Tegyél egy STOP táblát a kopaszodás útjába!

Ha kopaszodással küszködsz, biztos Te is kipróbáltál már többféle vitaminkapszulát, sampont, szérumot, hajcseppet. Biztos, hogy táplálták, erősítették a hajad ezek a szerek, de vajon a kopaszodással is fel tudják venni a harcot?

Ahhoz, hogy kézzel fogható eredményt érj el, a kopaszodást okozó DHT hormon hajszálgyilkos tevékenységét kell megfékezned. DHT-ra szükséged van, de nem mindegy, hogy hol és mennyire. A fejbőrben képződő DHT az arra érzékeny férfiak hajszálait lassanként megfojtja – ez a kopaszodás. A leghatásosabb tehát, ha közvetlenül a fejbőrben, a hajhagymák tövében történik a DHT hormon blokkolása. Ezt nem samponnal vagy kapszulával tudod a leghatásosabban elérni, hanem mezoterápiával!

Mi az a mezoterápia?

120 ponton közvetlenül a fejbőrbe juttatjuk a DHT blokkolót, ráadásul a vivőanyag egy hajnövekedést serkentő, tápanyagokkal dúsított vitaminbomba! A DHT blokkolóval tehát a kihullástól óvjuk a szálakat, a vivőanyaggal pedig tápláljuk, serkentjük, erősítjük a hajad. 

A magyar hajklinikák közül egyedül az Art ‘N Hair-nél érhető el a legújabb, amerikai DHT blokkolós hajmezoterápiás koktél! Ez a speciálisan fejlesztett anyag biztosítja, hogy a fejtetődön lévő hajszálak még jó ideig a helyükön maradjanak – mellékhatások nélkül! 

hajhullás elleni szérum

Mezoterápiával vissza fognak sűrűsödni a kopasz foltok?

Nem. Azok a hajhagymák, amiket a DHT hormon már megfojtott, sajnos nem élednek újra a legtutibb tápanyagkoktéltól sem.

A már meglévő kopaszságot a tudomány jelenlegi állása szerint egyedül a hajbeültetés képes helyreállítani.

Mezoterápiával a kopaszodást lassítod le. Ugorj be hozzánk egy DHT blokkolós mezo kezelésre... És ha ezt 3 havonta megismétled, akár évekkel kitolhatod a kopaszodás folyamatát.

Kinek ajánljuk a hajhullás elleni mezoterápiás kezelést?

A DHT-BLOKKOLÓVAL TÖRTÉNŐ KEZELÉS TUDNIVALÓI
 
  • A DHT-blokkolóval történő kezelések közt 3 hónapnak kell eltelnie (egyedi tervtől és ajánlástól függően), a hatóanyag hosszútávú hatása miatt.
  • A DHT-s mezoterápiát kombinálhatod hajerősítő mezo kezelésekkel is! Ha így döntesz, érdemes bérletet váltanod. 5+1 alkalmas bérlet esetén 1 kezelésnél, 8+2 alkalmas bérletnél 2 kezelés esetén építhető be DHT-blokkoló a kezelésedbe.
  • Válthatsz kizárólag DHT-s éves bérleteti is!

Mennyibe kerül a mezoterápia?

Mezoterápia DHT blokkolóval

1 db kezelés

39.900 Ft
Mezoterápia DHT  éves bérlet

4 db kezelés

139.000 Ft

SZÉP kártyát elfogadunk (Szabadidő Zseb)

kik végzik a kezeléseket?

Kovács Kriszta hajmezoterápia mikropigmentáció hajkezelések

Kovács Kriszta

mezoterápiás hajterapeuta, kozmetikus

miskolczi bence hajbeültető asszisztens

Miskolczi Bence

mezoterápiás hajterapeuta, hajbeültető asszisztens

hencz edina hajbeültető asszisztens

Hencz Edina

mezoterápiás hajterapeuta, hajbeültető asszisztens

bejelentkezem
mezoterápiáS KEZELÉSRE

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, ha úgy szeretnél bejelentkezni.

Az időpontfoglalás díja 10.000 Ft, mely előre fizetendő bankkártyával, vagy átutalással. A díjat jóváírjuk a kezelés / bérlet árából. A díjfizetés részletes feltételeit itt olvashatod.

Ne másold, köszi! :)