kelts életre hajszálaidat a saját véred legértékesebb részecskéivel

A hajhullás az esetek nagy többségében nem egyik percről a másikra történik, a hajszálak fokozatosan vékonyodnak el, ahogy a DHT hormon lassan megfojtja őket. Alapvetően a hajbeültetés az egyetlen biztos megoldás, amivel egy már kopasz területet vissza tudunk dúsítani, de amíg a hajszálak nem halnak el, van remény, hogy megerősítsük őket! Tudtad, hogy a vérszérum kezelés segítségével felébresztheted alvó fázisban lévő vagy elvékonyodott hajszálaidat

Vérünk csodálatos, tápláló anyagokkal van tele. A vérszérum terápia során ezt használjuk ki. Kicentrifugázzuk a vért és a növekedési faktorokban és tápanyagokban gazdag részét a hajhagymák tövéhez fecskendezzük. Ajánlott hajbeültetés műtét mellé, a gyorsabb sebgyógyulás és alaposabb beágyazódás végett, valamint önmagában is a hajszálak erősítéséért, a hajhullás megállításáért.

Mi az a vérszérum terápia?

A vérszérum terápia, másnéven P-R-P kezelés során a vér gyógyító részét nyerjük ki a páciens véréből és fecskendezzük vissza a kezelni kívánt területre. A terápia a hajregeneráció mellett az arcesztétika területén, valamint ízületi fájdalmak, porckopás és ízületi gyulladás esetén is rendkívül hatékonyságot mutat. 

A hajhagymák közelébe beadott vérlemezkék aktiválódnak, növekedési faktorokat, a szövetek regenerálódását serkentő anyagokat kezdenek termelni. Munkára bírhatják a hajtüszők őssejtjeit és új érrendszer kialakulását is elősegítik, így az újjászületett hajhagymák bőséges tápanyagellátása is biztosított.

Vérvétel

A kezelés egy vérvétellel kezdődik, amelyre nem szükséges éhgyomorral érkezni. A kezelés előtti napon ajánlott a bőséges folyadékfogyasztás. Összesen 50 ml vért veszünk le.

Centrifugálás

A levett vért lecentrifugáljuk, ez 15 percet vesz igénybe. A centrifugálás során a teljes vér részekre különül, amiből a vérlemezkékben gazdag réteget fogjuk felhasználni (8-10ml).

Visszafecskendezés

A növekedési faktorokban gazdag részt egy mezoterápiás pisztolynak nevezett eszköz segítségével tudjuk kíméletesen, több apró szúrással a fejbőrbe egyenletesen eloszlatva beadni, a folyamat 20-30 perc. Az általunk használt tű rendkívül vékony, a szúrások szinte fájdalommentesek.

A hajsűrűség jelentősen nő, a hajhullás csökken, hajbeültetés mellé alkalmazva pedig gyorsítja a műtétet követő gyógyulási folyamatot.

Kinek ajánljuk a vérszérum terápiát?

A VÉRSZÉRUM KEZELÉS TUDNIVALÓI
 
  • A kezelés egy teljesen természetes, biológiai törvényszerűségeken alapuló orvosi eljárás, mely fájdalommal és mellékhatásokkal nem jár.
  • A kezelés előtti napon szükséges hajat mosni, a kezelés napján a hajba lakkot, zselét, egyéb hajformázót nem szabad tenni.
  • A kezelés után 24 órán keresztül nem szabad hajat mosni vagy megizzadni (pl. sportolni), ezt követően minden mehet a megszokott módon. 

Az 1 alkalmas terápiát elsősorban hajbeültetés mellé ajánljuk.

Ha a haj erősítése és az alvó fázisban lévő hajszálak felébresztése a cél, akkor 3 hónapon át havi 1 kezelést, tehát összesen 3 alkalom vérszérum terápiát javasolunk.

Aki viszont ki szeretné maxolni a hajerősítést és a hajhullás megállítását, annak a mezoterápiás kezeléssel kombinált bérletet ajánljuk! A kezeléssorozat bő 3 hónapja alatt a hajhagymákat

  • 3 alkalom vérszérum terápia kezeléssel ,
  • 5 alkalom hajerősítő vitaminos mezoterápiás kezeléssel
  • 1 alkalom DHT blokkolós kezeléssel

védjük, óvjuk, tápláljuk, erősítjük. Az intenzív hajterápia jelentősen növeli a hajsűrűséget és csökkenti a hajhullást!

bejelentkezem
A KEZELÉSRE

>> Foglalj időpontot! >>

Az időpontfoglalás díja 10.000 Ft, mely előre fizetendő bankkártyával, vagy átutalással. A díjat jóváírjuk a kezelés / bérlet árából. A díjfizetés részletes feltételeit itt olvashatod.

Ne másold, köszi! :)