Mikropigmentáció.
élő “Photoshop”
a hajnak

A dús haj minden nő kívánságlistáján szerepel

…de sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Vannak, akik komolyabb összegeket is hajlandóak elkölteni hajnövesztő kapszulákra, szérumokra, samponokra, minden újdonságot kipróbálnak, ami a piacon megjelenik.

A haj erősítésére, tápanyagokkal való feltöltésére a létező legjobb módszer a hajmezoterápia, amikor 120 ponton kezeljük a fejbőrt és közvetlenül a hajhagymákhoz juttatjuk az értékes tápanyagokból, vitaminokból, fehérjékből és növekedési faktorokból álló koktélt. 6-10 mezoterápiás kezelés után láthatóan erősebb, dúsabb, gyorsabban növekvő hajad lehet…

Mit lehet tenni akkor, ha nő létedre kilátszik a fejbőröd? a megoldás: MIKROPIGMENTÁCIÓ

Kinek ajánljuk a hajtetoválást?

A mikropigmentációt köznyelven hajtetoválásnak is nevezik. Lényege, hogy a haj színével azonos apró pontokat tetoválunk a fejbőrre. Ettől eltűnnek a ritkás részek, sűrűbbnek tűnik a haj, nem látszik ki többé a fejbőr.

Lehet, hogy shakirás hajtömeget ez a módszer nem ad, de az biztos, hogy boldogabban fogsz reggelente a tükörbe nézni, ha nem csillan meg többé a fejbőröd. Ráadásul a tetoválás teljesen beleolvad az összképbe, senki sem fogja észrevenni ezt a kis optikai csalást…csak azt, hogy mennyire jól nézel ki!

FINISHING TOUCHES

Az Art ‘N Hair hajklinikán használt Finishing Touches gép egy orvostechnikai eszköz. Doktornőnk nemzetközileg elismert szakemberektől, Londonban tanulta a mikropigmentációt.
A felhasznált pigmentek a lehető legtermészetesebb anyagokból készültek, használatuk a klasszikus tetoválásoknál alkalmazott festékeknél is biztonságosabb.

A MIKROPIGMENTÁCIÓ EGYSZERI MEGOLDÁS VAGY SZÜKSÉG VAN ISMÉTLÉSRE?

A szép, egyenletes, természetes hatás elérése érdekében sűrítés esetén 2 alkamat, üres területre 3 alkalmat tartalmaznak áraink.

Azért, hogy a pontok sűrűn helyezkedjenek el, de ne folyjanak egybe, több lépcsőben pigmentáljuk a fejtetőt. 

A színezés utáni első héten napfény nem érheti és nyáron érdemes kalappal védeni a tetoválást – de napszúrás ellen ezt egyébként is megtennéd.

A pigmentálás az évek során halványodik, 5-7 évente érdemes lehet frissítő kezelést beiktatni. 

AZ ELSŐ LÉPÉS A HAJÁLLAPOT FELMÉRÉS

Ha fontolgatod a mikropigmentácót, gyere el hozzánk egy hajállapot felmérésre és orvosi konzultációra.

Hajkamerával megvizsgáljuk a fejbőrödet, hogy egészséges, alkamas-e a pigmentálásra. 

  • meghatározzuk a pigmentációs terület nagyságát.
  • Az alapos hajkamerás vizsgálaton túl azt is megnézzük, hogy a fejbőröd befogadó állapotban van-e a kezelésre. Gyakori a fejbőr bakteriális vagy gombás fertőzése, ezt a mikropigmentáció előtt érdemes kezelnünk.
  • Végzünk egy gyors allergia tesztet is. Ezzel kizárjuk a pigment iránti esetleges allergiás reakciót.

A jelenlegi vírushelyzetben pácienseink védelmében újra bevezetjük az ONLINE konzultációs lehetőséget. 

Ha mégis inkább a személyes konzultációt preferálod, természetesen arra is lehetőség van. A személyes konzultációkat ritkítottuk naptárunkban, hogy két páciens közt alaposan fertőtleníthessünk minden felületet és teret, valamint, hogy a váróban egyszerre csak egy páciens foglaljon helyet. 

a konzultáció díját VISSZAADJUK
a műtét árából!

A személyes konzultáció díja 10.000 Ft az online konzultáció díja 5.000 Ftmely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. Ez még nem minden! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a műtét árából.

A fizetős konzultáció részletes feltételei

JELENTKEZZ BE MOST hajfelmérő KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)