Már biztosan unod rejtegetni a kopasz foltokat, de a hajbeültetésre még nem szántad rá magad…

Olyanról már biztosan hallottál, hogy egy kozmetikai eljárással dúsabb, vastagabb szemöldököt tetoválnak, elsősorban nőknek…

Tudtad, hogy létezik hasonló megoldás kopaszság elfedésére is?

Hajtetoválásnak, szebb nevén mikropigmentációnak hívják. Az eljárás során az Art ‘N Hair biztos kezű szakembere egy pointillista festményhez hasonlóan apró pontokból hozza létre a természetes színű pigmenttel fedett felületet, legyen szó sűrítésről, teljes kopasz felület pigmentálásáról, vagy akár régi hegek eltüntetéséről.

A mikropigmentációról

A mikropigmentációt köznyelven hajtetoválásnak is nevezik. Lényege, hogy az eredeti haj színével azonos apró pontokat tetoválunk a fejbőrre. 

A tetováló eszköz (mely kissé eltér a „‘mezei” tetoválógépektől) rendkívül vékony és nem hatol olyan mélyre a bőr rétegeibe, ezért a pontok pontok maradnak, nem folynak egybe. Így egy teljesen élethű, borosta hatású összképet kapunk. Az élethű színt szakemberünk hajszálpontosan a hajad színéhez igazítja és keveri ki.

Mikropigmentációs kezelésünkkel rendbe tehetjük a hajvonalad, optikailag dúsíthatjuk a még meglévő hajadat, eltakarhatunk hegeket, anyajegyet, vagy teljes kopaszság esetén „tüsi” haj készülhet a számodra.

más hajkezelési módszerekkel szemben:

Ahogy megjelent a piacon a mikropigmentáció, egyből az egyik legnépszerűbb módszerévé vált a kopaszság eltüntetésének.
Érhető, hiszen kényelmes, tartós és költséghatékony megoldás. Az Art ‘N Hairnél használt eszközök, pigmentek, a nemzetközi tapasztalat és a precíz kezek egy profi végeredményt ígérnek. 

Lehet, hogy kézzel fogható hajtömeget ez a módszer nem ad, de az biztos, hogy boldogabban fogsz reggelente a tükörbe nézni, mert nem csillan meg többé a fejbőröd. Ráadásul a tetoválás teljesen beleolvad az összképbe, senki sem fogja észrevenni ezt a kis optikai csalást. Nők számára is ideális, akiknek sok esetben hajbeültetés műtét nem végezhető.

7 + 1 ESET: MIKOR AJÁNLJUK A MIKROPIGMENTÁCIÓT?

Ha sűrűbb, teltebb hajkoronát szeretnél

Ha csak a hajvonalat szeretnéd minimális (nem műtéti) beavatkozással korrigálni

Ha az alopecia areata (foltos hajhullás) jeleit szeretnéd mindenkorra elfedni

Ha szeretnéd eltüntetni egy régi hajátültetetés (csíkvételes FUT) hegeit

Ha egy anyajegyet kell elrejteni a hajas fejbőrön

Ha egy hajbeültetéssel érintett területet szeretnél tovább sűríteni

Ha nőként túl vékony a hajad és nem megoldható a hajbeültetés

Ha kemoterápiás vagy egyéb orvosi kezelés miatt hullott ki a hajad

 

Férfias kopaszság elfedése fejtetőn -részleges sűrítés kiterjedt kopaszodás esetén - mikropigmentációval

Férfias típusú hajhullás elfedése forgóban - részleges sűrítés orvosi mikropigmentációval

 
 

Korábbi csíkvételes (FUT) hajbeültetés hegeinek elfedése tarkótáji donorterületen - teljes sűrítés orvosi mikropigmentációval.

RÉSZLEGES SŰRÍTÉS
Donorterület / forgó / front

359.000 Ft 295.000 Ft

*Ha augusztus 31-ig bejelentkezel a kezelésre!

TELJES SŰRÍTÉS
Teljes fejtető sűrítése

479.000 Ft 390.000 Ft

*Ha augusztus 31-ig bejelentkezel a kezelésre!

