SZAKÁLLBEÜLTETÉS

SZAKÁLL-BEÜLTETÉS

A férfiak csaknem 50 %-ának gondja van azzal, hogy nem képes egyenletes, sűrű szakállat, bajuszt vagy pajeszt növeszteni, mely teljesen összefüggő és nem tarkítják foltok.

Téged is érint?

Annyi szőr volt és lesz az arcodon, amennyi természeténél fogva kinő, ezt nem lehet gyógyszeres, vagy bármilyen más külső kezeléssel dúsítani. Jelenleg egyedül a szakállbeültetés műtéttel pótolható, sűríthető az arcszőrzet.

Miért válaszd
a FUE ART szakállbeültetést?

ELŐTTE-UTÁNA KÉPEK

MIRE JÓ A SZAKÁLLBEÜLTETÉS?

Kutatások bizonyítják, hogy a nők jobban vonzódnak a szakállas férfiakhoz, mint a simára borotváltakhoz. A nők szerint a szakáll biztonságot, erőt sugároz, és intelligensebbnek tetszünk tőle.

Tudtad? Életed során összesen kb. 140 napot vesztegetsz el borotválkozással, míg egy tökéletes szakáll 60-70 nap alatt megnöveszthető. Ha van minek megnőnie… Szeretnél igazán férfias kinézetet?

SZAKÁLLBEÜLTETÉS…

Mintha egy fodrászhoz mennél: kiválaszthatod, hogy milyen szakállfazont szeretnél viselni a beültetés után, és az Art ‘N Hair szakáll specialistájával megtervezitek az új külsődet. Az egyetlen dolog amit be kell „áldoznod” az egy kevéske haj a tarkótájadról, ahonnan átültetésre kerülnek a hajszálak speciális FUE ART technológiával.

Szakállbeültetés árak

SZAKÁLL ÉPÍTÉS | 1 napos


foltok a szakállas részen vagy szakállvonal emelése

929.000 Ft

829.000 Ft*

Augusztus 31-ig ingyenes orvosi konzultációval!

SZAKÁLL ÉPÍTÉS | 2 napos


összefüggő hiány az arc mindkét oldalán

1.470.000 Ft

1.290.000 Ft*

Augusztus 31-ig ingyenes orvosi konzultációval!

A kedvezményes árat november 30-ig megvalósuló műtéti időpont esetén tudod érvényesíteni!

A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra. 

MI A SZAKÁLLBEÜLTETÉS MENETE?

A konzultáción megvizsgáljuk az arcszőrzeted állapotát, személyre szabott kezelési tervet kapsz, és megnézzük, hogy részleges pótlásra (korrekció), vagy teljes szakállbeültetésre lesz szükséged. Együtt megrajzoljuk a szakáll-vonalad, megfelelő egészségügyi felmérést végzünk, mert pontosan tudnunk kell, mi okozza gyengébb arcszőrzetet nálad.

A donor terület borotválása és helyi érzéstelenítése után kiszedjük a átültetendő graftokat. A kinyerés után következik a graftok szétválogatása. Arra mindig figyelünk, hogy csak olyan egységeket ültetünk át, amiben 1 vagy 2 hajszálat tartalmazó graft van, tehát hármas-négyes egységeket nem ültetünk az szakállhoz. Ezáltal lesz természetes hatású a beültetett terület.

Megépítjük a szakáll vonalad és kipótoljuk a ritkás területeket. Körülbelül egy év eltelte után már észre sem lehet venni a különbséget egy természetesen nőtt szakáll és egy beültetett között. A beültetéskor a szőrzet természetes eloszlását is figyelembe vesszük. Itt is kiemelten figyelünk a megfelelő szögben történő beültetésre: a szálakat az arcszőrzet növekedésének irányába helyezzük, laposan szinte párhuzamosan a bőr felületére rakjuk be a szálakat.

hajkamerás vizsgálat

AZ ELSŐ LÉPÉS A SZAKÁLL ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ha fontolgatod a szakállbeültetést, jelentkezz be szakáll-, és hajállapot felmérésre és orvosi konzultációra! Megvizsgáljuk, hogy mekkora területen kell pótolni, vagy sűríteni a szakállat, bajuszt, vagy pajeszt, valamint a tarkótáji donorterületet is látnunk kell az árajánlat és a műtét előtt.

Gyere el konzultálni személyesen vagy online szakállbeültetés specialista doktornőnkkel, “rendeld” meg az új külsőd!

Az Art ‘N Hair klinika segít neked a gyenge, ritkás, „kamaszfiús” arcszőrzetből egy tökéletes férfi arcot varázsolni. Készen állsz?

hajkamerás vizsgálat

„A genetikai csomagomból a szakáll érdemi része valahogy teljesen kimaradt, de mindig szakállas akartam lenni. Év elején megnéztem, milyen lehetőségek vannak ennek orvoslására Budapesten, és a tiétek volt messze a legmegbízhatóbb, leginkább elérhető és leginkább transzparens klinika az összes közül, a márka és a kommunikáció is jól felépített és bizalomgerjesztő, a mögötte álló arcokról nem is beszélve. Onnantól minden sima volt, januárban jártam konzultáción, február végén pedig a két napos műtéten.
Röviden: volt valami, amire már 16 éves korom óta vártam, és hála nektek, a várakozásnak végre vége.
Egyenként és komplexen is minden részlet tökéletes volt. Minden 5 csillag, az ügyfélkommunikációtól kezdve az átláthatóságon, a klinika felszereltségén, minden ott dolgozó kifogásolhatatlan személyiségén és a műtét egyszerűségén át az utánkövetésig. Köszönöm szépen!”

