Szupersűrű hajbeültetés
tartóssági garanciával és 12 hónapos utánkövetéssel

 • Orvosi konzultáció és alapos tájékoztatás

  A hajbeültetés egy 6-8 órás műtét. Fontosnak tartjuk, hogy mielőtt belevágsz, alaposan átbeszéljük az egészségügyi háttered, a vágyaidat és a kezelési lehetőségeket.

 • Trivellini FUE kivétel, DHI beültetés

  A szupervékonyfalú Trivellini tű biztosítja a donorterület hegmentességét és a gyors regenerációt.
  A lehető legsűrűbb eredmény érdekében a graftokat DHI módszerrel ültetjük be.

 • 12 hónapos utánkövetés

  Szeretnénk látni, hogy a hajad rendben fejlődik, ezért a hajbeültetés után 1 héttel és 1-3-6-9-12 hónappal újra találkozunk díjmentes kontrollvizsgálat keretein belül. Az utókezelést videókkal és részletes tájékoztatással segítjük.

Miért érdemes az Art 'N Hair-t választani? Pácienseink szerint:

1) Tapasztalat

A hajbeültetés elméletben rém egyszerű, de gyakorlatot csak folyamatos praktizálással szerezhet az orvos. 

Az Art ‘N Hair hajklinika orvosai évek óta folyamatosan műtenek, megszámlálhatatlanul sok beültetett hajszál tapasztalatával bírnak.

2) Csapatmunka

A tökéletes hajbeültetés nem csak az orvoson múlik, ez egy csapatmunka. Ha megvan az orvos és az assziszensek közti összhang, jóval kevesebb időt kell a műtőasztalon töltened. Egy jó csapat figyeli a rezdüléseidet és gondoskodik arról, hogy a lehető legjobban érezd magad a műtét napján.

3) Konzultáció

A hajbeültetés első lépése a hajfelmérő konzultáció.

A hajbeültetés egy plasztikai műtét, egy komoly döntés, ami egy életre meghatározza majd a külsődet – pozitív vagy negatív irányban. Szerintünk ez egy bizalmi kérdés, aminek részleteit lehetőleg a műtőorvossal kell megbeszélned.

Nem mindenki alkalmas a beültetésre, vannak olyan egészségügyi állapotok, mikor ellenjavalt a műtét elvégzése. Ezeket csak praktizáló, a hajbeültetésben rutinos orvos tudja helyesen felmérni.

4) Őszinteség

Vannak olyan kopaszodási mintázatok vagy hajszerkezetek, amikor tudjuk előre, hogy nem olyan eredmény születne, amire Te és Mi büszkék lennénk – ezért ezeket az eseteket nem vállaljuk el. Ilyenkor fel tudunk ajánlani alternatívát, pl. mikropigmentáció, de rábeszélni biztos, hogy semmire sem fogunk.

5) Gondoskodás

Az alapos orvosi konzultáció után, ha úgy döntesz, ránk bízod magad, részletes tájékoztatást kapsz a műtét napjáról és az azt követő időszakról is. 

Alaposan elmagyarázzuk, de papír és email formában is átadjuk, hogyan tudsz vigyázni a hajadra az első napokban, hetekben. Ha bármi gond van, vagy elbizonytalanodtál pl. a hajmosással kapcsolatban, nyugodtan hívj minket, még egyszer elmondjuk, hogy csináld. 

Sok páciensünkkel baráti viszony alakul ki az 1 év során – reméljük, Te is köztük leszel! 🙂

5+1) Garancia

Több, mint 10 éves szakmai tudásunk és tapasztalatunk a garancia a hajbeültetésed sikerére. Pácienseink 98%-a az 1 éves kontrollon az eredményt a várakozásaihoz mérten kiválónak vagy megfelelőnek ítéli. Az esetek 2%-ban előfordulhat az átlagostól eltérő biológiai reakció, tehát a páciens egyedi adottságai miatt a hajhagymák alacsonyabb százalékban épülnek be a fejbőrbe.
Ha orvosaink az 1 éves kontroll elteltével úgy ítélik meg, hogy a beültetett haj kevesebb, mint 90%-a maradt meg, pótoljuk a hiányzó mennyiséget, és ezért ilyen esetben kizárólag műtőhasználati díjat számolunk fel (az 1 napos hajbeültetés aktuális listaárának 25%-a).

Garantáljuk továbbá a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel.

Előtte-utána képek

Ki végzi a hajbeültetést?

A hajbeültetés plasztikai beavatkozásnak számít, Magyarországon csak diplomás orvos végezheti. Doktornőink rendelkeznek a megfelelő képesítéssel – és még fontosabb: a megfelelő tapasztalattal.
Mind a 4 orvosunk több száz műtét tapasztalatával rendelkezik. Mivel a hajbeültetés egy monoton, szemet és testet egyaránt megterhelő munka, a legtöbben 1-2 éven belül feladják. A mi doktornőink sokadik éve állnak helyt, figyelik a külföldi piacot, fejlődnek, szeretik a szakmájukat.

„A hajbeültetést alkotómunkaként fogom fel, rendkívül fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés és a kreativitás” – dr. Tess (Al-Aisa Abtessam Nariman)


„A hajbeültetés egy olyan terület, ahol az orvosi gondoskodás és az esztétikai érzék találkozhat.” – dr. Krix Mónika


„A hajbeültetés az alkotás örömével tölt el.” – dr. Kucher Dóra


„A hajbeültetésnél a pontosság és a természetes hajvonalak alkotása az erősségem.” – dr. Szodorai Ildikó

Mikor jössz konzultálni?

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)