A beavatkozás menete

Ha a fenti felsorolásban magadra ismertél, jelentkezz be konzultációra!

A beszélgetés során meghatározzuk a pigmentációs terület nagyságát és alaposan átbeszéljük a kezelési tervet. Kérdéseidet bátran tedd fel, a doktornő az egyórás konzultáció során örömmel elmagyaráz neked bármit a mikropigmentáció, hajhullás vagy akár a hajbeültetés témakörében.

Az első kezelés az alapozás. Itt egészen pontosan meghatározzuk a színt, ami a leginkább természetes hatást fog kelteni. Mindenkinek más a bőre, így az is hamar ki fog derülni, hogy egyénileg hogyan reagálsz a festékanyagra (pl. mennyire szívja be a bőröd)

A második kezelés ad alkalmat a részletesebb kitöltésre, befedésre, ekkor már valóban életre kel a pigment a fejbőrön . Alkalmanként előfordulhat harmadik kezelés is, ha a páciens még egy picit sötétebb, sűrűbben pigmentált eredményre vágyik.

Kezelés után:
Ne aggódj, ha a kezelt területen bőrpír, esetleg duzzanat látszódik, ez a regeneráció jele és hamar elmúlik. Ha a tetoválás eleinte sötétebbnek, intenzívebbnek tűnik a szükségesebbnél, az természetes jelenség és hamar a kívánt árnyalatra fog halványodni.

A színezés utáni első héten napfény nem érheti és nyáron érdemes fényvédő krémmel vagy kalappal védeni a tetoválást – de napszúrás és napégés ellen ezt egyébként is megtennéd. TOVÁBBI TUDNIVALÓK A KISOKOSBAN

MIKROPIGMENTÁCIÓ
referenciák

Borotválás nélkül, klinikai körülmények között

Jelenleg a hajbeültetés a rendelkezésre álló legtökéletesebb módszer a kopaszság helyreállítására. De ha valamiért ez neked nem való, vagy félsz a beavatkozástól, mikropigmentációval áthidalhatjuk ezt a kérdést nálad.

Jó hír, hogy legtöbb esetben nem muszáj leborotválnunk a pigmentálandó területet. Megtarthatod a meglévő hajad miközben a megritkult fejbőr elfedésén dolgozunk.

Klinikai körülmények között végezzük a beavatkozást, Finishing Touches csúcskategóriás orvostechnikai eszközzel, a kezelés(ek) végére több ezer pontból áll össze a „kép”. A tetoválást hajbeültető specialista orvos végzi, aki pontosan ismeri, hogy milyen eloszlással lesz a legtermészetesebb hatású az eredmény.

Van, hogy a hajbeültetés kiegészítőjeként ajánljuk a mikropigmentációt, de magában is megállja a helyét. 

Abszolút fájdalommentes eljárás, a tartóssága 4-5 évig is eltart, amikor is fel kell majd frissítenünk a mikropigmentációt.

A személyes konzultáció díja 10.000 Ft, az online konzultáció díja 5.000 Ft, mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással.
EZT VISSZAKAPOD! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a beavatkozás árából.

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel.

Ha további kérdéseid vannak a kezelésről:

Hogyan készülj elő a kezelésre, mit fogsz tapasztalni a kezelés után, miket kell betartanod a tökéletes eredményért? Töltsd le a Kezelési Kisokost INNEN, vagy ha bejössz hozzánk, Viventől a recepción kaphatsz egy nyomtatott példányt.

JELENTKEZZ BE MOST
hajfelmérő KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj online időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Az online naptáras foglalásnál írd be a megjegyzésbe, hogy MIKROPIGMENTÁCIÓ. Köszönjük!
Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével.

Ne másold, köszi! :)

Nyári szünet

A klinika nyári szünet miatt július 15. és 28. között zárva tart. Hajfelmérő konzultációra vagy hajkezelésekre online időpontfoglalónk segítségével tudsz bejelentkezni. Egyéb kérdés esetén írj emailt a kapcsolat@artnhair.hu-ra, a július 29-ei héten mindenképp válaszolunk Neked.