobb módszer a hajmezoterápia, amikor 120 ponton kezeljük a fejbőrt és közvetlenül a hajhagymákhoz juttatjuk az értékes tápanyagokból, vitaminokból, fehérjékből és növekedési faktorokból álló koktélt. 6-10 mezoterápiás kezelés után láthatóan erősebb, dúsabb, gyorsabban növekvő hajad lehet…

Mit lehet tenni akkor, ha nő léteDre kilátszik a fejbőröd? a megoldás: MIKROPIGMENTÁCIÓ

Kinek ajánljuk a hajtetoválást?

A mikropigmentációt köznyelven hajtetoválásnak is nevezik. Lényege, hogy a haj színével azonos apró pontokat tetoválunk a fejbőrre. Ettől eltűnnek a ritkás részek, sűrűbbnek tűnik a haj, nem látszik ki többé a fejbőr.

Lehet, hogy shakirás hajtömeget ez a módszer nem ad, de az biztos, hogy boldogabban fogsz reggelente a tükörbe nézni, ha nem csillan meg többé a fejbőröd. Ráadásul a tetoválás teljesen beleolvad az összképbe, senki sem fogja észrevenni ezt a kis optikai csalást…csak azt, hogy mennyire jól nézel ki!

FINISHING TOUCHES

Az Art ‘N Hair hajklinikán használt Finishing Touches gép egy orvostechnikai eszköz. Doktornőnk nemzetközileg elismert szakemberektől, Londonban tanulta a mikropigmentációt.
A felhasznált pigmentek a lehető legtermészetesebb anyagokból készültek, használatuk a klasszikus tetoválásoknál alkalmazott festékeknél is biztonságosabb.

A MIKROPIGMENTÁCIÓ EGYSZERI MEGOLDÁS VAGY SZÜKSÉG VAN ISMÉTLÉSRE?

A szép, egyenletes, természetes hatás elérése érdekében sűrítés esetén 2 alkamat, üres területre 3 alkalmat tartalmaznak áraink.

Azért, hogy a pontok sűrűn helyezkedjenek el, de ne folyjanak egybe, több lépcsőben pigmentáljuk a fejtetőt. 

A színezés utáni első héten napfény nem érheti és nyáron érdemes kalappal védeni a tetoválást – de napszúrás ellen ezt egyébként is megtennéd.

A pigmentálás az évek során halványodik, 5-7 évente érdemes lehet frissítő kezelést beiktatni. 

AZ ELSŐ LÉPÉS A HAJÁLLAPOT FELMÉRÉS

Ha fontolgatod a mikropigmentácót, gyere el hozzánk egy hajállapot felmérésre és orvosi konzultációra.

Hajkamerával megvizsgáljuk a fejbőrödet, hogy egészséges, alkamas-e a pigmentálásra. 

  • meghatározzuk a pigmentációs terület nagyságát.
  • Az alapos hajkamerás vizsgálaton túl azt is megnézzük, hogy a fejbőröd befogadó állapotban van-e a kezelésre. Gyakori a fejbőr bakteriális vagy gombás fertőzése, ezt a mikropigmentáció előtt érdemes kezelnünk.
  • Végzünk egy gyors allergia tesztet is. Ezzel kizárjuk a pigment iránti esetleges allergiás reakciót.

Nyitási akciónk keretében a konzultáció ingyenes. JELENTKEZZ BE MOST:

Ne másold, köszi! :)