Bence

Szakállbeültetés - gyakori kérdésekre őszinte válaszok

A hagyományos hajbeültetéshez hasonlóan itt is a tarkótáji donorterületről vesszük a szálakat. Ez a terület tartalmazza a legegészségesebb, legellenállóbb hajszálaidat, amely ellenáll a hajhullást okozó DHT hormonnak.
Ha csak kisebb területen kell pótolni, akkor egy hozzá közelálló arcszőrzeti területből vesszük ki a graftokat és ültetjük be a hiányos területekre.

A beültetett területen látszanak majd apró, piros hegek, és duzzanat, amelyek pár nap után eltűnnek. A beültetett szálak egy bizonyos része ki fog hullani, az átültetés okozta „sokk” miatt. Ez egy természetes folyamat, de kis idő múlva atombiztosan kinőnek és nem hullanak ki életed végéig.

Igen! Ugyanúgy fog nőni. A tarkódról (vagy közeli arcterületről) származó szálak a sajátjaid, gondos előkészítés után ültetjük be és egy idő után “megszokják” az új helyüket. A beültetett haj természetesen egy kis átalakuláson át fog menni, de ugyanakkor gyorsabban fog nőni, tehát több igazítást, vágást igényel, mint a természetes szakáll. Ugyanúgy kell majd gondoskodnod róla és borotválnod, mint korábban.

Ez a beültetett területtől, sűrűségtől függ. Egy körülbelül félnapos elfoglaltságra mindenképpen számíts.

Maga a műtét nem fáj, hiszen a beavatkozást érzéstelenítésben végezzük. Az érzéstelenítő injekciók beadása kellemetlen lehet. Az arcon a tűszúrásos és krémes érzéstelenítést is alkalmazunk a kényelmed érdekében. A műtét után duzzadt a beültetett terület és ez egy enyhe feszítő érzéssel jár. A pörkök leszáradása viszket, de sóoldatos sprickolással azonnali megnyugvásra lelsz.

Kézzelfogható eredmény két hónap után látszik majd, amikorra jelentős növekedés tapasztalható. Ha hosszú szakállat akarsz növeszteni, az kb. 4-6 hónapig tarthat a műtét után.

Igen. Mindent megteszünk ezért. A természetes hatás érdekében a beültetés előtt a donor területet megfelelő hosszúságúra nyírjuk, hogy a hossz illeszkedjen az arcra. A szőrzet természetes eloszlását is figyelembe vesszük. Ahogy a hajbeültetés esetén, itt is nagyon figyelünk a megfelelő szögben történő beültetésre: a szálakat az arcszőrzet növekedésének irányába helyezzük, laposan szinte párhuzamosan a bőr felületére rakjuk be a szálakat.

Nem. A hajbeültetés olyan, mint a szervátültetés. Még ha nagy nehezen találnánk is valakit, akinek hozzád hasonlóak a genetikai adottságai, több ezer hajhagymánál nem lehetne feltartóztatni a kilökődést. 

Igen, mi, az Art ‘N Hair-nél teljes mértékben felelősséget vállalunk a munkánkért. A beültetett hajszálak a tapasztalataink alapján minimum 95-98%-ban élethosszig megmaradnak. Munkánkra írásos garanciát vállalunk! Ha az eredmény ennél kevesebb hajszálat mutat a 12. hónap elteltével, saját költségünkön pótoljuk, illetve ha ennek orvosilag indokolt akadálya lenne, arányosan visszatérítjük a műtéti díjat. Garantáljuk továbbá a hegmentességet és azt, hogy a végeredmény megegyezik az előzetes tervekkel.

Nyerd vissza a konzultáció díját
a műtét árából!

A személyes konzultáció díja 10.000 Ft, az online konzultáció díja 5.000 Ft, mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással. 

Nyári kedvezményeink keretein belül, egy jó hír! 👇

Augusztus 31-ig ingyenes a konzultáció!

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. Ez még nem minden! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a műtét árából

A fizetős konzultáció részletes feltételei

JELENTKEZZ BE MOST HAJ- ÉS SZAKÁLLFELMÉRŐ KONZULTÁCIÓRA!​​

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Ne másold, köszi! :)

Nyári szünet

A klinika nyári szünet miatt július 15. és 28. között zárva tart. Hajfelmérő konzultációra vagy hajkezelésekre online időpontfoglalónk segítségével tudsz bejelentkezni. Egyéb kérdés esetén írj emailt a kapcsolat@artnhair.hu-ra, a július 29-ei héten mindenképp válaszolunk Neked.